Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Nije mi poznato značenje tog idioma, a mrzi me guglati, ali da, drama svuda drama oko nas. :drama:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Sestra je znala mesecima pre nego sto sam joj zapravo priznala, jbg, bliznakinja valjda je i logicno :) vise voli moju devojku nego mene, znaci prihvatila me je :D
roditelji ne znaju, ne znam ni kad im reci ni kako, nisam pametna... ali sestra mi je dovoljna za sad, ne zurim nigde :)
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2698407#p2698407]AndrieExilia napisao:[/url]Sestra je znala mesecima pre nego sto sam joj zapravo priznala, jbg, bliznakinja valjda je i logicno :) vise voli moju devojku nego mene, znaci prihvatila me je :D
roditelji ne znaju, ne znam ni kad im reci ni kako, nisam pametna... ali sestra mi je dovoljna za sad, ne zurim nigde :)
nije to bitno, moja mama više voli mog supruga, on joj je idealan sin.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
ne znam da li je sreca ili ne sto ulazim preko fona a imam spore megabajte pa ne mogu pustiti video xD
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam u procesu ugovaranja susreta dečka sa mojom najužom porodicom i prijateljima... čini mi se podjednako stresnim kao i autovanje pre 10 godina. Svi su uzbuđeni, samo sam ja u strahu od ozbiljnosti situacije.
By Sixto
Drtuljica ima decka. Drtuljica. Konacno... :fancyklap:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2698478#p2698478]alexandermagic napisao:[/url]@ Lucky bolan

Ne mora da znaci, i ja to govorim bez da koga zElim uvrijedit. Bitna je intonacija. Kakva je bila ?

Koja je vjerojatnoca da mi osoba odgovori na post iz sijecnja ? Mala, sta ne ? :/
Zasto bi bila mala ;D ?

Pa govorim i ja to,ali ne.To njeno nije bilo frendli.
Ne secam se tona,ali nije frendli. U to sam siguran.
Korisnikov avatar
By Alyssa
Majka pretpostavlja, definitivno, ali joj nisam rekla niti planiram uskoro.
Tata i brat nemaju predstavu. I dalje misle da sam fino malo čeljade koje još ni dečka nije imaloo... :lol:
Korisnikov avatar
By Lego
Majka saznala jednom, greškom baj d vej čitajući neke intimne poruke na mailu :zacepi: Nije na dobro izašlo, inače je izuzetno pametna žena, ali u ovo verovatno nije želela da poveruje niti će ikada i želeti, rekavši mi par meseci posle toga kako se nada da nisam više u svemu tome.. :hekla:
Ne znam da li sam u pravoj grupi... Nadam se da cete mi svakako pomoci?! Naime moj najbolji prijatelj je pre vise meseci sebi priznao da je gej a meni mom muzu i jos jednom prijatelji pre 2 meseca. Mi ga volimo eto bas takvog kakav jeste i nije nas briga za druge. Ja i on smo jedna dusa u dva tela i celim srcem bih volela da mu pomognem. Imam utisak da se od tada nekako ukljestio i nije ni tamo ni ovamo, ne zna gde da krene, lako da se ponasa... Sta sad? Volela bih da mi date par saveta da mu ponognem, da znam kako da ga savetujem, da se pokrene. Dugo je ziveo bez ljubavi ja kao iskreni prijatelj bih da to promenim kad on vec nikako da krene. Hvala puno :hvala:
koliko godina ima prijatelj i živite li u gradu (koje veličine?) ili na selu?

to su neke osnovne info potrebne da se išta suvislo dalje može reći.

u svakom slučaju, super je što ima podršku bliskih ljudi.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Najbolje da on dodje licno ovde na salter pa cemo da vidimo sta moze da se uradi.

Hajde forumasi, pomozite zeni. Any smart people? Any horny people?
Pa oko 1.70, super lud, dinamican, slusa trance, izbusen na sve strane meni sladak, valjda sto ga volim, sta znam!!? Inace ne bi da se eksponira posto je nekako zbunjen oko svega. Jos nije bilo nikakve intime ni sa kim.... :cuddle:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ako je zbunjen onda je to zato sto se nalazi na novom terenu. pustite ga da sam skonta stvari ali jasno mu dajte do znanja da ste tu. eventualno mozete vi da se edukujuete o problemima tipicne gej osobe, o fazama kroz koje skoro svi prolaze i o nacinu na koji mozete da ubrzate i olaksate taj proces.
Korisnikov avatar
By bern
da.

bili smo u fazi "neću kući na more jer mi ne daš da dovedem dečka". i ostali.
moja mama je kad me je posetila prošlog meseca, videla i moje prilično mnogobrojne velike dildoe :smeh: i ništa, samo mi je stoički pomogla da ih stavim pospremljene. naravno skontala je odmah da sam gej i ništa naročito od velike drame, samo nije htela da puno pričamo o tome, ali mi je iskreno zaželela da budem samo srećan. čakštaviše, sigurno osećam da me još više voli, jer zna kako je teško i kako se nepravedno tretiraju gej ljudi, iako se pravi da ništa ne konta oko svega toga. ali, čak mi je rekla da se i ona kao mala skidala s nekom drugaricom vršnjakinjom Radojkom iz Nevesinja i da su jedna drugom pokazivale pičku i sise, ali eto nije lezbejka.

blagoslovljen sam što imam mamu koju imam. evo i danas mi je stigao paket iz Mostara od moje mame i sestre pun svega i svačega. skajpujemo svaki drugi dan, puni ljubavi jedni prema drugom. :)
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!