Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Mesto: TV Pink
Vreme: Svakog radnog dana u 16.00

Da li ?ete gledati reprizu?
Korisnikov avatar
By Goran Smith
jaooooo repriza :doh: ..pa ne verujem da ?u gledati , imam druge planove u to doba dana, možda nekad pogledam ... bolje su mi epizode sa onom izgubljenom sestrom .. novije epizode su mi bolje .. posebno dva muška lika koja se pojavljuju kasnije :mljac:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Kad god budem mogao - gledacu. :)
Korisnikov avatar
By jukie
Neka hvala :odbij: ... onu zlotvorku sam hteo da nabijem na kolac što je maltretirala jadnog Koleta.
Korisnikov avatar
By Rei
Jao medeno, jel krecu od pochetka? Pochetak serije nisam gledao tako da uposhte nisam skontao kako su one poskontavale sebe i svoje moci... I jedva chekam da dodje Paige, ona mi je bila naaajbolja :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma termin im je bezveze, u to doba sam uvek negde... serija je OK, zaokuplja pažnju. ionako se ne nudi više mnogo kvalitetnijeg programa.
Korisnikov avatar
By Rei
Mars bolje nego da su stavili neku shpansku... :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja nisam redovno pratio seriju.. ali moja ortakinja sa faxa ju je pratila od prve do poslednje epizode.... možda efekti i nisu prvoklasni, i možda ima više epizoda nego što je poželjno za ovakve serije.. ali... važno je da je gledano
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
Pochetak serije nisam gledao tako da uposhte nisam skontao kako su one poskontavale sebe i svoje moci...
Koliko sam ja shvatio, imaš neke mo?i od roðenja/malih nogu, ali pošto dete lako može da zaluta na krivi put i zloupotrebi mo?i, porodica organizuje vezivanje mo?i. baci se ?in, i dok se ne ustanovi da je osoba dovoljno zrela da sama odlu?uje, mo?i se ne javljaju. Mislim da se njima recimo pokojna baba javila i rekla im "E sada opet imate mo?i". (baba se ina?e smuvala sa istim tipom kao i sutkinja Ejmi iz druge serije).

Plus mo?i se razvijaju tokom vremena, naprimer ova najmlaða je morala dosta da u?i i vežba svoje mo?i.

Serija je ina?e sasvim OK i ne olabavljuje moždane vijuge (likovi su solidno razvijeni, oni koji su stereotipni (razna mitološka bi?a) su u fazonu "Dobro, ja sam npr. sirena. Imamo sad posla, ne gubi vreme da se ?udiš"), sem što veštice vrše jaku diskriminaciju. To jest: ljude ne smeš nikada da ubijaš ili bilo kako povrediš, ma koliko zli i loši bili, dok demone i vešce samo slažeš kao snoplje kako ti se ?efne. E pa to nije pošteno.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Termin nije bas najsjajniji,ali kad ukacim gledacu...
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by jukie
To jest: ljude ne smeš nikada da ubijaš ili bilo kako povrediš, ma koliko zli i loši bili, dok demone i vešce samo slažeš kao snoplje kako ti se ?efne. E pa to nije pošteno.
Pa tu ide ona fora da zli ljudi mogu da se pokaju, dok su demoni i veshci zli i takvi ce ostati i tu je tachka :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
Originally posted by jukie
To jest: ljude ne smeš nikada da ubijaš ili bilo kako povrediš, ma koliko zli i loši bili, dok demone i vešce samo slažeš kao snoplje kako ti se ?efne. E pa to nije pošteno.
Pa tu ide ona fora da zli ljudi mogu da se pokaju, dok su demoni i veshci zli i takvi ce ostati i tu je tachka :)
Pa Kole je bio demon pa se prili?no pokajao, a sve mislim da ?e zli ljudi da se pokaju. Mislim, gledamo Oz, ko se stvarno pokajao za svoje zlo?ine (sem njonjavog Bi?era koji je bio potpuno stoniran pa nije ni bio svestan šta radi)?
Korisnikov avatar
By tenen
nja...
mnogo bre glupa serija
al ajde,ima i ko to voli
nisam ih gledao ni u prenijernom terminu a kamoli sad
vise volim da :unic0rn: ili cak :vijaca:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Jao, i ovde vec duze vreme smaraju sa tom potocarskom serijom, i sve je u terminima kad se meni gleda tv, pa mi dodje da ga gadjam pikslom kad se pojave seljancure :ua:

:rentgen:
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne znam....meni je serija simpaticna,ali me sve previse podseca na inkviziciju i tako ta sranja.. :opatica: :djavo: :angel:
Korisnikov avatar
By spark
meni je serija dosadna... ali bas... :hekla:
Korisnikov avatar
By pticica
ja sam prvi put pratio skroz redovno, sada mi je malo bezveze tarmin pa nisam u prilici da je gledam bas svaki dan.... ipak, trudicu se...
inace, ja se pre neki dan uclanih u klub obozavalaca ove serije, jedini na balkanu. Mail za uclanjanja charmedonesserbia@yahoo.com i u mailu posaljete svoje ime i prezime i datum rodjenja, a telefon i adresu ako hocete.
Stigla mi juce i clanska karta. Navodno cu imati neke silne popuste za razne kupovine... i svasta jos.

Nije lose, posto nista ne kosta...

Dakle, e-mail: charmedonesserbia@yahoo.com

Ajde, uclanjujte se da ne budem ja jedini gay tamo :eevil:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!