Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
meni je mesec u raku :sigh: hteo sam i tamo strelca pa da budem triple sagi :ozbiljan:
By alexandermagic
@ Andrie

Meni idu na nerve zbog svoje hirovitosti i neuravnotezenosti te naplavljenosti intenzivnim emocijama.

Mada moram priznat da muskarci uglavnom dijele moj sistem vrijednosti, isti su nam prioriteti i vole da zderu, a ja pak volim da kuvam za nezasitu stoku. :ozbiljan:

I odani su i casni, sto osobito cijenim.

Najsmjesnija stvar na svijetu je kad bi tipicni Rak da djeluje muzevno. No dobro. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gossip
ali zato je moj mesec divaaaaan najdivnijiiii :setnja: :love:
Korisnikov avatar
By IriS
ma garant ti je sunce dokačilo i škorpiju i jarca...pazi veliko je sunce
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2699120#p2699120]alexandermagic napisao:[/url]@ Andrie

Meni idu na nerve zbog svoje hirovitosti i neuravnotezenosti te naplavljenosti intenzivnim emocijama.

Mada moram priznat da muskarci uglavnom dijele moj sistem vrijednosti, isti su nam prioriteti i vole da zderu, a ja pak volim da kuvam za nezasitu stoku. :ozbiljan:

I odani su i casni, sto osobito cijenim.

Najsmjesnija stvar na svijetu je kad bi tipicni Rak da djeluje muzevno. No dobro. :ozbiljan:
iz ovoga ne mogu skapirati da li zapravo gotivis rakove ili ne :D
meni je najupecatljivija osobina njihova neodlucnost, nikad ne dati raku da bira izmedju dve (ne dao Bog vise) stvari, vec odluciti umesto njega xD :D
za muzevnost se slazem,moj najbolji drug je tipican rak i of kors,peder :D
By alexandermagic
Tu sam Medi, sto sad trebas ? :waldorf:

---
Nije svaki fem muskarac gay, niti je svaki gay fem, Andriee. :)
---

Simpa su mi i iritantni, istovremeno.

Nemam nista protiv zenstvenosti, imam protiv upinjanja na silu da se bude muzevan. Ne moze od pudlice bit doberman.

Pakao je livada obasjana Suncem naspram ostavljene zene iz tog znaka. Cisto da znas.
By alexandermagic
Koga boli qrac za podznake bez sata rodjenja ?

Sto nam preostaje za brz uvid ? Numerologija. :ozbiljan:

Prva osoba je sarmer, prizeljkuje lagodan zivot i sponzora (plural). Vrlo dobro prikriva svoju sustinu, nije osoba koja zeli da se ozbiljnije veze I emotivno involvira.
Druga osoba je postenjacina, namucen kroz zivot, vrlo vjeran i tradicionalist zlatnih ruku . Gladan postaje nemoguc. :ozbiljan:
Uzajamni spoj je sigurna patnja drugom.
Ukratko.
By alexandermagic
Malo ljudi zanima nesto lose. :ozbiljan:

O cemu god da se radi, sa tom osobom ti je izvjestan gubitak, osim u slucaju da si mu ti nekom carolijom poslodavac i da je odnos striktno formalan.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
I ako imam dooosta karakteristika strelca, umem da budem slobodnog duha ali nikad, nikad ne bih mogla da prevarim osobu sa kojom sam... nema sanse. Sto mi se i ne uklapa, jer sam dupli strelac, pa bi trebalo bas takva da budem... o.O
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
pa ni ja ne varam, volim flert, ali na tome i ostane
Korisnikov avatar
By Macan86
ok...ja sam u poznaku rak...i sad mi je jasno zašto sam sladunjavi emotivac xD
By alexandermagic
Kakve veze ima varanje sa znakom i ascedentom ? :facepalm:

Najbolji su mi ovi sto podsvjesno negiraju postojanje brojnih nijansi i egzistiranje osoba koje su izmedju fem i macho muskaraca, pa priznaju samo ekstreme. Emotivni mogu bit svi, samo se razlikuje nacin kako se to manifestira.

Uzivam u ovom, priznajem.
Korisnikov avatar
By gossip
e pa ja i lazem i varam bez problema (ako druga strana to zasluzi)
By alexandermagic
^
^
Aha, kao sto su i svi Blizanci dosadni i biseksualni, sve Vage droce, svi Ovnovi iskljucivo aktivni, sve Skorpije seksi, svi Bikovi svinje, sve Vodolije geniji ...

Not.
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!