ležim gol na krevetu, kupam se u znoju nakon hodanja po zvizdanu od karl-liebknecht-strasse do warschauerstrasse i pijem ledeni sok od mangoa. no, really, bas to radim at this moment.
Onoliko koliko sam popratila Božu kroz intervjue, stekla sam dojam da predstavlja transrodnost onako kako je ja doživljavam (out of the box) ...kada bi bila lišena svakog stereotipa, predrasuda, krajnosti/binarnosti, banalnosti, društvenog pritiska i potpuno prihvaćena, ponajprije od najbližih. Predivno je kako opisuje svoju majku i njihov odnos.
i ja sam tako doživela odnos njega i njegove majke, dirljivo.
a dopada mi se sve što je rekao o prihvatanju: kako kada je iskreno onda to ljudi prihvate. i kako talasi prihvata (kako on kaže) saseku negativne reakcije u korenu. i takođe, slažem se za ono što je rekao u vezi sa usporedbom Končite i njega samog.
Napokon neki natječaj za koji ne moram prikupljati brdo dokumentacije.
/Moramo pod hitno promijeniti knjigovođu. Ni u najgorim danima nisam lijena kao on.
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.