Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By No_Stress
obozavam da jedem, jelte :)
ne verujem u horoskop
pomalo sam mizantrop.
Korisnikov avatar
By Taki
#1 lepa;
#2 romantična;
#3 simpatična;
:D Teško je biti skroman kad si savršen. :pokazuje:

E sad ozbiljno... :D
#1 kad sam bila mala probala sam jednog insekta tj. pojela sam 2-3 mušice, ja sam kriva, ne mogu da krivim majku što nije videla šta radim u tom trenutku;
#2 vozim skuter bez dozvole;
#3 nikad nisam farbala svoju kosu;
Korisnikov avatar
By RetributioN
↑ sviđaju mi se tvoja šarolikost i kolorit :love:

no1 juče sam zaključio da sam se transformisao u kritičara, hejtera
no2 19 godina sam bio debeo, sad sam ''vita jela do neba''
no3 pravim grimase sa ludačkim osmehom dok hodam sam ulicom
Korisnikov avatar
By gossip
1. volim plavu boju (u svim nijansama)
2. imam braon pojas u karateu
3. u srednjoj skoli sam imao dugu kosu
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
1. radim stoj na rukama kad mi je dosadno dok čekam da se skuva kafa
2. otvaram vrata i palim svetlo nogom kad su mi pune ruke AIAIAI AMA NINJA
3. kad slučajno gurnem čašu i uhvatim na pola puta pa se ne prospe sve prospem i ostalo jer kad ću već da se iznerviram IMA DA BUDE PO MOM
Korisnikov avatar
By Waldorf
1. vrištim i bežim kada vidim/čujem bilo pčelu ili osu... i verovanto bilo šta drugo isektasto sem muve i komarca.
2. prekjuče sam igrala jedan board game od 11 uveče do 9 ujutru
3. među najomiljenijim stvarima mi je crna kravata sa ciklama romboidima, iako tu boju samu po sebi ne mogu da smislim.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ to i ja došla da pitam.

OT:

1. Češkanje mi je u top 10 najomiljenijih stvari na svetu.
2. Spavam sa medom i lavićem.
3. Imam tešku ruku.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
That's interesting.

Ont:
1. Naucila sam da citam otprilike oko svoje cetvrte godine.
2. Vec 8 meseci ne pijem sokove.
3. Veceras idem da igram bilijar.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
- kako izadjem iz kuce automatski mi se piski
- ribe se dive mom oziljku na nozi, zato sto tvrdim da mi je iz rata
- mrzi me da operem samo jednu casu ili samo jedan tanjir, a kada se nagomila sudje onda :drkanje: obozajem da perem
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
1. imam dve ruke
2. imam dve noge
3. i imam jedno oko...

a šalim se dosadno mi je

nemam ni jedno... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hys.
1. uzasavam se zavade
2. volim da se druzim ali ne previse cesto
3. nisam šarmantna, previše delujem "strogo", ponekad i nadrkano, a zapravo sam stidljiva medju nedovoljno poznatim ljudima pa to kompenzujem ozbiljnošču.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
1. Radoznalost, istraživanje, učenje i opsesivno razmišljanje o nečemu novom ume da mi poremeti raspored i obaveze. Volim tu osobinu početkom semestra i preko leta, mrzim je pred ispitni rok. :lol:

2. Jednog dana sam samouvereni egoista, fak jea idemo ludnica, glupiraj se na ulici, dominiraj, skači na podijum; drugog dana me drma anksioznost da mi treba psihološka priprema da izađem do trafike.

3. Što sam stariji postajem sve veći isfrustrirani, nesigurni, lenji, depresivni quitter i nemam pojma kako ću da se iskobeljam iz tog stanja svesti.

Summa summarum, neka xanax terapijica mi ne gine. ^^
Korisnikov avatar
By elizevin
1. plasim se napustanja i veoma mi je tesko da pred nekim budem emotivno ranjiva ili da se emotivno previse vezem

2. izuzetno me nervira nepismenost, kao i ljudi koji imaju malo interesovanja, malo citaju itd.

3. volela bih da vidim sto veci deo sveta dok sam ziva, to mi je jako vazno :)
Korisnikov avatar
By 2kune
1. sve što je živo mijenja se...
2. istina se ne mijenja ako je istinski istinita i nije nepotpuna... ako nije, ionako je neki vid dijalektike...
3. stoga istina ne može biti živa i ja ne mogu dati post po traženim propozicijama na ovu temu... nitko, pa čak ni ja, :drama: , ne može napisati živu istinu... :hamlet:
da je zatražena samo gola istina to bi bilo relativno lahko... :alexis:

Slika
Korisnikov avatar
By Macan86
sa pet godina sam već relativno tečno pričao engleski.

kad nemam šta da radim ja se nogama zaglavim negde između futera od vrata i tako sedim čisto zato što mi se može

i dan danas mi se desi da ne zmam šta mi je levo a šta desno
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
1. Negdje do pete godine gušio sam se u paradajzu, da bi od tog figurativnog gušenja došlo do bukvalnog, zahvaljujući žilavoj kožici koja se negdje dolje zaglavila. Od tog trenutka, pa do dana današnjeg, ne mogu da smislim 'rajsko voće', ni ukus, ni miris. Interesantno, ne smeta mi u turšiji, kao paradajz pire, kečap, ali sirov - fuuuuuj! :barf:

2. Skoro uvijek kasnim... sem kad dođem pola sata ranije, pa nikako da dočekam osobu s kojom treba da se nađem. Krajnosti :D E da, i skoro uvijek lažem (kad kasnim) da sam nekoliko stanica bliže mjestu sastanka nego što sam. :blush:

3. Nepopravljivi romantik i zagovornik Ljubavi kao najviše ljudske vrijednosti. Ljubavi koja pomjera brda, koja može sve, ljubavi koja daje, ljubavi koja dijeli, ljubavi koja izaziva trnce, liječi, ljubavi koja je tu i u dobru i u zlu, ljubavi koja zvijezdama pomjera puta, vječna, lišena svakog u se, na se, poda se, ljubavi koja je izvan svakog izgovora ida, ljubavi koja je čestita, otresita, ljubavi koja gleda ravno u oči, jer nema šta da krije, ljubavi kojoj tišina nije neugodna, ljubavi koja govori i kad ćuti, ljubavi koja baca čini, kad se kaže 'volim te' i 'izvini'. :love:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2718086#p2718086]Hys. napisao:[/url]3. nisam šarmantna, previše delujem "strogo", ponekad i nadrkano, a zapravo sam stidljiva medju nedovoljno poznatim ljudima pa to kompenzujem ozbiljnošču.
U kojem univerzumu? :D

Ont:

1. Imam periode kada bih zelela da jedino progovorim u toku dana 'dobar dan/jutro/vece', a nekada bih se non-stop socijalizovala sa ljudima.

2. Kada nisam u asocijalnom periodu - mnogo vise volim da se vidim sa ljudima makar na pola sata i da se ispricam, nego da se X sati dopisujemo. (Najvise zato sto ljudi, koji me manje poznaju, u pisanoj formi dosta puta pomisle da sam ozbiljna u vezi sa necim, a ja se salila ili bila sarkasticna)

3. Obozavam ljude koji se obraduju tudjem uspehu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!