Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

:lol:

---

Gledam Marijana kako se preznojava jer je zaboravio i koji mu je tocan mail kao i lozinka. Ja znam, ali sacekat cu jos malo prije nego mu ih prezrivo priopcim. Kad bi samo znao koliko mi je sad seHi. :I
Korisnikov avatar
By Macan86
crtam(ili bolje da kažem žvzljam) nešto i motam se ovde ko muva bez glave
Korisnikov avatar
By emo_haos_
razbudila se, razbesnela i uključila grejanje na MAKSIMUM grrrrrrrrrrrrrr
Korisnikov avatar
By Blady
Aa hemic om gledam drag race :love:
Korisnikov avatar
By Alyssa
Evo prerazmišljavam se od ranog jutra... da li je majka čitala moj dnevnik or not? Bitno da se obe pravimo lude. A i nekako me i boli uvo ako je čitala šta znam
Korisnikov avatar
By Blady
^ pusi ga :lol:
:barf:
Isparava sustanarov smrad patika
Korisnikov avatar
By Alyssa
Evo ustala posle 12 sati sna... sva nespavanja sam nadoknadila
By Aven
Prebacujem svom malom šestogodišnjem kumčetu (povodom rođendana) 50-ak crtića u Blu-Ray kvaliteti na prijenosni HDD (koji će također dobiti). Svi su podijeljeni u foldere prema animiranom studiju koji ih je napravio. :D

Ja sam za šesti rođendan od svoje kume dobila lutku koja viče "Mama!" :'(

Edit:
Prebacujem i 72GB Harry Pottera, za kojeg pretpostavljam da mu mama psihologica još neko vrijeme neće dati da gleda. :giggle: :mazi:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2703883#p2703883]Aven napisao:[/url]Prebacujem svom malom šestogodišnjem kumčetu (povodom rođendana) 50-ak crtića u Blu-Ray kvaliteti na prijenosni HDD (koji će također dobiti). Svi su podijeljeni u foldere prema animiranom studiju koji ih je napravio. :D

Ja sam za šesti rođendan od svoje kume dobila lutku koja viče "Mama!" :'(

Edit:
Prebacujem i 72GB Harry Pottera, za kojeg pretpostavljam da mu mama psihologica još neko vrijeme neće dati da gleda. :giggle: :mazi:
Baš sam se bavio sličnom rabotom juče. Našao sam našu sinhronizaciju Kirikua, ali presnimljeno sa VHS-a, očajan kvalitet slike, rezolucija manja od 360p. Audio je doduše dobar, čak stereo. Pa sam skinuo sa neta HD 1080p BluRay-rip originala na francuskom. Posle podosta editovanja i kalkulisanja i drkanja sa brzinom snimaka (izgleda da su naši loše odradili 25fps -> 24fps konverziju pa je malo sporiji, plus još par stvarčica u montaži) uspeo sam da ih umiksujem. :)

Uploadovao sam za Korvina na Google Drive, a možda i tebi posluži za kumče:

https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing" target="_blank

:sesir:
By Aven
:sweet:

Kliknula sam download, ali mi izbacuje Not Found - Error 404.
Prebacila sam ga i na svoj Google Drive, ali opet ništa. :neznam:
Ne otvara ga ni kad kliknem play.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Sad kontam da neće ni meni kad otvorim link u private window ili preko drugog naloga. Ne kontam koji mu je đavo, kad prokljuvim, javim ti. :kiss:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Samo sam napravio kopiju i trebalo bi da radi. Ne može preview jer ga nije obradio, ali može download. Probaj. :D
Korisnikov avatar
By Blady
lorka+guarana+trcanje+vezbe+masaza
By Aven
ZlatnaPtica napisao: Ništa, uploadovaću ga na dropbox ili gde već. :)
Može Dropbox. :yes:

Shareaj link ako uploadaš. :)

OT:
Najela se, stavila veš na sušenje i spremila Gabrijelu slatkiša, grickalica i sokića na slamku u mali plavi ruksak. Taman za njegova nejaka leđa. :sweet: Prvi pretinac je ostao prazan za HDD koji čeka da ga nakrcam još kojim crtićem. :D
Korisnikov avatar
By Alyssa
Evo kafica, evo muzika i tako te relaksacije pre nego što se navali na obaveze...
  • 1
  • 434
  • 435
  • 436
  • 437
  • 438
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!