Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da postoji pilula koja bi vas lako i bezbolno pretvorila u str8 osobu, da li biste je uzeli?

da
25
19%
ne
89
68%
ne znam
17
13%
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ne, nebi je uzeo... :glupan:
Iako bih zaista volio ?uti razloge za?to bi poneki ipak uzeli tu 1/2?udotvornu pililu1/2 pošto je ?ak 5 ljudi odgovorilo potvrdno... ne osje?aju se dobro u svojoj koži kao gay? smeta im ta njihova sexualna orijentacija? ili se je nedaj Bože srame? :nokti:
Korisnikov avatar
By Mars
Da, sve je lepo u pop-pesmicama.

Ne vidim ni jedan jedini razlog za ne uzeti pilulu.

Sta po vama ispada-da gay sex i gay zivot i gay SVE imaju nesto dobro i kvalitetno i nenadoknadivo i jedinstveno sto hetero ljudi-nemaju?!?

Jos jedna tema za demonstraciju narcisoidnog foliranja!
Necu da uzmem pilulu jer ja sam savsren.
Zasto da se ubijem, sta ce svet bez mene ovakvog divnog.

Ono za bi-stanje mi je najpametnija varijanta, glasam za nju.
Korisnikov avatar
By tramp
:bisou:
sta fali ja mnogo volim pop pesmice
:dj:
a naravno da gay zivot ima jedinstvenih i nenadoknadivih stvari :zvezdice:
ja bar ne mogu da upadnem u klopku hetero veze :)
:tepih:
a sto se tice sa bi-stanjem ... bila, probala i dosadilo mi
:wink:
Korisnikov avatar
By tramp
hm ovo bila dupla poruka :komp:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by tramp
:bisou:
sta fali ja mnogo volim pop pesmice
:dj:
a naravno da gay zivot ima jedinstvenih i nenadoknadivih stvari :zvezdice:
:) Ma i ja volim pop...

Sto se drugog tice-zvezdice sve govore. Ipak se slazemo.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Mars
Sta po vama ispada-da gay sex i gay zivot i gay SVE imaju nesto dobro i kvalitetno i nenadoknadivo i jedinstveno sto hetero ljudi-nemaju?!?
da, upravo tako! verujem da i str8 ljudi imaju nešto dobro, kvalitetno i jedinstveno što ?e ih obeshrabriti da uzmu nekakvu gay pilulu.
Jos jedna tema za demonstraciju narcisoidnog foliranja!
Necu da uzmem pilulu jer ja sam savsren.
Zasto da se ubijem, sta ce svet bez mene ovakvog divnog.
:klap: bravo, to se traži!

:down:
Korisnikov avatar
By Mars
Jadni str8ashi koji u svom neznanju odbiju gay pilulu.
Zaista.

:vezan:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Mars
Jadni str8ashi koji u svom neznanju odbiju gay pilulu.
Zaista.
:vezan:
misplaced sarcasm? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Abyss
Uzeo bih pilulu samo kad bi postojala i anti-str8 pilula, ?isto ako se predomislim....... :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by MARQUE
Ne, nebi je uzeo... :glupan:
Iako bih zaista volio ?uti razloge za?to bi poneki ipak uzeli tu 1/2?udotvornu pililu1/2 pošto je ?ak 5 ljudi odgovorilo potvrdno... ne osje?aju se dobro u svojoj koži kao gay? smeta im ta njihova sexualna orijentacija? ili se je nedaj Bože srame? :nokti:
U (drushtvenim) uslovima u kojima zhivim lakshe bi mi bilo da sam str8.

Nazovite to kukavichlukom, lenjoscu, poltronstvom ili kako god, ja to zovem pragmatizmom.

