Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1149631#p1149631]scout_finch napisao:[/url]
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by johndoe
mora da je to. mozda podsvest hoce nesto a mi kaze
:lol:
A ko si ti bila pre, da ne krenem sada da sherlokujem :D ?
niko bitan. bila sam geeky_dork.
nisam ostavila traga sa prethodnim nickom :lol:
Jbt kolko dugo sam njuskala oko oblivious scout :D

ot

Hy i Hys kao prisvojna su zamenice koje koriste relativno cesto osobe *masculine of centre

*Masculine of center (MoC) is a term, coined by B. Cole of the Brown Boi Project, that recognizes the breadth and depth of identity for lesbian/queer/ womyn who tilt toward the masculine side of the gender scale and includes a wide range of identities such as butch, stud, aggressive/AG, dom, macha, tomboi, trans-masculine etc.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Majka me oduvek zvala Pilić-milić.

Ja pravio fejs u osnovnoj školi, i tad je bilo p0pylarn0 međ dečurlijom da se pisxe 0vak0 i da se stavljaju kojekakvi pseudonimi i nadimci umesto imena i prezimena.

I ja je pitam - aj smisli nešto 'odraslije', da ne budem baš Pilić-milić. I ona ko iz topa reče - Alfa Pile. I bilo mi smešno, i ja stavim to kao ime na fejsu.

Ustalio se nadimak neko vreme u društvu, a odatle i WladoTheAlphaChicken na DeviantArtu.

Par godina kasnije, pravim ja nalog ovde, ali pošto sam bio klozetirana maca diskrecija, nisam hteo da stavim Alfa Pile, i tako sam mozgao - pile - pile je žuta ptica - šta je još žuto? - zlato - Zlatna Ptica.

Što su, proteklih godina, razni forumaši prekrstili u Zlaćani, Zlatni, Zlatica, Zla Tica, Ptica, Tica, i naravno - (Zlatna) Pica. <3
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2718092#p2718092]ZlatnaPtica napisao:[/url]Ja pravio fejs u osnovnoj školi, i tad je bilo p0pylarn0 međ dečurlijom da se pisxe 0vak0
owdex jex to josx uwek popylarn0
paljba swraketino!!!!

ont. prelepa neoplatonistička sekvenca hildegard von bingen, koju veoma volim:

O speculum columbae
castissimae formae,
qui inspexisti misticam
largitatem
in purissimo fonte:

O mira floriditas
que numquam arescens cecidisti,
quia altissimus plantator
misit te

Slika
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Hvala, Medeny :3

Spec00loom, delisx ime sa dzharacxem za pichky, paljbica!
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ne m0zesx napysaty WLADAM bez WLADA, a t0 sam ya!

M A G L A M Y S X E V Y
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Na fakultetu, vezba ekstrakcija, ja muckam levak i zamolim drugaricu da sipa 15 milidecilitra hloroforma :glupavsam: ... ostatak grupe pocne da se smeje a i ja sa njima a ona zbunjeno - menzura je u mililitrima koliko da sipam :) . i to mi je bilo jako interesantno i eto. :B

Inace na forumu sam zapamtio prvo HITSUGAYA jer mi je to jedino bilo poznato :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2718138#p2718138]Speculum Columbae napisao:[/url]idi bydy ryby y nekom paralelnom uniwerzumu
OWDE JA WLADAM
ja svaki put kad vidim ovaj nick, razmisljam o spekulas keksicima :blush:

(vidi se da sam cist prirodnjak i guess)

sto se tice mog nicka, Elizevin je karakter iz moje omiljene knjige (Okean-more, Alesandro Bariko).
Izabrala sam ga iskreno zato sto mi veoma lepo zvuci, sa samim karakterom Elizevin nemam mnogo slicnosti
Korisnikov avatar
By badu
sherlock, scandal in belgravia
Korisnikov avatar
By Hys.
^ imam utisak da su ti uglavnom na avatarima zene koje podsecaju fizicki na tebe (il sam ja vise i zaboravila kako izgledas)
Korisnikov avatar
By badu
hm
pa moguče

veruješ da ja sad nisam sigurna kako izgledam :lol: mrzi me do ogledala da proverim :lol:
Korisnikov avatar
By badu
vi ljudi me samo ograničavate :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
ne ja zaisto. Ja sam na 3.

Al znam kako izgledam :smug:

Avatar mi svakako moze pomoci ako zaboravim :lol:
Korisnikov avatar
By badu
aha toe bilo pitanje. oke. haha
pa vratih se kući, nastavih sa pivom, evo me na trećem

pa ako idemo tvojom logikom, i moj bi trebao meni, ali ja sam ja i to nekako ne ide :lol:
Korisnikov avatar
By voodoo
godinama sam bio ubedjen da neko upravlja mojim zivotom i radi od mene sta mu drago-tako i nastao taj nik, sad sam dobro, ne brinite, i ne mislim tako, ali nik je ostao :elvis: :saksofon: :freddy: :mario:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!