Pozdrav dragi Gejovi (ko do sada nije shvatio metaforu koja ujedno treba da bude reprezent mog stava kroz saljiv ton, kao i insinuaciju na moj ocigledan ego, a pritom me isproziva za "intelekt", treba dobro da se zapita o sopstvenom)
Hvala vam svima na odgovore u ovoj temi. Dao bih objasnjenje teme, sobzirom da sam optuzen i da sam trol, lud, homofob, itd, pa bih samo da ukazem na cinjenicu da je tema bila svojevrstan eksperiment:
1, tema je od prve do poslednje reci istina, osim izostavljenih pravih imena.
2, Devojke pomenute u temi su prave osobe, konkretno "Valentina" koja je ovde clan izmedju ostalog pa sam hteo da vidim da li doticna ima muda da se javi
3. namera teme napisane konkretno na ovom forumu je bila eksperiment, da bi necije oci videle koliko pripadnika GLBT drustva nema trunku empatije vec izkljucivo brani svoj stil zivota kroz neki "rebel" kompleks, bez da se osvrne na moral price. Ko god ima gram empatije, zapitajte se - koliko ste vatre spustili na lika "koji hakuje" a da pritom ni najmanje niste kritikovali dve jako lose osobe.
- sto se hakovanja tice: ne, nisam narusio privatnost. Lekcija za one koje to uopste zanima je sledeca - privatnost u svetu "velikog brata" ne postoji, i ko veruje u suprotno, spremi guzu da te izjebe ko stigne. Tome u prilog ide upravo i ToS svih sluzbi (terms of usage) koji navodi da osim u finansijskim malverzacijama, vi se defakto odricete bilo kakve vrste privatnosti koristeci neciju internet sluzbu (Gmail, google, facebook, itd) i pristajete na to da vas online profil bilo cega postaje javno dobro. Izmislila USA/EU koje toliko obozavate jer vam guraju ta prava koja traziste.
- sto se devojaka tice - ove dve su nesrecnice koje nikad nece moci da imaju porodicu, muza, klince i cerke, i normalan zivot koliko god vi verovali u usranu "ljubav" i slicno, jer svet tako jebeno ne funkcionise, pogotovo u Srbiji koja to nikada, dok ima one "poslednje sljive" nece gledati normalno. Ovde konkretno iznosim svoj stav, a to je da su lezbejke jebeni najveci moguci bullshit gde mi nije moj licni primer jedini ukaz na to da folirate lezbejizam, samo zato sto ste u realnosti naleteli na X blokada u ljubavi pa ste se definisale kroz neki buntovnicki stil zivota kao gej ste a u stvari daj kurac gde god moze da se nadje.
nisam u pravu .. ? ok, mozda. Mozda i dva lezbejska para koje poznajem mimo moje price padaju pod tako jebeno ocigledan stereotip gde je jedna devojka u stvari muskarac, a druga na to pristaje, automatski obe priznaju da i jedna i druga u dubini duse zapravo hoce muskarca, ova slabija koja partnerku tako i zamislja, ova jaca koja to postaje jer to ne moze da dobije. Naravno tu je i ona cuvena kategorija - izjebalo je celo selo i okolna tri sela, pa jedini nacin da se opere je da izmisli da je lezbejka narednih par godina jer ne moze drugacije da skine reputaciju. Takve .. takve su bez da ih dalje komentarisem.
- sto se price oko toga ko jeste a ko nije true tice - citam temu o liku koji navata geja u parku i odu kod geja kuci a ovaj pokrade sve zivo - tebra. Ja u zivotu ne bih pokupio ribu iz parka i odveo je da je karam, kod sebe ili kod nje. Cinjenica da 90% muskarca bi, svaki normalan strejt muskarac ne bi i to mogu da potpisem. Mozda ako je zagoreo ko debil ili bio bez ribe i slicno, ali nomalan tip bi bar postavio sebi par logicnih pitanja, ne iz paranoje vec razuma - dal je realno da me iscima riba i oce odma kuci da je jebem ? sta koji kurac neko privlacan uopste i radi po parku i trazi kurac, kao da ne moze da ga nadje bilo gde ili vec ima 30 varijanti gde je to daleko lakse pronaci .. ?
bez ljutnje, ali ako neko od vas stvarno ovo jebeno radi, vi, muskarci i zene koji ovako nalazite partnere, ovo tek dobija poseban ton price upravo zato sto ste gej. Bukvalno ide na moju teoriju da je vecina gej ljudi iskompleksirana i u odmetnickoj potrebi prosto mora da se dokaze, prvo samom sebi pa onda ostatku sveta da je gej, pa daj sta das - makar to bio hoodie lik iz parka.
sto se tice "eskperiment" teme - hvala, ali bukvalno hvala. Tema je namerno napisana, (kao i ovaj reply takodje) u egoisticnom snishodljivom tonu, sa namerom da dokazem da niko od vas nije ni najmanje empata i da ste svi buntovnici. Precesljavanjem postova mozete da vidite da sam bio savrseno jebeno u pravu.
jel ja jesam govnar - da, u ovoj temi apsolutno. Nacin na koji sam pisao, nacin na koji se obracam, nacin na koji branim svoje stavove, ali sve sa namerom, da bih odredjenoj osobi dokazao da ljudi poput vas imaju komplekse , a ne saosecanje, i empatiju.
Ad Hominem - svi do jednog ste napali sagovornika a ne stav sagovornika
Argumentum Ad Lapidem - svi do jednog ste odbili tvrdnju pod pretpostavkom apsurda bez ikakog dokaza apsurda
Ergo Decedo - ja sam strejt koji ne voli gej, mora da nisam u pravu bez obzira na samu temu
otprilike sve logicke greske bih mogao da definisem kroz vase i moje odgovore. Dont get me wrong - ja zapravo jesam postavio temu pisuci kao "govnar" i koristio sam takodje pogresne logicke pretpostavke sa namerom ( circulus in demonstrando, zakljucak na osnovu anegdote, itd) sve sa namerom da cujem jedan odgovor koji je moralno nepristrasan i moralno korektan i nekog ko ce reci:
"momak je uradio stvari koje su mozda i dobre i lose, ali mu je argument po tom i tom pitanju solidan, mozda cak i mogu jebeno da mu pomognem nekim svojim savetom, kako njemu da psotane bolji, tako i njegovoj situaciji" .
Na temi je ucestvovalo 27 ljudi, jedan jedini post je bio normalan. Svi ostali ste ispoljili maksimalnu snishodljivost i pregrst kompleksa.
Ja se izvinjavam "gej zajednici" (daleko najveci apsurd u temi je kad je bilo ko od vas pomislio da ja stvarno smatram da ste vi drustvo koje fura clanske karte, kao da je pretesko bilo prozreti kroz metaforu, ali avaj), izvinjenje je iskreno, i nije ni najmanje sa namerom da zvucim "hah, uhvatio sam vas na foru, told ya" i ostalo, vec sa namerom da neko ko ovo procita, sedne i zapita se da li je moralno okej da ako ti neko zvuci kao govnar, uzmes i precrtas svaku njegovu drugu karakteristiku, moralnu postavku, ideologiju, i prospes drvlje i kamenje po njemu, jer je drugaciji.
Pozdrav od Diska