Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
ležim gol na krevetu, kupam se u znoju nakon hodanja po zvizdanu od karl-liebknecht-strasse do warschauerstrasse i pijem ledeni sok od mangoa. no, really, bas to radim at this moment. :snob:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ dakle, pulsirajuca nirvana?

cekam savrsen trenutak da krenem daily workout. a do tad ne radim nista ofc
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720909#p2720909]Aven napisao:[/url]

Onoliko koliko sam popratila Božu kroz intervjue, stekla sam dojam da predstavlja transrodnost onako kako je ja doživljavam (out of the box) ...kada bi bila lišena svakog stereotipa, predrasuda, krajnosti/binarnosti, banalnosti, društvenog pritiska i potpuno prihvaćena, ponajprije od najbližih. Predivno je kako opisuje svoju majku i njihov odnos.

i ja sam tako doživela odnos njega i njegove majke, dirljivo.

a dopada mi se sve što je rekao o prihvatanju: kako kada je iskreno onda to ljudi prihvate. i kako talasi prihvata (kako on kaže) saseku negativne reakcije u korenu. i takođe, slažem se za ono što je rekao u vezi sa usporedbom Končite i njega samog.
Korisnikov avatar
By mOwbid
Dogovaram se sa ovim čokarinama.
Korisnikov avatar
By mOwbid
Evo me kod čokare i njene čokare, trljam Megaru i čekam da ova završi sa lakiranjem.
Korisnikov avatar
By gossip
^ ne naravno! przim ga svako jutro!
By Aven
Napokon neki natječaj za koji ne moram prikupljati brdo dokumentacije.
/Moramo pod hitno promijeniti knjigovođu. Ni u najgorim danima nisam lijena kao on. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Slušam malo neke 2-3 pesme od Pink Floyda i mislim se kako sam odavno pogledao The Wall i kako ne bi bilo loše da malo opet bacim pogled na to.
  • 1
  • 461
  • 462
  • 463
  • 464
  • 465
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!