Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
sedim za kompom i ne zmnam šta ću sam sa sobom...danas nemam šta da radim.
Korisnikov avatar
By Macan86
nešto razmišljam i nisam siguran dal je to samo moj trenutni pesimizam ili stvarno nešto što će me nanje više pratiti ceo život
Korisnikov avatar
By Hys.
teram se da odem do bankomata i do lilija. Nemam maskaru vec 3 meseca.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Čekam kineze i ćaskam. Konačno..
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2737360#p2737360]Hitsugaya napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2737343#p2737343]Macan86 napisao:[/url]sedim za kompom i ne zmnam šta ću sam sa sobom...danas nemam šta da radim.
skini league of legends i probaj da igras. sutra ovaj problem imati neces.
skidao sam ga još pre mesec dana,nešto neće da mi ga pokrene...jebem li ga što
neću sa kolegama da učestvujem ni u čemu i da podižem svest o arheologiji širim masama, prosto jer je svest o arheologiji kakva je sada sramota podizati, a takođe ne želim da šire mase znaju o arheologiji.
Korisnikov avatar
By Macan86
pravim pahuljice od papira...jer naravno,nemam pametnija posla
Korisnikov avatar
By Hellas
Gladujem al vreme za spavanje, taman posla da jedem i legnem da spavam da se slucajno ne ugojim :lol:
Korisnikov avatar
By Hellas
@alexandermagic: Hvala na preporuci. Poenta je sto ja moram da se ugojim nego ne volim tako kasno da jedem jer me to razbudi, a moram rano da ustajem. Da li imas za to (gojenje) neki savet?
^

Domace maslo i med. Bit ces debela sto kazes piksla.

---

Citam neku knjigu o feng shui. Do 153. stranice su vec navedene cetiri greske. Izem ti renomiranost. Cijenim da je to uradjeno namjerno.

Slika
Korisnikov avatar
By gossip
"So come on, give me a taste
Of what it's like to be next to you
Won't let one drop go to waste
Your metaphorical gin and juice"

:peva:
Korisnikov avatar
By Macan86
smrdim :D i to na pohovanje i zagorelo ulje...ustvari sad ću da idem pod tuš da ne smrdim više samo da ubijem cigaru
By Aven
Čitam inspirativni blog i razmišljam o različitim percepcijama iste stvari/događaja:

U starom Japanu vladao je običaj da svaki lutajući svećenik može ostati u Zen hramu, na koji naiđe, ako pokrene i dobije raspravu o budizmu s domaćinima.

Tako je u jedan hram, koji su vodila dva brata svećenika, naišao lutajući svećenik koji ih je zamolio za prenoćište, te pozvao na diskusiju o uzvišenom učenju. Stariji brat, reče mlađem da ga zamijeni u raspravi, uz upozorenje "Zahtijevaj razgovor u tišini".

Tako mladi svećenik i putnik odoše do oltara i sjedoše. Ubrzo poslije toga putnik ustade, ode do starijeg brata i reče mu: "Tvoj brat je pametan mladić. Pobijedio me je. "

"Prepričaj mi razgovor" - reče stariji brat. "Pa", počne objašnjavati putnik, "prvo sam ja podigao jedan prst, predstavljajući Budu, prosvijetljenog. Onda je on podigao dva prsta, označavajući Budu i njegovo učenje. Tada sam ja podigao tri prsta, predstavljajući Budu, njegovo učenje i njegove sljedbenike. A na to je on protresao stisnutu šaku pred mojim licem, pokazujući da svi potiču iz jedne suštine. Tako je on pobijedio i ja nemam pravo ostati ovdje“ - objasni putnik i ode.

Stariji brat dođe do mlađeg i kaže: "Čuo sam da si dobio raspravu." – „Nismo ni raspravljali!“ brzo odgovori mlađi. "Reci mi temu rasprave?" upita stariji. "Čim me je ugledao podigao je jedan prst rugajući mi se jer imam jedno oko. Pošto je gost bio sam pristojan prema njemu pa sam podigao dva prsta, čestitajući mu što on ima dva oka. Na to je on podigao tri prsta pokazujući da zajedno imamo tri oka. Zatim sam mu pokazao šaku da ću ga udariti, a on je pobjegao!"
Korisnikov avatar
By Blady
Pijem caj... Cituckam forum...
Korisnikov avatar
By Hellas
razmisljam da l da cutim ili ne, ne znam sha je bolje :shrug:
  • 1
  • 481
  • 482
  • 483
  • 484
  • 485
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!