Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By haemoglobin
kontam pobedice violet ili pearl.. nijedna mi nije previse zanimljiva stoga mi je nebitno koja ce pobediti.
da je katja ostala, navijao bih, ovako mrka kapa

dzindzika se previse isciganila
By Sixto
Dzindzika nema sanse. Ove dve imaju protekciju od pocetka. Doduse sama je doprinema svojim jezikom, na kraju epizode ispale ovde dve smerne, nezne, pazljive svetice koje nikog ne b pod autobus gurnule, a celu sezonu bacaju strelice prema svima.

Posle onakvog igranja, jasno je da Mama Ru od pocetka ima pobednika, jer su obe skandalozne panjine.
Korisnikov avatar
By Blady
Nakanicu se danas da pogledam, ali tugara me vec hvata jer kontam da ce ovA JADNICA PERAL DA POBEDI.
Korisnikov avatar
By Blady
^ slazem se.
Jadnice.

Glasam za Cacki i Dzindzer.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
cacki pobjedjuje sigurno. Sad gledam neke njene nastupe i kontam da je ona od ove tri jedina koju ce ljudi stvarno tokom cijele godine dolaziti da vide, a mama ru ce ubirati pare od violetionog "vazdusnog plesa". Ona je jedina koja stvarno ima nestp da ponudi za nastupe osim obicnog lipsinka
Iako sam i ja,kao i cijela nacija, malo slab na biserku. Pogotovu posle poslednje epizode, rasplakala me zena
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Fla-Zay-Dah, bitchez!

Bez obzira sta mislili o Pearl i Violeti, odrzale su lekciju o sestrinstvu Mindzi i Kennedy. Pogotovo Dzindzer, kojoj ogromni talenat ne moze sakriti kolika je kucketina.
Korisnikov avatar
By Pauceti
svejedno mi ko ce pobediti zaista,
ako biram verovatno #TeamViolet
mada bi bilo cool da i big girl pobedi jednom #TeamGinger
a za Pearl mi drago sto se suprotstavila RuPaulu onomad tako da #TeamPearl
By Aven
Slika :meda:

Slažem se s Insorcerom za Pearl.
Daleko je talentiranija od onoga što smo imali prilike vidjeti.
Jedina mi je imala hot momente u ovoj sezoni.

Možda bi i Miss Fame da nije otvarala usta (i da je kamera češće izbjegavala to ljepilo za izduživanje oblika očiju).

Najveće razočaranje sezone je Minjer.
U prvoj epizodi sam mislila da će mi biti favorit, ali je padala sa svakom sljedećom epizodom.

Prvi put da nemam favorita. Nitko nije kompletan.

Katya i Trixie su mi najsimpatičnije, ali nisam impresionirana dragom.
S njima bih se družila offtopic.

Violet ima za svoje godine prilično jasnu ideju gdje je i kud želi ići sa svojim dragom.
Egzekucija tih ideja je također prilično dobra. Osobnost mi se ne sviđa, though.
Mislim da će pobijediti. Al' zbilja mi je svejedno ove sezone.
By Sixto
Sta nacini Adore od sebe... :gica: :prase: :krme:

Slika
By Sixto
Da li se to samo meni cini ili je Sharon Needles nesto radila sa svojim licem (nos i gornja usna konkretno)? U poslednjoj epizodi izgleda jako drugacije...
By Sixto
Jeste blazirana, nikakvu salu da ispali i slicno, kao naterana pred kamere... ali izgled joj je upravo suprotan, izgleda nekako izduvano... kao da je sve ono od ranije uklonila...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ja imam dvije teorije.
1. Vec napomenuo - da Ru hoce pare od Violetinih nastupa i da je zato ostavila do samog kraja. Mada iskreno, Violet i zasluzuje da bude tu jer je sve vrijeme bila definitivno makar u sredini. nijednom se nije obrukala:)
2. druga mi je teorija kao od prosle godine - da Ru hoce zapravo da pomogne jednoj sestri. Prosle godine je to bila Bianca (Jer Adore je vec imala karijeru spremnu cim se zavrsi RPDR, album i ovo-ono, a Courtney isto tako projekat sa sinom od Sher - jedino Bianca posle pobjede nije imala sta nego da se vrati svojim insult salama koje sad moze da naplacuje duplo vise) a ove godine bi to bila Pearl. Jer Violeta ima svoje vazdusne nastupe, gzingerka ce da pjeva ili glumi u nekom mjuziklu - a biserka moze samo da se fotografise jer je fakat sexy ali mi ne mirishe ni na kakav dobar show zbog koga bi covjek placao da je gleda uzivo...
By Sixto
Kakva je ovo jebena kraljica! Ako ikad naprave specijal sa iskljucivo pobednicima svih sezona, RAZVALICE ih!

• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!