Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By onlyme
Skupljam sličice, naslovnice, intervjue i sve vezano za L.Brenu
ako neko ima nešto, tu sam
By onlyme
Zaista zanimljive stvari skupljate, svaka šast.
E da, s obzirom koliko knjiga imam i koliko ih kupujem svali mesec, čini se da i one spadaju u hobi-
Dakle, knjige !!
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Evo neznam bogumi.
Misterija je sto sam ja zapravo neverovatno spretan, brz, okretan, imam i jako dobre reflekse takodje. Ali dok hodam like a normal person, obavezno se sapletem, okliznem, poljubim beton ili banderu

---

Sakupljam snove. Vec par godina unazad, svaki dan zapisujem sve svoje snove, u sto je vise detalja moguce.
Korisnikov avatar
By Mars
Počeo ponovo polako da skupljam penkala.

Slika

Ima nečeg lepog u tome početi ponovo iz početka.

Onako kiplingovski.
Korisnikov avatar
By sanja95
Sisarke, vec jedno 2-3 godine, nisam bas brojala koliko ih imam ali kad god vidim neku lepu i citavu obavezno moram da je pokupim. Od najmanje sam nekako napravila neku ogrlicu, obozavam je :sweet:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ šišarke :veverica: imam jednu koju čuvam. ali kada god ih vidim, i'm tempted da ih pokupim. šišarke su prelepe, sviđa mi se njihova geometrija a pritom su drvenaste...

ti drvenasti plodovi mi se sviđaju. na jednom putovanju sam bila naišla na neke predivne loptaste plodove, nemam pojma koja je vrsta biljke u pitanju, dovukla sam ih sa sobom :veverica:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ i ja volim sisarke i tako te neobicne drvenaste plodove, divan su ukras!
Korisnikov avatar
By sanja95
Inace, zivim bukvalno pored sume, tako da sam uvek u mogucnosti da pokupim po koju, i obozavam taj nihov miris :dance: Okej, ako ikad budes htela da ih se resis, slobodno ih prosledi meni :love:
Korisnikov avatar
By sanja95
P.S. nije nista spektakularno, samo sam je zakacila na neku crnu vrpcu, posto obozavam da mi je nesto oko vrata a gde ces lepseg ukrasa od sisarke :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!