Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
zar ne bi trebalo da se zove "vama omiljeni citati" jer "vasi omiljeni..." znaci da ste ih vi izgovorili? nisam grammar nazi samo pitam.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
"Volim da popijem pivo
ali volim i da jebem"
........................................................Mića
Korisnikov avatar
By emo_haos_
juče, posle životni problemi spillover-a, reče mi med. sestra: "nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło"

ajd živeli!
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
nisam vise tu
s mesta se nisam pomerio
ali tu vise nisam
___________________Vasko Popa 'Odlazak'
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
jos malo da spamujem

Jedino u mojim ocima postajes savrsenstvo
........................Mesa Selimovic
Mutav mutavog najbolje razume
onaj ko place zna sta je suza gorka
.........................Milos Crnjanski
Volim
vec sada
mnogo godina unapred
.......................Radmila Lazic
Korisnikov avatar
By Dark Walker
"Moraš me posavetovati", piše, "kako treba da se ponašam kada se sretnem sa njim. Treba li da budem ozbiljna ili vesela? Da li ću mu se više dopasti ako ispadnem pametna ili glupa? Da li je bolje da sve vreme pričam o njemu ili o sebi?..." Na pitanja sam joj odgovorila usmeno prilikom našeg sledećeg susreta. Mislim da nije neophodno da unapred pravi plan svog ponašanja. Zašto se u tom trenutku ne bi ponašala onako kakva zaista jeste i kako se oseća? Ona me je ubeđivala da to nije i ne može biti tako, i veoma opširno mi je mi je obrazlagala zašto je nužno da bude onakva kakva se dopada drugima i kakva drugi žele da ona bude. Samo tada možemo biti sigurni da ćemo dobiti njihovu ljubav. Ubeđivala me je i da ne bi mogla da živi ako je ovaj dečak ne bi voleo.
Uskoro posle toga ova pacijentkinja mi opisuje jedan san koji na neki način predstavlja smak sveta. Kako bi bilo kada bi svi ljudi morali nestati? Ona nabraja svoje prijatelje i rođake, sve dok u mislima nije videla da je na zemlji ostala ona sama. Iz glasa, tona i opisa detalja jasno je da se radi o zamislima koje predstavljaju njene želje. Dok priča, vesela je, ne oseća strah.
U tom trenutku podsetila sam je na njenu veoma izraženu želju da bude voljena. Već i sama pomisao da se neće dopasti nekom od svojih prijatelja i da će izgubiti njihovu ljubav bacala ju je u očajanje samo nekoliko dana ranije. A ko će je voleti ako ostane sama na svetu? Mirno je odbacila ovu opomenu u kojoj sam je podsetila na to zbog čega je bila zabrinuta prethodnog dana.
"Onda ću voleti samu sebe", rekla je kao da se konačno oslobodila svih strahova, uz dubok uzdah olakšanja.
By alexandermagic
All men dream, but not equally.
Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it was vanity: but the dreamers of the day are dangerous men, for they may act on their dreams with open eyes, to make them possible.
By Aven
Ako pojedinac sjedi u sobi uvjeren da se strop neće srušiti na njega, trebamo li za predviđanje njegovog ponašanja uzeti u obzir samo njegovu 'subjektivnu vjerojatnost', ili trebamo razmotriti i 'objektivnu vjerojatnost', da će se strop srušiti određenu od strane građevinara?
Po mome mišljenju, samo ovo prvo treba uzeti u obzir.

Kurt Lewin

Općenito, osoba reagira na ono što misli da druga osoba percipira, osjeća i misli, kao i na ono što izgleda da druga osoba čini.
Fritz Heider

Um je taj koji stvara svijet oko nas,
i premda stajali jedan do drugoga na istoj livadi, moje oči nikada neće vidjeti ono što je viđeno tvojima.

George Gissing

Postoji samo jedna stvar, i samo jedna u cijelom svemiru, o kojoj možemo znati više nego što možemo naučiti iz opažanja izvana. Ta jedna stvar smo sami mi. Imamo, da tako kažemo, informacije iznutra; mi smo u spoznaji.
C. S. Lewis
Korisnikov avatar
By milidecilitar
,,Kada pomesas tortu i pomije dobijes samo pomije''

Ovo mislim da sam procitao negde na forum :D
By Aven
Često sam poželjela da imam vremena razviti skromnost...ali previše sam zauzeta razmišljanjem o sebi.
Dame Edith Sitwell

Slika
Korisnikov avatar
By jelliea
Slika

you tell me
i am not like most girls
and learn to kiss me with your eyes closed
something about the phrase—something about
how i have to be unlike the women i call sisters
in order to be wanted makes me want to spit your tongue out
like i am supposed to be proud you picked me
as if i should be relieved you think i’m better than them
look carefully i whisper to you between kisses
for i am exactly like most girls

I don't know that we are actually human at this point, those of us who are like most of us, who grew up with TV and movies and now the Internet. If we are betrayed, we know the words to say; when a loved one dies, we know the words to say. If we want to play the stud or the smart-ass or the fool, we know the words to say. We are all working from the same dog-eared script. It's a very difficult era in which to be a person, just a real, actual person, instead of a collection of personality traits selected from an endless Automat of characters.
Korisnikov avatar
By badu
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720715#p2720715]jelliea napisao:[/url]Slika

you tell me
i am not like most girls
and learn to kiss me with your eyes closed
something about the phrase—something about
how i have to be unlike the women i call sisters
in order to be wanted makes me want to spit your tongue out
like i am supposed to be proud you picked me
as if i should be relieved you think i’m better than them
look carefully i whisper to you between kisses
for i am exactly like most girls
ima neki maya angelou flow. šta je ovo?
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Pogledajte nebo. Zapitajte se: Da li je ovca pojela ružu ili nije? I videćete kako se sve menja... I nijedna odrasla osoba neće nikada razumeti da to ima toliko značaja!

Eh... Egziperi <3
Korisnikov avatar
By jelliea
@thewoman
sa slike je grace hopper, a citat je rupi kaur
Korisnikov avatar
By Dark Walker
"Hodanje ivicom provalije može da bude zastrašujuće uprkos znanju da će jasno vidljiva ograda sprečiti bilo čiji pad. Od malog je značaja što je staza suva a ograda jaka!"
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!