Da zivim u Amsterdamu na primer zaokruzhio bih ne i fircao se :fuck: dok ne dobijem srchku od previshe orgazama jednog dana.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by unic0rn
Da zivim u Amsterdamu na primer zaokruzhio bih ne i fircao se :fuck: dok ne dobijem srchku od previshe orgazama jednog dana.
uh pa to mozhesh i u bg. :plavuso:

ps. slazem se sa unicornom po pitanju pilule. :teg2:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ne onako kako ja to zamisljam :blush:
:vrcka: :tange: :fuck: :fuckbed: :opacupa:

(mislio sam na to da tamo ne bih razmisljao o bilo kome ili bilo chemu i bio prepushten samo tome :D )
By Бреее!!!
a, jel ima pilula da najbolje str8 prebacimo kod nas ?!? :P :opacupa: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By tramp
e sad koliko god ja pevala danas da "I am what I am" mislim da bi moj otac bio jako sretan da postoji pilula ... cak bi mi je verovatno ubacio u pice kad ne gledam ... sorry ovo je malo off ali mi upravo javio da bih mogla malo da zadrzavam sexualnost za sebe ... eto dobijem gloriju gaynor a izgubim oca mada moram reci da se tu nista ne moze ... "I am what I am" i mislim da sto mi vise ljudi pokusava reci da cutim to se vise budi moj balkanski prkos :zastava:
Korisnikov avatar
By Tweety
ok, dobro se osecam u svojoj gay kozi, ali mislim da bih se jos bolje osecao kao str8, samo bih bio mnogo opusteniji, mogao bih da mazim svoju voljenu osobu bilo gde i bilo kada, ne bih morao da lazem roditelje i dobar deo ljudi oko sebe, osecao bih se hiljadu puta slobodnije i uzasno sam ljubomoran na slobodu koji str8 ljudi imaju... hocu da se ljubim sa deckom na sred ulice, da ga drzim za ruku, a da nas, pri tome, ljudi ne osudjuju..... ma gde je ta str8 pilula pa da makar probam kako je biti totalno free.....
Korisnikov avatar
By Zibro
njam pilula ... naravno da da
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Tweety
ok, dobro se osecam u svojoj gay kozi, ali mislim da bih se jos bolje osecao kao str8, samo bih bio mnogo opusteniji, mogao bih da mazim svoju voljenu osobu bilo gde i bilo kada, ne bih morao da lazem roditelje i dobar deo ljudi oko sebe, osecao bih se hiljadu puta slobodnije i uzasno sam ljubomoran na slobodu koji str8 ljudi imaju... hocu da se ljubim sa deckom na sred ulice, da ga drzim za ruku, a da nas, pri tome, ljudi ne osudjuju..... ma gde je ta str8 pilula pa da makar probam kako je biti totalno free.....

Na to sam i ja mislio, ali zagovornici anti-gay pilule, tj uzivaoci u zivotu kakvog ga sada imaju, nisu bili raspolozeni za raspravu...pa je mene mrzelo da pisem.

O toj slobodi i ja pricam... Procentualno je puno vise str8 ljudi. I? Sta je lose u sansi, vecoj sansi da udjes negde, bilo gde, ne specijalizovani klub i flertujes sa bilo kim (da, da, vi srecnici sa gaydarom, vi to mozete svuda...). I jos da ne moras da vrsis selekciju, kao ja sada, da i od ono malo homo osoba proberes i zaobidjes one deformisano zenstvene...nego lepo musko si-odvojis curu i obrnuto.

Stvarno bih se snasao i u toj ulozi, pa makar ta pilula i ne bila bezbolna.
Vredi.
Korisnikov avatar
By bigirl
:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Marble
Sorry, honey, what's with the brain?! Covek je slobodan onoliko koliko mu je um slobodan, ti ocigledno imas neku prepreku ili zakrchenje of some kind...
:alexis:
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Naravno da je lakshe biti str8, ali ne bih voleo da se preobratim. Pomirio sam se sa chinjenicom da sam gay i ne bih mogao sebe da zamislim kao str8 osobu.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by MarbleSorry, honey, what's with the brain?! Covek je slobodan onoliko koliko mu je um slobodan, ti ocigledno imas neku prepreku ili zakrchenje of some kind...
Koliko ti imas prava da kazes da neko ima neku prepreku, toliko ja mogu da kazem tebi da su ocigledno tvoje potrebe male.
Da granice te slobode na koju se pozivas-i nisu preterano velike.
I da si ti savrseno srecan upravo zbog toga.

