Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
@ZlatnaPtica
Haha, strava i užas. Možda tip ima smegma fetiš, pa se nadao da će da te uhvati na iznenađenje :lol:

p.s.
Vrlo sam iznenađen činjenicom da si "ugovorio kres". Ja sam nekako stekao utisak da ti pre 3 meseca četovanja i 7 dejtova ne pristaješ na kres. My bad.
Korisnikov avatar
By Madonna
Jebote zlatni sad si mi produzio apstinenciju za 5 godina
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Žao mi je što sam vam svojom dirljivom pričom zgadio živote i produžio apstinencije and whatnot. :lol:

Kiborže, ne znam odakle ti taj utisak. :domina:
By Sixto
:lol:

Ja dobijam taj osecaj kad neko dodje sa gnojavim cepovima u grlu... Al sto ti ljudi pride vole da se ljube bog ih ubio. Neces ga majci samnom, nema tih para.
By alexandermagic
Sixto ... :lol:

Btw, da mi se desilo ovo k'o i Pici bez potapanja ruku u 70% alkohol ili 1% lizol ne bih vjerovao da su mi chiste ... :lol:

I pitam se kako bi Stati reagirao na ovakvo sto, sa odusevljenjem ? :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ajoj

a mogu misliti, dok ste caskali, kroz glavu ti je prolazilo, jao pa s njim mogu i komunicirati, mozda se opet vidimo nekad
By alexandermagic
Mozda ako nadje dobrog hipnotizera da mu blokira sjecanje na tu stra'otu od smegme te da admini obrisu njegove postove na ovoj temi u vezi tog dogadjaja ? Inace, ako bi i bez toga mogao da ga ikad vise vidi, kako god, cestitam.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Mislio sam na prvi razgovor, pre incidenta :D

sad je kasno za sve, sto kaze madonna produzena apstinencija za 5 godina :lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2712407#p2712407]Hitsugaya napisao:[/url]ajoj

a mogu misliti, dok ste caskali, kroz glavu ti je prolazilo, jao pa s njim mogu i komunicirati, mozda se opet vidimo nekad
Upravo. Obično na takvim kres dejtovima nailazim na sirovine koje ni za šta sem jebačine i nisu, a ovaj tip je u tom smislu baš bio osveženje. Kad ono... :drama:

Medžik, rekoh, manično sam prao ruke. Takođe, sve peškire u kupatilu sam zamenio čistima jer ne znam da li je, i koji, iskoristio da obriše kurac. :lol:

Edit: Ne, ne pada mi na pamet da se vidim sa njim opet. No way. Nope. Nuh-uh. :nono:
By Sixto
Edukacija mladih narastaja na forumu da se treba prati, kao da ne postoji sutra, sto bi rekla Denika! :lol:

Edit: Kiborg, ti mlitavi televizijsko cenzorski moralisto... :bljuc:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
O bože, drago mi je da su modovi na vreme cenzurisali :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Gadno mi malo s neobrazanima.
Bio je jedan slučaj pre neku godinu s nekim likom i cheesom pod kožicom.. Sve što sam rekao je 'ajmo u kadu, nisam nikad imao seks tamo'.
Korisnikov avatar
By Srklet
nakon onog smegma-posta, ima li se uopće više smisla oglašavati u ovom topicu :drama:

zlatna ptica je ubio topic!

šta sad ovdje uopće vrijedi moja priča o tipu koji je mrtav ozbiljan pustio neki video marka knopflera na youtubeu, izjavio da je to najkul tip ikada i otpjevao naglas cijelu jebenu pjesmu od dire straits dok sam ga ja gledao pitajući se kako da ga što prije izbacim iz stana...?! :slinavko:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne vredi to prati kad je većim delom dana prekriven. Treba to prati na svakih sat vremena onda.

Obrezati i rešiti stvar.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Nije se meni dogodilo, ali prica je uzas

Drugu je dosla neka mala jebara na seks dejt
sredila se ona, sve pet, jedva ceka da sedne

Upro drugar u njega, ova stenje, fino joj i odjednom izrazi zelju da se jebu na drugovom novom BELOM stolu

Zadigla ova nogu, traje seks, svira Kajli i smeje se na monitoru..i onda shit hit the fan - israo se po stolu, po zidu, po fiokama, po drugu

Drug je otisao da se opere i ocekuje da je, jelte, ovaj nesto uradio povodom toga. Dosao u sobu a ova lezi na krevetu i chilluje. Drug uzeo i oprao sve to, jedva zadrzao peglu, a ovaj mali: 'ja sam proverio da li jos ima necega, sve je ok, mozemo da nastavimo, dodji u krevet'

samo ga je izbacio napolje
Korisnikov avatar
By Srklet
nije mi jasno, zbog čega je taj koji se israo naokolo predstavljen u ovoj pričici u ženskom rodu? :trep:

po čemu je jedna osoba u toj priči 'mala jebara', kurva koja je došla na seksdejt, a druga osoba - koja u svemu tome podjednako sudjeluje - nije opisana takvim invektivama?
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2712781#p2712781]haemoglobin napisao:[/url]Nije se meni dogodilo, ali prica je uzas

Drugu je dosla neka mala jebara na seks dejt
sredila se ona, sve pet, jedva ceka da sedne

Upro drugar u njega, ova stenje, fino joj i odjednom izrazi zelju da se jebu na drugovom novom BELOM stolu

Zadigla ova nogu, traje seks, svira Kajli i smeje se na monitoru..i onda shit hit the fan - israo se po stolu, po zidu, po fiokama, po drugu

Drug je otisao da se opere i ocekuje da je, jelte, ovaj nesto uradio povodom toga. Dosao u sobu a ova lezi na krevetu i chilluje. Drug uzeo i oprao sve to, jedva zadrzao peglu, a ovaj mali: 'ja sam proverio da li jos ima necega, sve je ok, mozemo da nastavimo, dodji u krevet'

samo ga je izbacio napolje
Pa kraj... :lol:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!