Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728877#p2728877]Tungi napisao:[/url]I zašto se isključuje tu biseksualnost.
Cura ti je očito bi i za razliku od Valentine koja je željna kurca, tvoja je željna nečeg drugog, očito.
Ma sorry, ne, ne,
one su je samo pomele, kako zena moze da voli drugu zenu dok je jebe, lize picku itd...
TO JE NEMOGUCE.
Diskara je i sam napisao kako mi ne postojimo.
Korisnikov avatar
By bothways
Yada yada... U svakom slučaju, dragi naš Disko, dve laste ne čine proleće. Drugim rečima, niko od nas ti ne može biti kriv za to što se desilo "Dajani", pa indirektno i tebi. Ološa ima u svakom društvu, pa i u LGBT "zajednici" na ovim prostorima (svakako da nije reč o pravoj zajednici). To što si naleteo na par "kukolja" (plus su, kako ih nazivaš fejk, a ne "true" lezbejke) i doživeo tužnu priču... pa jbg, dešava se. Samo nije racionalno odlučiti da ne budeš više tolerantan prema celoj LGBT "populaciji" (ne volim da koristim taj termin, jer populacija po definiciji uključuje i razmnožavanje) zbog toga što ti se desilo. Ima puno divnih LGBT ljudi, kao što ima puno i divnih strejt ljudi (i ekvivalentno, ima loših LGBT ljudi isto kao što ima loših strejt ljudi). Deal with it.

ETA: hakovanje profila je nije baš najmoralnija stvar na svetu i samo govori u prilog tome kakav si čovek.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728870#p2728870]Disko napisao:[/url]OVERLOAD - prirodni argument. seksualno definisanje nije 2-way street vec je ljudski rod evoluirao na strejt seksu od kako su nastali prvi polni organizmi. Ljudi su strejt po default-u, odabir gej stila zivota je skretanje od prirodno podesenih odredjenosti.
Homoseksualnost je zabiljezena kod roughly 2000 zivotinjskih vrsta i taj broj godinama raste. Taj "prirodni argument" ti otpada. Da ne spominjem cinjenicu da nekim zivotinjskim vrstama nije potreban nikakav "strejt seks" ili bilo kakav oblik mating-a sa istim bicem suprotnog pola da bi produzili svoju vrstu. Homoseksualnost, biseksualnost i cak aseksualnost je uvek bila pristuna i pre nego sto smo im dali ime. I kod ljudi i odredjenih zivotnjskih vrsta. Nije to nikakav stil zivota, vec je ono sto jesi i kako se osecas. U pricu o tome da je homoseksualnost ili bilo koja orijentacija osim heterseksualne bolesna i stetna necu da se upustam jer je sama nauka tu pricu davno ugasila. To mozes na stormfront-u i /pol/ boardu na 4chan-u. Mnogo ce te voleti tamo. Kad si vec "computer-geek" sa super-znanjem kako hakovati gmail account.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728870#p2728870]Disko napisao:[/url]Pomenute devojke sam naveo, jer su GLBT aktivisti,
ko je bre sad aktivista kad je pre pola sata samo jedna od tih devojaka isla na pride? i da su isle obe, to ih ne cini aktivistkinjama.

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728870#p2728870]Disko napisao:[/url]da li ovaj moj opisani primer dve devojke stoji kao jedan, ili ti poznajes vise takvih osoba koje prosipaju Homo pricu a koriste je za lecenje kompleksa, ne za ljubav i vezu .. ?
Da. Nisam nikada upoznala nekog takvog. A poznajem sasvim dovoljan broj homoseksualnih zenskih osoba. Ne razumem, zasto to mora biti toliko cudno?
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728870#p2728870]Disko napisao:[/url]
ja onda ne znam
Točno. Ne znaš.

Ukoliko ovo sve što si napisao nije trolanje, zajebancija ili dokonost, onda je napisano dokaz da si uskraćen za kvalitetnu kognitivnu percepciju i rezoniranje, što uz neke druge loše karakteristike koje posjeduješ, kreira psihopatološku osobnost. Kao takav ne bi mogao pojmiti bilo što da ti napišem. Tako da...onda ne znaš.

