Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
realno, baš nije tako.

postoje generacije koje su se izborile za pravo glasa žena, postoje generacije koje su se tukle s policijom da više ne maltretira pedere, postoje generacije koje su ratom razrušene zemlje digle iz pepela i još stvorile svojoj djeci uvjete života i prilike o kakvim oni sami nisu mogli ni sanjati, postoje generacije koje su izgradile sve ceste po kojima se danas vozimo i sve bolnice u kojima se danas liječimo, postoje generacije koje su se borile protiv nacista i pobijedile, postoje generacije koje su ljude oslobađali od ropstva itd. sve to i još mnogo toga su te generacije postigle i teškim radom i velikim žrtvama i pritom nisu plačipičkarile stalno kako im je teško.

i postoje millennials. :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ti shvataš da su sve te borbe bile unutar iste generacije, tj. da postoji druga strana medalje tih boraca za prava?
Kad smo već kod toga, postoji generacija koja nije započela drugi svetski rat. Postoji generacija koja je pojebala Jugoslaviju. Postoji generacija koja bi plačipičkarila i to javno, da je samo mogla. Postoji generacija robovlasnika.

Takođe, postoje generacije koje po svim statistikama su manje homofobične od starijih generacija, kad smo već kod toga. (ako uzmemo samo zapadne zemlje, nažalost...)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
A inače takođe nije istina kada kažu jao sve je isto, ništa se nije promenilo, svaka generacija govori isto. Mislim da je internet game changer i da će promeniti/je promenio stvarno suštinski neke stvari, na bolje, kako na gore. Treba vremena da vidimo kako će generacija uređivati međusobne odnose i nositi se sa boljkama ovog doba, neokolonijalizmom i ostalim stvarima u svetu koji je sve više povezan. Mislim, ne može konstantno sve da bude velika revolucija. Hoćemo li sada ismevati treći talas feminizma jer ne postiže onoliko velike stvari, jer nasuprot talasu ne stoji onoliko velika nepravda? Ne može se dva puta ukinuti robovlasništvo. Odsustvo loših stvari je isto tako pokazatelj generacije, kao i pobeđivanje loših, obzirom da, ponovo, ista generacija je i stvorila naciste i pobedila ih.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2734935#p2734935]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Ti shvataš da su sve te borbe bile unutar iste generacije, tj. da postoji druga strana medalje tih boraca za prava?
naravno, s time da su u nekim slučajevima to bili međugeneracijski sukobi. uopće mi se ne da pisati stvari koje su očite.

kao i uvezi svega tako generaliziranog kao što je generacija, nacija itd., uvijek postoji najveća količina prosjeka, te manje količine najgorih i najboljih. na kraju se sve prosuđuje po onih štajaznam 10 posto koji su vukli naprijed i po tome je li onih 80 posto prosjeka koji su skužili da vrijedi također ići naprijed ili barem ne sabotirati taj pravac.

pojava interneta je potaknula veliku disperziju interesa i otežava racionalno slaganje prioriteta te definiranje općeg dobra. time se dovelo do toga da je u previše toga svaki pojedini interes u očima svakog pojedinca pretvoren u najvažnije.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Joj sve ove pray for france i menjanje profilnih fotki i stavljanje zastave francuske bas super pokazuje da je ova generacija mahom podlozna tabloidima i radi sta joj se kaze
Korisnikov avatar
By Mars
Mislio sam na svetske millenials (i predloženi model habitata), ne na našu bedu.
By Speculum Columbae
čija nana crnu vunu prede

ne bi nikako da sam devojka
svi imaju iste haljine
mora da budu mršavi i lepi
devojke imaju konac za zube i sjaj za usne
svi pišu pesme
ima pesnika ko šaše
ima pesnika ko govana

i oni čak recituju svoje pesme
i imaju nastup
mladići koji liče na moje
više nemaju veze sa svim tim
oni negde rade istovar utovar
i tako to
ovi mladići pesnici imaju negovane ruke
i lepi su i mršavi
na majicama im nešto piše
možda su čak ponešto i snimili
mnogo su pametni
i njihove majke sigurno su
ponosne na njih

ja bi sve njih da premeste prugu
pola metra ulevo
ja bi sve njih da jedu kavurmu
i da krune kukuruz
ja bi sve njih na jedan brod
pa marš u pizdu materinu
nek ih guze britanci
ružni
nek ih guze amerikanci
sa zubima
nek ih guze francuzi
sa šalovima
samo ne italijani
nikako
to je mnogo gadno
nek ih izjebu
dovoljno su nas
samo da ih ne gledam jer
lopata treba u te ruke
život u ta negovana tela
i muke u te glave
pa da vidimo.

Milena Marković
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!