Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Ovi ljudi na ....ba nisu normalni. Prodaju sve sto ikom moze past na pamet: i novo i staro i korisno i smece, samo jos nedostaju dijelovi ljudskog tijela u ponudi. :radosnice:

---

Btw, veceras i dvije naredne veceri popalite sva svijetla po kuci (osim u toaletu) i ispred vrata da gore minimum tri sata. Rascistite nered prije toga, posebno ako ga imate ispod kreveta. ( Nered je i prljavstina i otpaci i sve sto drzite, a uopce ne koristite duze od godinu dana.) :hvala:

Iznenadit cete se ucinkom.
Korisnikov avatar
By 李香兰
^
^ A sta da radim ako zivim u stanu i nemam svetlo ispred ulaznih vrata a krevet u spavacoj sobi mi je skroz do poda pa nema prostora da se stavi bilo sta ispod? pitam jer je kod mene tako =D
Korisnikov avatar
By gossip
Nick Jonas je 92 i devica u horoskopu....ok sad mi je sve jasno...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Moj novi eufemizam za seks je naskok u zanjihu <3

Inspiracija:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
e jbga magicni, ja tek sad vidoh :ozbiljan:

dal nema mozda neke veze sa mesecom? na mene je hipnotizirajuce delovao sinoc
I pun Mjesec u Strijelcu i jos nesto se poklopilo, pa je bio savrsen tajming za otvaranje portala za kojesta pozitivno. :)

---

Popi, naravno da ces prezivjet i stabilizirat se od rujna.

---

11 Masturbation Techniques EVERY Guy Must Try ... :radosnice:

Otkrijte nam nesto sto nikad nismo iskusali, pls. I ne prezentirajte nesto sto je svima znano kao da ste otkrili rupu na saksiji.
Korisnikov avatar
By Blady
Od danas sam na misiji da budem gingerka.
Korisnikov avatar
By Macan86
jutros sam našo činiju sa otrovom za pacove u dvorište...znam i od prilike ko mrzi životinje iz mog komšiluka,al pošto ne ide da bodem nasumice,lepo ću sutra da ustanem rano i da ga nahvatam(sklonio sam otrov pre nego što su mi kuće i mače stigli to da vide tako da sigurno će pokušati opet da stavi kad vidi da i mače i kuče šetaju živi i zdravi),a onda ću da mu se najebem majke psihopatske jer ta slepčina mi je do sad potrovao tuce mačak(od kojih je jedna bila ženka ruske plave i jedan skroz crni mačor),i jedno tri,četri psa(i to ako ne računam štene nemačkog ovčara što mi je zgazio autom na moje oči,kao slušajno).
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ha znao sam. nadam se da nije kasno makar danas i sutra
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pun mesec heh sinoć mi je jedan korak falio da me oduvaju kola.
jako sam nervozna i dezorijentisana tad i ne mogu da zaspim iako ležim satima a i kad zaspim budim se za sat vremena kaće proći ovo više

mada zanimljivo mi je kako se gase svetiljke kad šetam pa im se približim pa mogu jače da umišljam da shinigami šeta sa mnom. :giggle:
Das mi linkove, ne mogu vise da gledam tudje toalete i kvazi lude nocne provode. :ozbiljan:

---

Ljudi kad pisu na fb i slicno govore sve u superlativima, klanjaju, poste, non stop su u dzamiji, budimo realni danas ljudi zive internetski islam a u realnosti su po kafanama, kladionicama i petkom su u dzamiji doduse.

Nije da nema pravo.
Korisnikov avatar
By gossip
nije da sam ponekad samoziva kucka... ali da...totalno sam ponekad samoziva kucka :lol:
  • 1
  • 778
  • 779
  • 780
  • 781
  • 782
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!