Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By OpetMacak86
Ko da mi kaktus zastao negde u grlu...al nije mi nista xD
By Aven
:veverica: & :lija:

Uzbuđeno jer sam naručila blisku osobitzu kod divne terapeutkinje pa me zanima kako će kliknuti i kako će se odvijati cijeli proces. Johooj, trebalo joj je 'samo' 35 godina da se pokrene. :')
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ "naručila blisku osobu" :nerd:

bolje od očekivanog, pretty calm
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ šta to znači naručiti blisku osobu. nisam upoznata sa tim, pa pitam jer me interesuje šta znači. simple as that.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
taj deo sam pretpostavila ali ostatak mi nije jasan, no svejedno nije ni namenjeno meni. anyway, hvala na odgovoru. :peace:
Korisnikov avatar
By Madonna
"Naručiti znači 'ugovoriti termin'" LOL
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2731449#p2731449]Aven napisao:[/url]U ovom kontekstu i kolokvijalno, da. LOL
LOL wtf još brani svoja lupetanja
evo da te prosvetlim da se ne blamiraš
https://en.wiktionary.org/wiki/naru%C4%8Diti" target="_blank

mada... vrv to naručiti osobu šljaka na istom govornom području gde brijem ne znači skidanje dlaka sa lica brijačem LOL
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Sad kad Madonna krene da ispravlja ljude da se kaže sedmica, a ne tjedan. <3
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2731462#p2731462]Srklet napisao:[/url]vreme je da počnemo da pišemo na ekavici. jel ovo gay-serbia ili nije?! :srba:

PIRINAČ!
ne radi se o tome, ne razumem ni ja ni mnogi neki drugi, šta je aven htela da kaže, mislim mene boli dupe al objašnjenje je hitično
stvar je u stavu ''šta nije jasno?'' koji je imala i ranije, kada mi se zgadila. taj bezobrazluk gde ona misli da mi znamo ili treba da znamo šta i kako vi govorite bi bilo isto kao kada bi madjar došao na sajt i pisao madjarski i našao se uvredjen što ga ne kapira većina
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
@MDNA
To apsolutno nije isto kao kada bi Mađar došao na sajt, šta pričaš ti?

Tvoja poruka je sledeća "ona treba da zna da se nalazi na srpskom forumu i da bude svesna tačno šta se kako ovde shvata", što bukvalno ne može, kao što ni ti ne možeš da znaš svaku nijansu hrvatskog. Zapravo ovde je više bila situacija gde neko naprosto koristi nešto ceo život, gleda, priča i ne pada uopšte na pamet da to nešto se može drugačije shvatiti. Zato Aven nije odmah odgovorila da to u ovom kontekstu znači poslati, nego je mislila da je bliska osoba deo koji nije shvatila. A ona je tebi antipatična, arogantna i šta ti ja znam, pa si projektovao sve to u rečenicu "Što ti nije jasno?", which is fine, whatever, ali nemoj praviti od toga nešto drugo.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2731478#p2731478]Madonna napisao:[/url]ona misli da mi znamo ili treba da znamo šta i kako vi govorite bi bilo isto kao kada bi madjar došao na sajt i pisao madjarski i našao se uvredjen što ga ne kapira većina
1. upao si u mi-vi paradigmu, bezvezni nacionalizam.
2. s obzirom da su hrvatski i srpski lingvistički skoro pa isti jezik, ovo s mađarskim je totalno besmisleno.
3. upao si u poziciju zastupnika (imaginarne) većine, što je možda i najgore od svega.
4. bratstvo + jedinstvo FTW! :grouphug:
By Aven
@KOA:
Upravo.

* * *

Očekivala sam ovo svođenje cijele teme na osobnu razinu sad kad nemaš više na što dvoklikati.

I divno mi je kako ti znaš što ja mislim. Sve bih dala da imam takve supermoći. :love:

Srž svega ovoga je u tome da ne možeš podnijeti kad primijetiš da te netko ignorira i očito ne smatra bogznakako pametnim. Onda pokušavaš kao ono derište koje traži pažnju roditelja dernjajući se, na ovakav ili sličan način privući pažnju.

Evo, dobio si ju, sad ćeš valjda biti miran tjedan dana. Slika

Bit će ti bolje kad tu opsesivnost prebaciš u ravnodušnost, ili u lakšem slučaju – ignore.
Ako si to uopće u stanju. :sniff:
  • 1
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!