Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

psihološkinja: jeste li trenutno u nekoj partnerskoj, emotivnoj vezi?
ja: koliko je ovo povjerljiv razgovor? interesuje me zbog moguće diskriminacije.
ps: u izvještajui se neće naći ništa što se direktno ne tiče posla, pitanje je bitno zbog moje konačne procjene.
ja: u vezi sam sa dečkom skoro jednu godinu.
ps: to mnogo govori o emotivnoj stabilosti, ali stavićemo, zarad sigurnosti, da nemate partnera.

:D

jeste imali slična iskustva?
Svaka njoj čast. Žena ima super moći kad joj vrijeme trajanja neke veze (bez uvida u kvalitetu iste) mnogo govori o emotivnoj stabilnosti. <3

U posljednjih godinu dana sam se outala dvjema psihologicama i jednom psihijatru, ali drugim povodom. Ljudima te struke se po inerciji odmah outam. Smatram da nemaju što raditi u istoj ako imaju bilo kakvih problema s tim. I oni to sami kažu.

Ovome je nešto najsličnije bilo na sistematskom pregledu za fakultet kad me je postarija doktorica pitala gledajući u ispunjeni upitnik da zašto ne koristim zaštitu prilikom seksualnog odnosa.

- Zato jer ne prakticiram seksualne odnose s muškarcima.

- Aha.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ako se to ne vidi na meni, onda je sav ovaj trud uzaludan.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728628#p2728628]Aven napisao:[/url]
Ovome je nešto najsličnije bilo na sistematskom pregledu za fakultet kad me je postarija doktorica pitala gledajući u ispunjeni upitnik da zašto ne koristim zaštitu prilikom seksualnog odnosa.

- Zato jer ne prakticiram seksualne odnose s muškarcima.

- Aha.
:lol:

Imala sam neprijatno iskustvo sa jednom debilusom, koju sam lako posle zamenila.
Kada sam joj rekla da sam u vezi sa devojkom 4 godine, i kako se osecam povodom toga, ona mi je rekla da mi je to najverovatnije faza, te da joj ne delujem kao neko sa sklonostima ka istom polu. :lol:
Nesto nisam smatrala da moja orijentacija ima veze sa mojom dijagnozom.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Nesam čkoluvala procene za posao, ali sam outovan svojoj psihološkinji i psihijatrici, da. Divne su obe. <3
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728631#p2728631]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728628#p2728628]Aven napisao:[/url]Svaka njoj čast. Žena ima super moći kad joj vrijeme trajanja neke veze (bez uvida u kvalitetu iste) mnogo govori o emotivnoj stabilnosti. <3
mislim da je to sasvim ljubazno sročila :) možda i nema stabilnosti, ali zašto implicirati negativno.
Zašto uopšte pitati takvo pitanje na razgovoru za posao. :eureka:
^
This.
Bez obzira na njenu dobronajmjernost ( i usputne kognitivno-semantičke greške :D ), to su nedozvoljena (neetična) pitanja. Isto kao i ona koja se često postavljaju ženama o tome jesu li udane i namjeravaju li imati djecu.

Blady napisao: ona mi je rekla da mi je to najverovatnije faza, te da joj ne delujem kao neko sa sklonostima ka istom polu.
To je isto rekla jedna mojoj poznanici. :D
Ipak najjači zaključak je bio kad je jedan psihijatar rekao lez djevojci da je uzrok njenih sklonosti taj što joj se otac obraćao od milja sa sine dok je bila mala. <3

Ima tu bisera kao i u svakoj profesiji.

Nedavno me je oduševio jedan prilog u kojem je (starija) psihijatrica pričala kako su joj neki ljudi rekli da im nije jasno zašto podržava traženje (protuprirodnih) gay prava, a pametna je, školovana i tako...
Onda kaže da takve ljude uvijek pita bi li se njihovim majkama svidio način na koji oni to rade u krevetu i što sve preferiraju u svom seksualnom životu, te kako bi se osjećali kad bi ih odbacile zbog toga. :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728645#p2728645]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728631#p2728631]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728628#p2728628]Aven napisao:[/url]Svaka njoj čast. Žena ima super moći kad joj vrijeme trajanja neke veze (bez uvida u kvalitetu iste) mnogo govori o emotivnoj stabilnosti. <3
mislim da je to sasvim ljubazno sročila :) možda i nema stabilnosti, ali zašto implicirati negativno.
Zašto uopšte pitati takvo pitanje na razgovoru za posao. :eureka:
Korisnikov avatar
By bern
nije "razgovor za posao". ovo je u sklopu selekcije, nakon trećeg kruga razgovora.