Neko mozda ima i vise od zivota od tebe, ali se ne zadovoljava tim sto ima.
I posto su i te granice njemu vece, neminovno da u njih uleti i vise prepreka.

Stara, stara prica...
Korisnikov avatar
By tramp
hm...ali ja stvarno ne bih i nijednom u zivotu ali bas nijednom ni u najgorim situacijama mi nije palo na pamet eh, sto nisam str8 bilo bi mi lakse jer onda imam osecaj da bi mogla da krenem sa milion nekih stvari eh sto nisam ... a ja sebe nekako volim takva kakva sam i bas to sto nisam ista kao ta neka vecina me cini sretnom i nekako gledam te svoje str8 prijateljice i ne cini mi se da su one sretnije od mene i dok im je na jedan nacin lakse imaju nekih drugih stvari zbog kojih im je teze i kad bi svi mogli da se pretvorimo u zdrave, visoke, jake, zgodne, pametne itd. na sta bi ovaj svet licio?
Korisnikov avatar
By Seaman
Bez razmisljanja da.Sad dok sam mlad i mogu da se borim sa svim ovim problemima.Za nekih 10 god sve ce biti uzasno tesko.
Gledam porodicne ljude i prosto im zavidim sto ja jednog dana necu imati klince i puno puno toga.Ima tu milion razloga zbog kojih bih uzeo pilulu.
Imam ok posao, super prijatelje i da sam str sigurno bih nasao ok curu i mislim da bih bio srecan.
By Paris
Uzela bih odmah duplu dozu...za svaki slucaj.
By argentum_inf
zapalila bih fabriku lekova i farmaceutsku laboratoriju u kojoj je ta glupost smisljena :flaming:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne bih, zaista! Trebalo mi je jako puno strpljenja, vremena i nerava da sebe prihvatim takvu kakva jesam, da je to jedna konstanta u mom zivotu koja se nece promeniti... Sada, kada vodim jedan prilicno normalan zivot koji me potpuno ispunjava, ne bih nista menjala. To sto sam gay ne determinise mene kao licnost i mislim da me ljudi uopste ne gledaju drugacije kada im to saopstim. Nekim ljudima naravno ne mogu da kazem, ali takve ljude ni ne zelim u svom okruzenju... Zasto bih ja uzela pilulu za promenu, ako mogu koliko- toliko da menjam stavove ljudi oko sebe na bolje? After all, ja uopste nemam utisak da radim nesto pogresno u zivotu.
By Storm
Da postoji pilula koja bi vas lako i bezbolno pretvorila u str8 osobu, da li biste je uzeli?
Ne. Out of the question.
By krabbe
Svakako bih popio tu pilulicu, bila bi dovoljna ona od 250mg.
Korisnikov avatar
By +PanDemonium+
Ne. Tako bih samo sebi mnogo, mnogo vishe zakomplikovao zhivot. Znam shta govorim. Nije mi nikada tako neshto palo napamet, ionako ne dozhivljavam sebe kao gaya. Imam previshe pravih problema u zhivotu da bi mi sexualno opredeljenje predstavljalo neshto toliko bitno a kamoli problem.

A hipotetichki, mozhda ako bi me svi odjednom pocheli da ubedjuju da ne uzmem. Onda bih uzeo iz inata. :eevil:
Korisnikov avatar
By mirth
Da, uzela bih je odmah.

Ako si str8 & lovin' it, sigurno te u tvom uzivanju nece sprecavati toliko faktora koliko ih te u tom istom uzivanju sprecava kada si gay & lovin' it.

Ma koliko mi ovo "lovin' it" bilo jako. :nazalost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!