- 09 Maj 2015, 23:48
Ok, ovo je bila jedna od najcudnijih situacija ikada. Ulazim u autobus, na poslednja vrata i primetim odmah lika srednjih godina, celav, misicav, skroz straight-looking i ucini mi se da me je odmerio, ali kao, sta sad... I nista, stajem ja iza njega, krece bus... Medjutim u jednom trenutku on krece da se povija unazad ka meni, e sad kako ja drzim povecu kesu iz Meka, pa mi je ruka malo odmaknuta od tela, tako his big ass krece da se trlja o tu moju ruku. U pocetku diskretno, kao inercija u prevozu ovo ono, a u stvari cisto da ispipa teren... Pritom, odlicna situacija, zadnja vrata, dakle niko nista ne vidi.. Prvo nisam verovao sta se desava, onda je vec postalo ocigledno. Ali... U jednom trenutku provalim da on povremeno prica sa nekom decom sto sede na sedistu pored njega. I mislim, pa dobro, mozda im je trener(!)... I tako vozimo se mi, od Zelenog venca do Borce, znaci dobrih 20ak stanica, on se povremeno trlja o mene, kad pred jednu stanicu krece on ka vratima, za njim i ta deca, a za njima i - gospodza... Dakle 99% supruga! Ja u neveri...
I onda pomislim koliko li je njemu tesko kad mora to da radi. Pitanje je samo da li zivi dvostruki zivot, ili potiskuje ovu jednu stranu celog zivota...
I onda pomislim koliko li je njemu tesko kad mora to da radi. Pitanje je samo da li zivi dvostruki zivot, ili potiskuje ovu jednu stranu celog zivota...