- 01 Maj 2005, 16:41
Btw chat je chat pa tamo lepo razjasni ako imas sta, a na forumu koliko se secam nisam pretio, sem na onu tvoju provokaciju u DYR ali to ionako nema veze sa ostalim delom foruma, posto se tu sankcionise samo iznosenje licnih podataka. Pa sto se mrcho bunish, pa ti si vestica, mozes da me zacaras i pretovoris u zabu npr? (Ne verujem da ovo pishem
)
Fali ti malo paznje? Evo imas je.
Originally posted by Morgan Le FayeUuuuuuuuuuuuuuuuu Lave, jel to frustracija na ono tvoje tetkarenje, preneto sa chata? Pa sta bi? U stilu tetka-vestice ti turio na forum, pa se razocarao sto ti niko nista ne napisa....
Tema na kojoj je clan foruma i moderator zvezdas izjavio direktno da ce narushiti moj fizichki integritet. Je nestala preko noci, a da je poruka bila prijavljena, to je krshenje pravilnika, a poshto je zvezdas josh na "probi", pa chak i da nije. Desilo se krshenje pravilnika u koji se moderatori kunu, e sada par pitanja:
Kakav je to forum na kojem moderatori prete korisnicima fizichkim nasiljem.?
Kakv je to forum gde pravilnik nevazi za moderatore, koji su stavljeni van zakona istog?
Kakav je to forum gde se neshtite prava odredjena pravilnikom.
Nadam se da ce greshka biti ispravljena, a skidanje titule i opomena uslediti dotichnom moderatoru. Kao i da ce vishe distance zauzeti nepristrasan stav, prema ovom pitanju. Jer jedna grudva za sobom vuche lavinu, koga netangira ovo pitanje ce ga shvatiti kada se on ili ona bude nashao/la u situaciji u kojoj sam ja.
Btw chat je chat pa tamo lepo razjasni ako imas sta, a na forumu koliko se secam nisam pretio, sem na onu tvoju provokaciju u DYR ali to ionako nema veze sa ostalim delom foruma, posto se tu sankcionise samo iznosenje licnih podataka. Pa sto se mrcho bunish, pa ti si vestica, mozes da me zacaras i pretovoris u zabu npr? (Ne verujem da ovo pishem

Fali ti malo paznje? Evo imas je.