Osobi koja, ako stavim sve ostale gnjusobe po strani, napiše da ima 29 godina i ne zna odvojiti karakterne osobine od seksualne orijentacije se zaista nema što objašnjavati. :)
By OpetMacak86
Jako lepa,interesantna prica...lazem,nisam procitao do kraja jer vecinu toga moj mozak tumaci kao "bla,bla,truc,truc,nebitni detalji....jos malo bla,bla i jos malo nebitnih detalja...ovo je gubljenje vremena" pa sam zato procitao malo od uvoda i par drugih postova i zakljucio da je ta devojka na kraju ispala lezbejka i da te ispalila... I sta sad? Hoces pritiv otrov da joj smuckamo da prestane da se lezbeise...ili trazis kolektivno izvinjenje od svih lezbejki ovog sveta za to sto si se trudio uzalud da je smuvas?
By Disko
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728882#p2728882]overload napisao:Homoseksualnost je zabiljezena kod roughly 2000 zivotinjskih vrsta i taj broj godinama raste. Taj "prirodni argument" ti otpada. Da ne spominjem cinjenicu da nekim zivotinjskim vrstama nije potreban nikakav "strejt seks" ili bilo kakav oblik mating-a sa istim bicem suprotnog pola da bi produzili svoju vrstu. Homoseksualnost, biseksualnost i cak aseksualnost je uvek bila pristuna i pre nego sto smo im dali ime. I kod ljudi i odredjenih zivotnjskih vrsta. Nije to nikakav stil zivota, vec je ono sto jesi i kako se osecas. U pricu o tome da je homoseksualnost ili bilo koja orijentacija osim heterseksualne bolesna i stetna necu da se upustam jer je sama nauka tu pricu davno ugasila. To mozes na stormfront-u i /pol/ boardu na 4chan-u. Mnogo ce te voleti tamo. Kad si vec "computer-geek" sa super-znanjem kako hakovati gmail account.
Gde vi izvlacite ova istrazivanja, svega ti .. ?

odgovorio bih posle svima, samo ovo mi bode oci da bih ga po precitavanju precutao.

Covek je racio + animal

zivotinja je animal

NITI JEDNA ZIVOTINJA nije gej jer se tako oseca, vec je instinkt natera. Niti jedna zivotinja zenske sorte, ne racunajuci feline koji se lizu iz higijene a ne zadovoljstva, ne radi ama bas nista lezbejsko. Kada vidis da kuce jebe drugo kuce, to draga Overland NIJE homoseksualizam, vec instinkt koji tu zivotinju tera na osecaj parenja izazvan instinktom usled potrebe razmnozavanja vrste, a ne da bi uzivao. Ako se pozivas na istrazivanja, onda valjda znas da jedine dve zive vrste koje u sex-u osecaju zadovoljstvo kao svesni koncept, su Delfini i ljudi.

A i od kad vazi analogija da "ako je okej za zivotnije, okej je i za ljude ?" kada govorimo o obrascima ponasanja ? Jel okej Kanibalizam koji pustinjska Bobcat majka odradi na svojim malima kad je predatorski instinkt nadjaca u majcinskom instinktu .. ?

Prirodni argument nije samo "musko i zensko su kompatibilni", prirodni argument koji nisam mogao da verujem da cu da pisem jer ste onda vi jako drski ako ga ne poznajete kao "argument suprotne strane" je sastavljen iz gomile faktora - hormoni, feromoni, seksualna kompatibilnost, zajednicka funkcija, i pre svega mogucnost razmnozavanja
By OpetMacak86
I da,zamalo da zaboravim da kazem prica ima previse detalja da bi bila istinita(ljudi se najvise zanose detaljima kad lazu jer se plase da im neko nece poverovati pa nakite stvar detaljima da zvuci ubedljivo sto ih ustvari oda)...i autor uopste nikad nije bio ni gay frendli orjentisan...ovde je doso sa laznom pricom i pokusajem da ne zna ni sam sta postigne
By OpetMacak86
Ove sad argumente necu da komentarisem jer mi danas nije dan za to i nemam strpljenja ni volje da citam detaljnije temu
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728887#p2728887]Disko napisao:[/url]Gde vi izvlacite ova istrazivanja, svega ti .. ?
Prvo, ne samo delfini i ljudi. Vise vrsta. To sto si ti mozda pogledao jednu emisiju na Nat Geo-u u kojoj su spomenuli delfine i ljude kao jedne od jedinih, ne znaci da se na njima prica zavrsava.

