- 28 Apr 2005, 22:51
Ali teretana može da bude pravi sport, ako je ozbiljno shvatiš - ozbiljni treninzi, redovni treninzi, nema o?ijukanja...
Dalje, kao i svaki sport, i "teretana" se igra glavom - tj. miši?i se vrlo teško prave (osim ako nisi baš vrlo sre?ne ruke tj. genetike), tako da moraš mnogo da misliš o tome kako treniraš i šta radiš.
Istina je da nema kontakta i takmi?enja kao u fudbalu ili u tenisu, ali sve u svemu, teretana je super.
Originally posted by ZvezdasBGJasno mi je da ljudi odlaze u teretanu sa razli?itim namerama - neko da vežba, neko da se muva, neko da se "zategne" (to mi je omiljeni "motiv" - doðe tako tip u teretanu prvi put, potpuno mršav, i kaže treneru "e, ali ja ne?u miši?e, ho?u samo da se zategnem"), neko da posle paradira miši?ima, neko zbog kondicije...Originally posted by StormNije ozloglaseno, samo bildovanje u teretani bar za mene nije nikakav sport.
Teretana i tr?anje.
By the way, izgleda da je vežbanje u teretani na ovom forumu iz nekih razloga ozloglašeno?
Ali teretana može da bude pravi sport, ako je ozbiljno shvatiš - ozbiljni treninzi, redovni treninzi, nema o?ijukanja...
Dalje, kao i svaki sport, i "teretana" se igra glavom - tj. miši?i se vrlo teško prave (osim ako nisi baš vrlo sre?ne ruke tj. genetike), tako da moraš mnogo da misliš o tome kako treniraš i šta radiš.
Istina je da nema kontakta i takmi?enja kao u fudbalu ili u tenisu, ali sve u svemu, teretana je super.