Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Aven
:lol:
merite kvalitet na osnovu kvantiteta
Preciznije, mjere kvalitet po sebi.

Mjerna jedinica: JA.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa najzgodnije je da sam sebi budem etalon :D
Poznajem sam sebe - koliko toliko.

@svemirAC
bolje da sam rekao nema pojma sa sexom
garant je truba u sexu :)
neko životno iskustvo je mogla da stekne za tih 6 god, neovisno o dječku
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
moguce ali
ne znam basx

ja licno ne bih pretpostavio tako nesto..ti pretpostavljaj ako ti tako volja

ko sto ima nas antitalenata za sex... ima i ovih prirodno obdarenih za te stvari valjda
koji sex videli nisu ali im ide sve od ruke (ili cega vec)
uostalom nedostatak iskustva se nadoknadjuje strascu ^_^
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
A Hans je? :ne zna:

@ Kiborg: Ukoliko i bude tako, to će biti isključivo moj izbor. ;) A vaši potomci će imati knjigu više u lektiri. :kafa:

I da ne zaboravim, smanji malo sa tim proktologisanjem,već imam izabranog ljekara. :cita:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa dobro, slažem se, znaš kako kažu "sama pala, sama se ubila".

A Hans je bivši forumaš, utripovano dete, uvereno da je pametnije nego što jeste /mada u stvari više nije dete, odavno ga nema/. Završio produženi kurs nemačkog (=studirao nemački na filološkom fakultetu).
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Pronađoh dotičnog. Sem činjenice da dečko voli ćirilicu i da je rabi, ne nalazim neku naročitu sličnost, ali svakome na volju i prvi utisak.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724929#p2724929]Srklet napisao:[/url]@speculum: ali hans je bio vrlo jebežljiv koliko se sjećam. s time da su mu stavovi oko seksa bila u kontradikciji s ponašanjem. ali kao i većina kod njega,

kad se sjetim onih zapisa o konstantinu zecu.... :lol: mislim, samo to ime... konstantin zec?! :kija:
nisam mislio na prudishness, već na iznošenje uskogrudih, nepromišljenih i provincijanih stavova/opštih mesta pojačanih rđavim citatima horacija i čitav taj filološki fakultet u beogradu pogledi na svet koji nemaju veze sa realnim svetom.
mada, opet - hans je bio veoma prost i veoma agresivan, što anton nije.
Korisnikov avatar
By Sunce
Hijene su napale slatkog Antona.

Uzasni ste.

Mislite sta zelite i pustite ga da misli sta zeli. A zeli lepo i voli lepo!
sunce, jedina gora stvar od toga kad hijene nekoga napadnu jest kad ti nekoga braniš. ^^ ako nastaviš, anton će biti osuđen na smrt i dekapitiran. :giljotina: :lol:

što se voli lepo tiče, oduševljavati se bećkovićem u književnosti koja je imala crnjanskog, kiša i pekića je tako jebeno depresivno. :gotika:
Korisnikov avatar
By Sunce
Onda i mene osudite na smrt, da ne bude sam. :)

Nasli ste da przite naivne bambije! :placko:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne, ne, ja se samovoljno predajem da Anton ne bi sam bio zrtva vase kazne.

:lol:
A šta može zima meni, šta mi može, šta mi sme? Nek mi nosić pocrveni, eto to je, to je sve!

Slika

I, Sunce, ne pretjeruj s ovom 'slatkoćom', nešto se ne pronalazim. :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724937#p2724937]Srklet napisao:[/url]
što se voli lepo tiče, oduševljavati se bećkovićem u književnosti koja je imala crnjanskog, kiša i pekića je tako jebeno depresivno. :gotika:
Ccc, zar nismo već apsolvirali da su samo meni dozvoljene neke proizvoljne konstrukcije? Dakle, ako je A onda je Z ne važi za tebe i tačka. Neću da čujem ništa suprotno. :odbij:
Korisnikov avatar
By Sunce
Nisam pisao poruke u2u Antonu.

Svaka moja u2u poruka je muvanje na forumu. Tako je to komentarisano.
To je interesantno. I nije istina, ali svakako zasmejava.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724946#p2724946]Anton Pavlovič napisao:[/url]A šta može zima meni, šta mi može, šta mi sme? Nek mi nosić pocrveni, eto to je, to je sve!

Slika

I, Sunce, ne pretjeruj s ovom 'slatkoćom', nešto se ne pronalazim. :lol:
Vazno je da ja to pronalazim. Slatko od sumskih jagoda, licidersko srce sa ogledalom, medeno srce, tiramisu, secer u prahu polako prekriva kolac od visanja, princes krofna se vrti u krug kao balerina.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724922#p2724922]Speculum Columbae napisao:[/url]Anton me po svojim svijetonazorima dosta podseća na ublaženu, pristojniju i neagresivnu verziju Hansa.
Da, da, da. Baš liče. I Hans je bio pristojniji u početku, postao je agresivan tek kad su ljudi počeli da ga prozivaju, a on nije imao samopouzdanja da se šali na svoj račun.
Korisnikov avatar
By macak86
a koga bi uopšte trebalo da zanima ko je imao koliko partnera pre?
jbte,bivši su svi s nekim razlogom i kraj priče
Korisnikov avatar
By gossip
dokle god nema neku "uspomenu" od tih partnera ne smeta mi :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724714#p2724714]Anton Pavlovič napisao:[/url]Da, baš je drama queen nazvati stvari pravim imenom. Nije govno, već se pas posro. :roll:
ajoj

to sto si pisao nisu prava imena vec ono sto ti mislis, i apsolutno nista vise od toga. to bi bilo kao kad bih ja rekao "mene ne moze da vara jer ja nisam patoloski opsesivna osoba i moze da se jebe sa kime god hoce" i onda jos da to nazivam pravim imenom :roll:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!