Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2701161#p2701161]Sunce napisao:[/url]Mogu da ti izdam stan u centru, ali da prethodno isteram stanara.
paaaa hvala, sunce. :) em centar, em stanar, em utjerivanje i istjerivanje...

@*DENI*
ti treba da napišeš knjigu "kako preživeti srbiju", a naslovna da ti bude ovaj aktuelni drag avatar.

poglavlje 1: zaboravite na državni fakultet, jer zaboravila je i država
poglavlje 2: rad spasava, a telom i štiklama se i isplati
poglavlje 3: potencijali penzionisanih nepoktretnosti: jednom nogom u svom stanu
Korisnikov avatar
By Hys.
Da Deni sada ode na audiciju za velikog brata ili parove il koji god da je rijaliti sada aktuelan, sigurna sam da bi bio primljen.

I bio bi to prvi rijaliti koji bi ja gledala, bar povremeno.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
hysice, i ja imam istu pomisao, "trebalo bi mu dati sopstveni rijaliti"
Korisnikov avatar
By bern
našao sam stan. hvala svima na doprinosu :)
By Sixto
Sad zurku da napravis da ti se svi navalimo na gajbu! :lol:
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2702091#p2702091]bothways napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2702061#p2702061]bern napisao:[/url]našao sam stan. hvala svima na doprinosu :)
izostavio si najbitnije: u kom delu?
recimo da je hys bila u pravu, kao i drugi ljudi u bg koji imaju dobar kontak sa stvarnošću :)) stanarina od 150€ je uz malo sreće dovoljna za garsonjeru (korektno namještena, u zgradi, net, kablovska) od koje treba 30-40min do centra grada.

@sixto
ima da bude studio 54 B-)

btw, ja sam očito u vezi svaki put kad živim sam. mislim da nešto nije u redu sa mnom. :pegla:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ako si kod kosutnjaka javi se za setnju istim. Tebra i ja volimo da lutamo po njemu, mada smo ga dosta naucili.
Korisnikov avatar
By Sunce
bern, dobrodosao. kad izgustiras decu, javi se Suncu da te ogreje. :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
Yay bern jedva cekam da se prcamo!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Sunce
Sixto, dobro de, nahranicu te spermom tri puta dnevno po 250 ml. Smiri se! :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
I mene da zovete na useljenje, rado ću da doDŽem. :sweet:
By Sixto
Nema leba od njega Denika, a kamo li od navedene "litraze" koju obecava.
By alexandermagic
On da je prefrigan, k'o sto nije, vas koji na njega balavite bi pozvao na useljenje uz napomenu da svi ponesete neko fino pice i prigodan poklon koji nije kita. :ozbiljan:
By Sixto
Alex, mi o Suncetu ne o Berniciju! :lol:
By alexandermagic
Kuzim ja o cemu vi.

Ja naglas mislim sto bi bern mogao ucinit, a ne cini. Posluzi vas grickalicama, zamajava sat-dva i 'ajte doma polaHko. Pokloni ostanu.
Ljudi su rijetko prakticni. :/

Edit: A Daniel mu pristigne sa svojim fotografom i iskoristi taj stambeni prostor za besplatan, novi, foto seSHn za svoj book. :fancyklap:

:lol:
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2702313#p2702313]alexandermagic napisao:[/url]Kuzim ja o cemu vi.

Ja naglas mislim sto bi bern mogao ucinit, a ne cini. Posluzi vas grickalicama, zamajava sat-dva i 'ajte doma polaHko. Pokloni ostanu.
Ljudi su rijetko prakticni. :/

Edit: A Daniel mu pristigne sa svojim fotografom i iskoristi taj stambeni prostor za besplatan, novi, foto seSHn za svoj book. :fancyklap:

:lol:
Mama Ru, nema dalje... kazem ja... :lol:

@Sunce - miran, ne'š jebat...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!