Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Aa dobro, ne mogu se objasnjavati, neka ostane na tome da jesam avanturista ;)
Korisnikov avatar
By gossip
volim sto su jupiter i mesec dve najjace planete kod mene i sto su u konjukciji
ne volim sto su u dva razlicita znaka :sigh:
Korisnikov avatar
By 李香兰
saznala sam pre neki dan da sam stvarno dupla vaga tj. saznala tacan minut rodjenja i ispade tako.

@magic so yeah, maybe i am a whore, at least i'm a feminist whore. =D
Korisnikov avatar
By 李香兰
znala sam ja da si u onom postu bio ironican, zbog onog "not" na kraju - samo mi je bilo smesno.

i da znam. ja sam pro sex work.

edit: hmm.. cek. odgovorih jutros na post brzinski samo skimujuci kroz tvoj i ne obracajuci (dovojlno) paznje.

kako mislis "lazna moraliziranja"?
By alexandermagic
Jednostavno, kad takva osoba misli da, nekom carolijom, to vecina ne zna, pa si da za pravo da slicne djelatnosti drugih osoba podrugljivo i prezrivo istice gdje god moze.
Korisnikov avatar
By gossip
i meni i mami i dedi je saturn u jarcu i to gotovo na istom stepenu....zanimljivo...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
u horoskopu sam pomozitemi

wow
Slika much kritično

kolko puta ću umreti živa do 6. jula/ koliko će poklanih biti do 6. jula?
By alexandermagic
Madmazel, stupanj tvog Sunca govori o osobi punoj tuge, a Mjeseca da ta ista osoba ipak lako uveseli druge; bez i da se gledaju konkretni aspekti.

I sorry, bogatstvo se ne vidi, teske negativnosti da :'(
Ja sam ga dva leta čitao u prelepom salonu u edvardijanskom stilu u Dumbarton oaks-u, sa vratima salona otvorenim da se vide cvetovi nara i oleandra, u Vašingtonu, po tome ću ga uvek pamtiti.
By alexandermagic
LEpo, mene ce njegova procitana djela uvijek asocirati na veoma neprijatna desavanja, prosto se tako poklapalo. Vjerojatno me to podsvjesno i toliko koci da procitam Srecu.
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2712520#p2712520]alexandermagic napisao:[/url]Strahovito.

:lol:
I know,right.

ont:

Mercury Conjunction Jupiter 1.24 447
Mars Conjunction Mars 1.36 404
Jupiter Trine Sun 2.30 103
Jupiter Sextile Mars 0.44 180
Uranus Conjunction Sun 0.09 512
Uranus Conjunction Venus 1.19 347
Uranus Sextile Mars 1.37 107
Pluto Conjunction Saturn 1.23 172
Pluto Conjunction Neptune 2.47 87
Pluto Sextile Pluto 0.42 33

zurkaaaaaaaaa :dance:

a saturna celo leto na MC-u necu komentarisati....vec sada se oseca njegov dolazak iako je u strelcu
By alexandermagic
Dosadni su ti aspekti :ozbiljan: , ali i letimicno gledano - pravo je vrijeme za silovitu tjelovjezbu i usavrsavanje izgleda jer ces u protivnom postat prasica, te radikalne promjene po pitanju pristupa emocionalnim stvarima, posla i porasta zarade. Drugima ces bit privlacniji nego sto je to inace slucaj, a i tebi ce se dopadati vise tipovi koji ti ranije nisu bili zanimljivi.
Korisnikov avatar
By gossip
pa i dacu im otkaz vrlo brzo posto su mi se smucili

i pravo je vreme za partijanjeeeee :dance:
Korisnikov avatar
By gossip
:lol:

znam,i trazim polako vec neko vreme ;)
By alexandermagic
Ne namiguj, konjino. :ozbiljan:

Kopaj i rukama i nogama da ne bi protracio povoljne aspekte, muskarac poslodavac, otac i neki njegov friend ti takodjer mogu pripomoc u potrazi za boljim poslom.

Ako si u prilici, prebaci sliku ovog aktivatora na stik, pa nek ti je izvuku i plastificiraju u stampariji. Zalijepi ga na istocni prozor i tu moze stajat do 07.07. Mimo toga, mozes ga nosit i u torbi, neograniceno i bez pravila.

Slika

M'rs. :setnja:
Korisnikov avatar
By RetributioN
Alexandermagic, da li bi, molim te, mogao da pogledaš ovo i kažeš mi nešto o ljubavnim i seksualnim aspektima ili bilo šta što ti se učini zanimljivim na kratke i duge staze. U pitanju je ženska osoba. Hvala unapred!

Slika
Korisnikov avatar
By gossip
jupiter i venera su bas bili lepi sinoc :love:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
MESEC U VODOLIJI

Kada je Mesec u Vodoliji sve što je novo i nekovencionalno dolazi u prvi plan,a glava je puna novih,revolucionarnih ideja.U ovim danima ste sebični,ali ujedno nikada ne odbiajate da pomognete.Astrologija,sociologija,psihologija su oblasti koje dolaze do izražaja i bivaju u žiži interesovanja tokom ovih dana.Prepustite se nauci,istraživačkom i intelektualnom radu,kao i novim društevenim tenedencijama.Simpatije,ljubav i briga za druge više se usmerava na prijatelje nego na porodicu i rođake.Ako želite da poboljšate kardio-vaskularni sistem,evo dana koji su izuzetno povoljni za to.Budite oprezni u rukovanju sa električnim aparatima.Nisu preporučljive hirurške intervencije na venama,zglobovima,očima. Osobe koje imaju natalno položenog Meseca u znaku Vodolije su jako pažljivi.Oni su dobri posmatrači i vole da analiziraju zašto ljudi rade to što rade,jer su tokom odrastanja bili sramežljivi u svom porodičnom domu,naročito u mladosti.U svakom slučaju Mesečeve Vodolije odrastaju „drugačiji“.Iako su po prirodi darežljivi,u svom srcu su usamljeni.Karakteriše ih jak ego,kao i jak odbrambeni mehanizam.Potreba da budu neobični i jedinstveni teraće ih da pređu neke granice,čak i one koje sami postavljaju.Njihov unutrašnji svet usamljenosti se ne slaže sa slikom koja se pokazje izvan njih samih.Idealisti su i to je zaista za divljenje.Lunarna Vodolija može biti posesivna i ljubomorna i iz toga proizvesti strah da će ih partner napustiti.U tome mogu ići toliko daleko da blokiraju svoje emocije do hladnoće i na kraju dožive napuštanje i samoću.Njihova želja za nezavisnošću je tako moćna da prelazi u potrebe koje se graniče sa nadljudskim.Oni se štite od potencijalnog razočarenja tako što žele da se izdignu iznad emocija i tako upadaju u ponor hladnoće i odvojenosti.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!