Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Ako se dogovorismo da budemo verni nemam razloga da mu ne verujem.
Ako posumnjam otvoreno cu ga pitati i kraj priche.
Korisnikov avatar
By gaylove
Nikada ne treba verovati slepo. Mada kazu da je ljubav slepa. Ali zato i jeste slatko biti zaljubljen , a jos sladje voleti nekog. Moje misljenje je da i ako prevarite partnera,na jedno vece, nikada netreba reci. Desilo se, pa sta. Iz iskustva govorim. Mozda je prevara bila samo potvrda da se shvati koliko partner znaci. Ali ne treba reci. Ja sam rekao jednom prilikom i proganjalo me kroz celu vezu. Ali alarmantno je ako se prevara ponavlja, tada nesto nije u samoj vezi uredu.
Eto toliko od mene :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
verujem, naravno! a šta bi me navelo da posumnjam - teško da mogu generalizovati. verujem svojoj intuiciji, jednostavno osetim ako nešto nije u redu. btw, kako re?e unic0rn, dogovor ku?u gradi, a OK je i pitati. ipak, najve?i mi je trip ako sa svojim de?kom doðem do te ta?ke poverenja da možemo otvoreno pri?ati i o ovakvim stvarima...

btw, gaylove, ne mogu se složiti sa tobom da ne treba re?i, ali na tu temu postoji jedna druga diskusija...
Korisnikov avatar
By bigirl
Nažalost, nikad ne verujem.
Korisnikov avatar
By Tweety
imam potpuno poverenje u mog deckica!
By Бреее!!!
kada sam u vezi, osnova toga su iskrenost i poverenje ! :)

verujem, a ako se ispostavi suprotno - kraj ljubavne price ! :yes:

i, idem dalje ... tesko mi je biti s nekim ako nema uzajamnog poverenja !!! :)

jednostavno, ne umem da funkcionisem i sumnjicim ! :D

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Za mene je osnova svake veze, svakog prijateljstva iskrenost, ako toga nema ... onda nema ni veze ... zna?i, moje mišljenje je DA, POSTOJI :yes:

Slažem se sa unic0rnom, ako postoji neka sumnja re?i ?u je otvoreno...

Nisam od onoh ljudi koji ?e se kriti iza ?oška i špijunirati de?ka :spijun: :D
Korisnikov avatar
By tramp
hm.... posto sam ja u otvorenoj vezi onda to ne bih smatrala prevarom a verujem joj jer mi to sve jedna drugoj ispricamo :mljac:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Pa, da. Mislim to, ako si u otvorenoj vezi ... da ne?e nitko lagati da je bio sa nekom/nekim .. miskrenost mi je važna, ?ak i ako sam u otovrenoj vezi :D
By Бреее!!!
Originally posted by goranD
... Nisam od onoh ljudi koji ?e se kriti iza ?oška i špijunirati de?ka :spijun: :D
:up: :klap: :love: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
By ^Divlja^
Znam da me je prevarila. Priznala mi je to... Tako da opet, nemam u shta da verujem... Kada smo vec 100% iskrene jedna prema drugoj...
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Naravno da mu (sadašnjem) verujem. Nikada nije uradio nešto zbog ?ega bih posumnjao da mu ne verujem. Mada ume da govori neistinu, ali to su sitnice. Šta ?u kad volim da mu verujem :namig2: :sveca: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Val
A sta da verujem, kad ni ne sumnjam?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ako posumnjam, onda krecu pozivi: lichnoj astrologinici, gatari, numerologu, kabalisti, da vidim shta oni kazu povodom tog pitanja, kada je u pitanju moja buducnost, il sam jako nagao il jako oprezan, ali uvek osecam....
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nikome ne verujem slepo, ali uvek vazi pravilo da ako zeli da me prevari, neka se potrudi da to ne saznam, jer ako saznam, moze da zaboravi da smo se ikada poznavali/e, i da je cak i prijateljstvo posle toga nemoguce.
Korisnikov avatar
By Atlona
Poverenje je jedna od osnovnih stvari u vezi. Ako ne mogu da verujem, onda ni ne zelim da budem sa tobom osobom.
Korisnikov avatar
By Draco
Jos uvek se ne znamo toliko dobro da bih imala apsolutno poverenje..Opet, jos uvek se ne znamo toliko dobro da ne bih... Znaci, biram da joj verujem, jer je to vrsta veze koju pokusavam da gradim.

Onog trenutka kada napravi neko sranje i kaze mi za to, znacu da mogu da joj verujem.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da, verovala sam joj.
Verovala...bih joj?

joj, joj, joj, joj, joj, joj...
ko je razumeo- shvatio je (a takvih je malo.....)
Korisnikov avatar
By Khons
u vezi koja mi je obrnula zivot mogla sam zivotom da se zakunem da me nije varala, iako sam konstantno zapitkivala sto mora da ju je nerviralo... oh well...
i u ostalim vezama verujem...nevina dok se ne dokaze suprotno...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Verovao sam, ali vernost nije bila problem u tim vezama. tako da odgovor bi bio : verujem, sta me kosta :zev:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Vernost kod pedera? :roflmao: Svaka cast izuzecima, ali kad se setim sta sam sve vidjao po can-canu i x-u......A neki ovde na forumu tako jedu govna da to nije normalno.....ali boze moj nista novo...;)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ja decku verujem.....uspeo da me uveri da mi je veran, mada nikad ne reci nikad.....:evilkiss:
By Gost
Uspeo da te uveri? On ti donodi neka pe?atirana uverenja? Sa potpisom patrijarha Pavla i blagoslovom Sinoda?

Ili si Zvezdy primenio pomalo staromodan, ali ni danas manje efikasan metod -- nesre?niku si opasao pojas nevinosti, a klju?i? si izgubio, ne nmožeš ga na?i? Ako je tako, jedan dobronamerni savet za tebe -- ?uvaj se perverznih limara!:jbg:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Aman Maljkovicu procitaj moj prvi post....
A za mog decka ne brini, mislim da je unikat! :zongler: :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Strast, pozuda, trenutak slabosti,momenat usamljenosti - neki su od argumenata koje mogu da razumem za dogadjaj koji se uobicajeno naziva prevarom.
Ali, kada ljubav prestane,tj. kada ne osecamo vise jedan drugoga i ne zelimo vise da zagrlimo jedan drugoga, kada ne ceznemo i ne treperimo jedan za drugim - onda je to tragedija i kraj, znaci - mnogo gore od prevare.
By SUNNY B
da. jer nikada ne razmisljam o tome...
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Verujem joj da me voli, verujem da je samo nesavrsheni chovek i da moze da se desi....neka se desi jedino ne zelim da znam, ne mora ni da mi kaze, shta bih sa tim podatkom? Ona je moja i sa prevarom i bez nje, jedino je problem ako me prevari pa zeli da ode, poljubicu je tri puta za srecu i nadgledati iz daleka da li je ta neka chuva dobro, inache slede batine :cobanica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!