"da vidimo uklapate li se u naš profil, šaljemo vas kod psihologa".

elem, nisam se uklopio.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728646#p2728646]Aven napisao:[/url]^
This.
Bez obzira na njenu dobronajmjernost ( i usputne kognitivno-semantičke greške :D ), to su nedozvoljena (neetična) pitanja. Isto kao i ona koja se često postavljaju ženama o tome jesu li udane i namjeravaju li imati djecu.

Blady napisao: ona mi je rekla da mi je to najverovatnije faza, te da joj ne delujem kao neko sa sklonostima ka istom polu.
To je isto rekla jedna mojoj poznanici. :D
Ipak najjači zaključak je bio kad je jedan psihijatar rekao lez djevojci da je uzrok njenih sklonosti taj što joj se otac obraćao od milja sa sine dok je bila mala. <3

Ima tu bisera kao i u svakoj profesiji.
Kontam da je moja sestra iz istog razloga gay :trt:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zavisi od toga da li hr smatra pederlukom losim.

a to cak nije ni najgora stvar u vezi radjenja tih testova. sta, ako neko nije psihicki stabilan ne bi trebalo da radi? psihicki "zdraviji" imaju prednost? to je kao kad nekog ne bi zaposlio zato sto ima problema sa srcem. uzasno.
Korisnikov avatar
By 2kune
kada bi me netko i u najsitnijem dijeliću procedure izbora za posao pitao to ili bilo koje drugo privatno pitanje digo bi mu stol naopako... da se razumijemo, bio sam out i kada sam radio kao zaštitar kod crne ustašije... ako nešto mrzim onda su to yapijevska sranja pa još odrađena na balkanski način...
Korisnikov avatar
By zozefin st
mene su redovno pitali dal sam udata, skoro na svakom razgovoru za posao

ne vidim zasto je to bitno...
Korisnikov avatar
By zozefin st
zadnji put sam imala tremu, pa nisam pitala,
cim su me primili autovala sam se , niko nije pravio problem zbog toga
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728701#p2728701]Anhedonie napisao:[/url]
a to cak nije ni najgora stvar u vezi radjenja tih testova. sta, ako neko nije psihicki stabilan ne bi trebalo da radi? psihicki "zdraviji" imaju prednost? to je kao kad nekog ne bi zaposlio zato sto ima problema sa srcem. uzasno.
...pod uslovom da posao podrazumijeva nošenje teških tereta. :)

prosto, prave profil. meni je to odlično ulaganje u sopstvenu firmu. ovo se preduzeće odlučilo na testiranje jer su imali loša iskustva.

provjerava se iq, koji navodno ostaje privatna informacija (zbog raznih razloga).

porovjerava se da kandidat nije psihopata (da ne pukne na poslu), kako doživljava pravila (da ne oda poslovne tajne), koliko je moralan (da ne krade), kako razmišlja pod stresom, koliko je otvoren i komunikativan itd. ovo sam, naravno, našao na netu.

@Vel boy
ne, nije pitanju provjera seksualne orjentacije. to (čak ni) u srbiji ne bi prošlo. psihološko profilisanje je dio onoga što danas tako pomodno nazivaju "rad u ljudskim resursima".
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nije na njima da odluce sta je za mene dobro. oni to ni ne rade zbog toga. cak i da neko umre na poslu korporacije to vide kao dodatni trosak, nista vise od toga. ti psiholoski testovi su proliv kapitalizma at its finest.

Slika
By OpetMacak86
Nisam nikad bio na takvim procenama za posao...ali ne bih se mnogo ustrucavao na takvo pitanje...volim da zbunjujem ljude(i radim to redovno kad objasnjavam nekom moju sexualnu orjentaciju)
By OpetMacak86
Naravno da nisi...mada ti si fakticki strejt koliko mi se cini,tako da racunam da na krju bar shvate sta im objasnjavas,mene obicno gledaju ko da im pricam na klingonskom a tako od prilike i razumeju kao da pricam na klingonskom xD
Korisnikov avatar
By 2kune
well... čudan nusprodukt ove teme... saznanje da su godine ponekad prednost...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!