Kad vec toliko volis delfine i njihov svesni koncept seksualnog zadovoljstva evo studija na njima. Ako te smara da citas celo sprovedeno istrazivanje, mozes CTRL + F i kucaj keyword "homosexual" (behavior).

http://webcache.googleusercontent.com/s ... vestre.pdf" target="_blank
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728887#p2728887]Disko napisao:[/url]Niti jedna zivotinja zenske sorte, ne racunajuci feline koji se lizu iz higijene a ne zadovoljstva, ne radi ama bas nista lezbejsko.
source? studija koja ovo potvrdjuje? link pls?
Korisnikov avatar
By 李香兰
zavrsila sam ja davno sa ひらがな i カタカナ!!

kanji =((((((((

na kakav sam ja troll bait pala, jebote.
Korisnikov avatar
By 2kune
nakon što sam pročitao prve tri rečenice teme odmah me uhvatila jaka želja za pasterizovanom cveklom natašte... istinski cijenim um i vještinu koji umiju izazvati tako duboke porive u meni... međutim, moram priznati da ništa trulo nisam osjetio... onaj miš iz turšije pokojne prabake Kaulerpe, istinabog, nekoć je bio truo ali to već odavno nije pa ga opet nisam bacio... međutim, nije za baciti ni činjenica da veleštovani autor teme neprestano i u svim životnim situacijama zadire u svijet i domenu LGBT osoba... a to se radi iz samo 2 razloga: ili je peder u nastajanju ili je običan provokator... ja glasam za prvu opciju - a vi? :trep:
Korisnikov avatar
By 2kune
može i to... ali prije bih rado vidio rezultate glasovanja...
1) peder u nastajanju
2) provokator
valjda sam pod utjecajem neposredne hrvateće (ne)stvarnosti... :hypno:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728943#p2728943]2kune napisao:[/url]međutim, nije za baciti ni činjenica da veleštovani autor teme neprestano i u svim životnim situacijama zadire u svijet i domenu LGBT osoba... a to se radi iz samo 2 razloga: ili je peder u nastajanju ili je običan provokator... ja glasam za prvu opciju - a vi? :trep:
obje, to kod nerazriješenih bi curious muških curica tipa disko ide često zajedno :D
Korisnikov avatar
By 2kune
slažem se... ali je logično razlučiti običnu str8 homofobiju (mnogo rjeđa) od ove protopederske... pa u cilju pojednostavljenja... jelte...
Korisnikov avatar
By dharmox
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728870#p2728870]Disko napisao:[/url]
@MEG - Ne, nije mogla da bude ista situacija sa dva tipa. Kao sto rekoh, ja sam postovaoc prirodnog argumenta (gde se dede tolerancija za nenasilan, filozofski stav na jednu temu ili svi vi negirate tudja misljenja i samo vasa su u pravu ?) te u tom slucaju, iz mog ugla i ugla vecine ljudi na svetu (GLBT narod je difinitivno manjina) neko ko promeni svoju svest ulazeci u homoseksualne odnose a da pritom ne zna prednosti i mane obeju strana, pravi daleko vecu gresku u zivotu nego osoba koja se nasanka na dva hetero-smrada, bilo da je musko ili zensko. A pomenute devojke to rade namerno, i pritom iskljucivo iz licne koristi i za lecenje svojih kompleksa. Ne iz ljubavi, ne iz iskrene potrebe da bude gej i da se tako definise.
Pa i ti negiraš tuđa mišljenja i tvrdiš da si samo ti u pravu.
Koliko god želeo, ne možeš "većinu ljudi na svetu" postaviti u svoj ugao.

Šta ti znači fraza "ulazak u homoseksualne odnose"?
Polni odnos ne menja svest. Nema nikakve "potrebe da se bude gej", ili si gej ili nisi, makar nikad ne stupio u polne odnose. Tvoj stav smrdi na staru homofobnu floskulu "izabrali su da budu gej a mogli su biti strejt".

I kad smo već kod toga, šta su to devojke "željne kurca" pronašle u tvojoj Dajani? I šta je to Dajana pronašla ne u jednoj nego u dve ružne devojke
željne kurca? Ne mislš li da se ona tim izborom, kako ti kažeš, "definisala"?

Ili je tvoj post tipični homofobni pamflet nevešto spakovan u priču o neuzvraćenoj ljubavi?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!