Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jesam...
Onako je...ma fino mi je. :cool:
Naravno, nije niti ce bi ce trajati koliko treba...
By fazza
Nope. Svi sa vezu a ja bez vezu. :rida:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Prosto ne mogu da verujem.....Ra nema decka, Fazza nema... :wtf:
Da su bar ruzni pa ajd da skapiram, ali sine ko ih nije video, ne zna sta propusta...:D
Korisnikov avatar
By tramp
uvezana sam :yes: a koliko dugo vec pa ja to nikad ne znam jer nikad ne znam od kad se racuna pocetak ... hm.... negde izmedju 5 i 11 meseci
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by ZvezdasBG
Da su bar ruzni pa ajd da skapiram, ali sine ko ih nije video, ne zna sta propusta... :D
Ajme meni, gej muskarci izgleda na celom svetu isti...povrsni....jel ti stvarno mislis da je sve u lepoti?
A sta lep i glup...no vazno da dobro xxx,svasta...to nema nikakve veze sa vezom :lol:
By Gost
pa ja bih pre rekao da sam u konkubinatu, nego u vezi... :obraz:

naime, monogamiju prezirem, a koncept veze je odve? ideološko-buržoaski za moj marksisti?ki ukus...

no, s jednim de?kom se viðam regularno, i veoma mi je stalo... za razbibrigu se brine nekoliko ljubavnika... mislim da mi se to veoma dopada.

dakle, veza nikad (više).
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by TheCurseofBlondie
Da su bar ruzni pa ajd da skapiram, ali sine ko ih nije video, ne zna sta propusta... :D
Ajme meni, gej muskarci izgleda na celom svetu isti...povrsni....jel ti stvarno mislis da je sve u lepoti?
A sta lep i glup...no vazno da dobro xxx,svasta...to nema nikakve veze sa vezom :lol:
Naravno da nije sve u lepoti, ali ajde sad da se ne lazemo svi gledamo prvo na fizicki izgled pa tek onda ostale kvalitete. Uostalom da bih bio sa nekim pre svega treba da me fizicki privuce. E sad sto ima likova pa fizicku lepotu bace u drugi plan nekim drugim "kvalitetima", to je vec nesto drugo....:lol:
Korisnikov avatar
By tramp
Ajme meni ako cemo donositi zakljucke o svim gej muskarcima na osnovu Zvezdasa, pa to bi ti bilo kao da citas moje postove i kazes sve su lezbe na svetu promiskuitetne :lol:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Dušan Maljkovi?
pa ja bih pre rekao da sam u konkubinatu, nego u vezi... :obraz:

naime, monogamiju prezirem, a koncept veze je odve? ideološko-buržoaski za moj marksisti?ki ukus...

no, s jednim de?kom se viðam regularno, i veoma mi je stalo... za razbibrigu se brine nekoliko ljubavnika... mislim da mi se to veoma dopada.

dakle, veza nikad (više).
konacno neko ko me razume :hail2:
mada ja nemam problema sa nazivanjem svoje veze vezom (dobro trebalo mi je vremena da se priviknem) ali to ne mora da znaci "tradicionalna" veza
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie

Naravno da nije sve u lepoti, ali ajde sad da se ne lazemo svi gledamo prvo na fizicki izgled pa tek onda ostale kvalitete. Uostalom da bih bio sa nekim pre svega treba da me fizicki privuce. E sad sto ima likova pa fizicku lepotu bace u drugi plan nekim drugim "kvalitetima", to je vec nesto drugo.... :lol:
naravno da prvo vidis fizicki izgled.
ali pitanje je dali te samo neko moze fizicki privuci ko jako dobro izgleda ili neko ko mozda nije lepotan...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by tramp

Ajme meni ako cemo donositi zakljucke o svim gej muskarcima na osnovu Zvezdasa, pa to bi ti bilo kao da citas moje postove i kazes sve su lezbe na svetu promiskuitetne :lol:
[/quote]

boze boze zar ovde treba svima sve crtati... :iskolacen:
nema to veze sa njegovim postom direktno.
znam puno homoseksualaca,drugova itd i primetila sam da im je zajednicko da jako gledaju na izgled sto je vrlo povrsno.
ustvari ne samo homoseksualni nego i heteroseksualni muskarci...zene ipak nisu tako povrsne(naravno da ih ima ali ne pricam ovde o nekoj manjini)...
By Paris

znam puno homoseksualaca,drugova itd i primetila sam da im je zajednicko da jako gledaju na izgled sto je vrlo povrsno.
ustvari ne samo homoseksualni nego i heteroseksualni muskarci...zene ipak nisu tako povrsne(naravno da ih ima ali ne pricam ovde o nekoj manjini)...
[/quote]
Ma Zvezdas je naveo samo jedan stereotip razmisljanja "ako neko lepo izgleda lakse mu je da nadje partnera"
Korisnikov avatar
By Val
Prosto ne mogu da verujem.....Ra nema decka, Fazza nema... :wtf:
A kakve veze ima izgled sa tim, da li je neko u vezi ili ne? Opet smo povrsni i vrtimo se u krug. :rool:
Korisnikov avatar
By tramp

[/quote]
moguce da je su zene manje povrsne samo ako krenes da citas po estrogen fixu komentare o izgledu mozes da dodjes do istog zakljucka ... ili su to mozda sve muskarci koji se prave da su zene samo da bi dokazali da su i zene povrsne?
:zvizdi:
By Miki011
U vezi sam vec pola godine :lol:
By Miki011
U vezi sam vec pola godine :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Eruänne
skoro 5 meseci :smilegrin:
domaci izdajniche, strani placeniche, amerska snaho
:protest:
Korisnikov avatar
By switchon1234
nisam u vezi, ali to je za mene opste stanje. (bar sa muskarcima nisam nikad uspela izgurati vise od 2 nedelje.... te sve se svodi na vezice... sa devojkama jos nisam imala iskustva , no nadam se da ce biti drugacije...)
Korisnikov avatar
By EYA
vezem goblene po narudzbi :P
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA
vezem goblene po narudzbi :P
4 komada do augusta 2005, molim. Cena po dogovoru. Ako znas i da heklas, 2 komada da pokrijem ovaj komp. Nesto mi go ovako... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by unic0rn

a je li, sine srpski, kol'ko se ja secam, ti si istu tu snahu vabio za neke americke sladjane bogatune!
Korisnikov avatar
By Dr. M
Nisam...
Iz prostog razloga sto je ponuda nikakva... :neznam:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by unic0rn

a je li, sine srpski, kol'ko se ja secam, ti si istu tu snahu vabio za neke americke sladjane bogatune!
pa zakazala je pa sad moram da je prozivam :P :P
ajde ajde, radi nesto pametno, ocu na mesec dana da mi saljes katalog s najboljim nezenjama :smeh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!