Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By dharmox
Imao sam riđu kao david lynch ali on je ima i u starosti (istina sedu) a ja u cvetu mladosti ćelav :pacman:
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2712960#p2712960]haemoglobin napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2712958#p2712958]Macan86 napisao:[/url]ammm,nisam se još blajhovao ni farbao,jer nisam mogo da nađem ni jednu mahagoni nijansu koja odgovara mojoj prirodnoj(da bude skoro smeđa),tako da izgledam kao neka čudna vrsta jazavca...a ovo crno kad se spira ostaje nešto žuto crvenoza koje sam 100% siguran da nije moja prirodna...
Šta li je meni trebalo ovo farbanje da me pita čovek

pa osisaj je, ionako je metla
da znaš da mi je to palo na pamet(posebno kako su krenule ove vrućine),al neću sigurno da je skroz ošišam,samo da skratim negde na pola ili možda malo više od pola al opet da ostane malo duža
Korisnikov avatar
By haemoglobin
pa iseci sve sto je mrtvo. Prema postavljanim fotografijama se vidi da ti je kosa jako suva i propala, sto je ruzno. Ako vec imas ambicije da je pustas, moras je odnegovati ispocetka. Tako da cut it all off
Korisnikov avatar
By Macan86
znam,upropastio sam je silikonskim kapima al neću sve da fiknem odjednom,prvo na pola pa malo da poraste pa posle i ostalo što ne valja
Korisnikov avatar
By Kiborg
Relativno kratka, ista frizura godinama
Hvala dobroj genetici ni ovako matorom mi ne opada kosa :D tako da je gusta "ko četka"
Korisnikov avatar
By Macan86
imam emo šiške(koje su mi u tom momentu delovale kao dobra ideja) :rida: Ustvari već se polako navikavam,al čim mi kosa pređe ramena ravnjam to opet(da se vidi da sam punoletan)

I idalje tražim odgovarajuću farbu...i sve mi se javlja da ću na kraju da uhvatim nešto kareamel braon ili kestenjasto samo da se otarasim ove crne već jednom
Korisnikov avatar
By elizevin
sad je vec podugacka, od skroz kratke do preko ramena od proslog 1. maja, raste nenormalno brzo. Samo da prodju ove vrucine, u strasnom sam iskusenju da je ponovo isecem :( A onda bih morala da istrpim gnjavazu od bar troje ljudi
By Speculum Columbae
moram da priynam da uz sav moj trud da mi kosa danas bude džulijen mur u satima ispala afro iz baš mi se sviđa tvoja devojka samo plav
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Toliko je duga da moze rep da se veze. Crvena.

Al' sam u ogromnom iskusenju da se osisam opet na kratko. :sigh:

Ma kakvo iskusenje, sisam se cim odem kuci prvi put. :blentavi:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Pustam svoju. Bas bi mi bilo bzvz da ne vidim kako mi stoji duga kosa bar jednom...
Inace mi genetika i nije nesto uprkos gustini, so now or never.
Korisnikov avatar
By Markiza
Moja kosa, to toliko raste, to je toliko gusto, kao da nosim tri glave na ramenima. Odsekla bih ali ne znam ni kako bi mi stajala kratka. Počele i sede, treba to i farbati. Dvoumim se.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ greota onako gustu i lepu kosu seci.
Korisnikov avatar
By Markiza
^
Greota al na korak sam. Znam da ću ići na šišanje krajeva a šta ću dalje ne znam.
Korisnikov avatar
By Macan86
prošla je Disney's Brave faza,sad je dovoljno duga da je lepo pokupim pre nego što se izgužva i naparavi na onaj nedefinisani haos...ura za mene i moju kosu :D
Korisnikov avatar
By badu
... je porasla
poprilično

zadovoljna sam
Korisnikov avatar
By sallys
odsečenaaaa :(
ne sviđa mi se.
narednih pola godine nema šišanja.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Lucky you. :sweet:

Moja iz godine u godinu tamni, sad sam od svetlo smedje dosla skoro do crne.
Ali kratka je, tako da - I don't really care. :love:
Korisnikov avatar
By Macan86
idalje je divlja i neposlušna...kao i ostatak mene xD
Korisnikov avatar
By Hellas
maj her iz bjutiful, sve je redja i redja. a i svetlija, pa se nece ni primetiti kad je vetar oduva skroz
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ovaj afroditin šampon kopriva pantenol je bog
konačno više ne izgledam kao mija - sve u kurac kad je vežem sa sve rukom na čelu

Slika
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!