Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
DakleM 'vako

Dok sam bila u vezi pre ne znam koliko meseci bila sam zajedno sa svojom devojkom u lezbo baru. Dok je ona djuskala meni pridje neka devojka. Zapamtim joj lik jako dobro jer mi se jako dopala. Nismo se ni zapricale kad eto ti moje devojke i ja zaboravim na sve.
Sad sam single i setim se te veceri. Pronadjem je na fejsu i dodam. A ona me pita u inboxu ko si ti?
Dodje mi sad da izbrisem fejs :kesa:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Mozda uopste i nije ta devojka. :spijun: :kesa: :lol:

Enivej jbte treba odgovoriti na poruku. znaci poslednji put sam se ulogovala :mini:
By alexandermagic
Pa podsjeti ju. Uz suptilno provlacenje izmedju redova da si joj ucinila cast sto si je uvrstila u svoje face jato i da nema ona sta da te zapitkuje, nego da se smatra iznimno privilegiranom i zacepi zauvijek te pristane na sve sto ti zelis. Da.

:lol:
Samo ju podsjeti.
Korisnikov avatar
By Hellas
Bani joj na posao ili gde zivi :D

Salu na stranu, vec si je kontaktirala tj napravila taj najtezi prvi korak i nemas sta da izgubis time sto ces objasniti gde ste se srele i zasto si je zapamtila odnosno sad kontaktirala.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja bi joj zajedno sa frend rikvestom odmah i objasnila ko sam i odakle je znam i ako oce da me doda kul, ako misli da sam kripi, jbg :)

Stvarno pubertetski problem :lol: Zar je toliko strasno preuzeti inicijativu ili biti eventualno odbijen?

Ja sam tako el jaguar startovala (ne znajuci da je na forumu, samo smo se pogledale preko sanka "onako") Nasla sam je na fejsu preko neke random cice iz CG koja me sama dodala, pitam da li je zna ona kaze ko je i eto.
Korisnikov avatar
By Pauceti
mozda je bila pijana pa se ne seca :serlok:
By Aven
^
99% šanse ako se radnja odvijala u lezbo baru. :D

*

Zanima me kako bi sad ova tema izgledala da ju je postavio neki novajlija.
Korisnikov avatar
By Hys.
ne nemoj mi prici zonfic, a

:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!