Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
auuu...ozbiljno si imao operaciju ili se zajebavaš?
Ozbiljna operacija da. Desni umnjak dole nije mogao da izraste i napravio mi je ogromne probleme; takođe se desila horor film situacija da je anestezija bila preslaba u toku operacije i da sam se onesvestio od bolova u toku.
Korisnikov avatar
By 李香兰
^ U joj. Pa jesi sad bar donekle okej? Jesu ti dali nesto za bolove?
Korisnikov avatar
By Macan86
auuuu ne smem ni da zamislim kako to boli...
meni su kao klincu vadili slomljeni zub bez anestezije...a operacija vilice...mogu da zamislim da je jedno desetak puta gora od toga :(
Korisnikov avatar
By .:Q:.
ja se zamalo nisam ugusio kada su mi operisali krajnike. drzali su me jer mi je treci krajnik iskiretiran maltene na zivo, a onda kad sam krenuo da se gusim nisu skontali sta se desava dok nisam uspeo da bacim pljuvaonicu na glavnog hirurga :cut:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722996#p2722996].:Q:. napisao:[/url]ja se zamalo nisam ugusio kada su mi operisali krajnike. drzali su me jer mi je treci krajnik iskiretiran maltene na zivo, a onda kad sam krenuo da se gusim nisu skontali sta se desava dok nisam uspeo da bacim pljuvaonicu na glavnog hirurga :cut:
off na off, meni se to tako nešto desilo s 6 godina života. dakle, kao malo dete sam morao operisati krajnike, stavili mi neopisivo smrdljivu narkozu masku na glavu, ja vrištao, mislio ugušili me, izgubio svest, nakon operacije, ja više gutao krv i sukrvicu (samo to sam i "pio i jeo" celi dan nakon operacije) umesto da sam ih ispljuvavao, sutradan povratio više od lavora krvi, pa mi trpali tampone u predelu operisanih krajnika, nisam smeo jesti ništa sem sutlijaša tj. rižice u mleku i vode danima pa se tek onda polako smirilo........

moja 6ogodišnja verzija variola vere film ambijentale i doživljaja.... nikad neću zaboraviti tu bolnicu i traume........ umalo prođoh kao mali Kalimero u varioli veri...... par godina nakon te operacije gledah prvi put stvarno film variola vera....sve me nešto podsetilo na bolnicu u kojoj sam operisao krajnike.....

ONT, reflektivno :smirk: :smirk: :lol:
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Nije loše, a nadam se da će do kraja dana biti odlično, ako uspijem izmiriti prijateljice. :držipalčeve:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722988#p2722988]Speculum Columbae napisao:[/url]takođe se desila horor film situacija da je anestezija bila preslaba u toku operacije i da sam se onesvestio od bolova u toku.
oooooooooooooooooooooooooooooo

jebeni zubari koji stede na anesteziji, to treba motkom

jednom sam trazio 7 puta, i opet me bolelo dok je popravljao. to je zapravo moj glavni kriterijum odabira zubara - da ne stede na anesteziji.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2723076#p2723076]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722988#p2722988]Speculum Columbae napisao:[/url]takođe se desila horor film situacija da je anestezija bila preslaba u toku operacije i da sam se onesvestio od bolova u toku.
oooooooooooooooooooooooooooooo

jebeni zubari koji stede na anesteziji, to treba motkom

jednom sam trazio 7 puta, i opet me bolelo dok je popravljao. to je zapravo moj glavni kriterijum odabira zubara - da ne stede na anesteziji.
Fazon, nož nisam ni osetio, ali kada su krenuli da mi rade sa mašinom i da čupaju zub srastao sa vilicom, e tada sam osetio.
Korisnikov avatar
By zozefin st
ponekad od straha ne pocne odmah da deluje anestezija

ot: osecam se itchy and scratchy
onako ne znam sta cu sa sobom
Korisnikov avatar
By Vel boy
meni zna biti najgori deo toga upravo anestezijska injekcija u žilu jer ako ju grubo zabiju, to je bolno. samo vađenje ili root kanalisanje zuba mi je obično manji problem, i sve u svemu odavno nisam imao te procedure jer su mi zubi srećom okej.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
not my day

ovo je jedan od onih dana kad se psihicki raspadam ... a nemam basx vremena za to

Give up my way, and I could be anything
I'll make my own way
Without your senseless hate
Korisnikov avatar
By Kiborg
Očajno.
Moj digestivni trakt je danas rešio da ne apsorbuje vodu, tako da me to poprilično iscrpljuje i nervira.
Korisnikov avatar
By Hys.
scout i ja obe zaradile krokodila od virusa na odmoru. tako da bas super.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ja sam se kao sastavio...nisam bas ok skroz
ali definitivno je bolje
Korisnikov avatar
By Sunce
Boli me stomak od cudnih,lepih, uzbudljivih dogadjaja i ljudi.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pošto sam ispolagao ispite, imam fore da blejim i odmaram, ali me još uvek noću stiže neka anksioznost i nelagodnost jer nisam ništa korisno (za faks) radio ceo dan.
By Aven
Kad ti je cijeli sustav podešen za ekstremnije uvjete. Treba mu vremena da se privikne na stresless period. :)

Nakon što sam upisala faks bila sam dobrih mjesec dana užasno anksiozna i imala potrebu za samoćom (ekstremnijom no inače). Umjesto da budem sretna, jel. Vjerojatno je eruptirao na površinu sav onaj strah i stres koji sam potiskivala da bih uspješno riješila prijamni. Slično je i nakon ispitnih rokova.

* * *

Budim se polako. Vidim prašinu na stoliću pa idem to obrisati. *OCD*

Neću prstom, Blady! :D
Korisnikov avatar
By Madonna
Divno ali i sere mi se od ovih ovde
Korisnikov avatar
By Blady
@Aven
:lol:

Raspolozeno i stalozeno, nadam se da mi nece pasti energija od hrane.
Skontah u poslednje vreme da mi energija padne cim jedem :sigh:
Korisnikov avatar
By zozefin st
imam upalu misica od trcanja

sto je sjajno

i iznervirano zbog uvredljivih komentara na fejzu...
  • 1
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!