Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Sarah ce u sledecoj biti regular sto posto. Ne bi me cudilo ni da joj daju neku od glavnih uloga. Btw gde je Liv?
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Znam to, video sam na imdbu, nego gde je sad? Sto je nestala odjednom mislim.
Korisnikov avatar
By gossip
zanima me sta ce uraditi sa eleninim likom
kapiram da je nece ubti
Korisnikov avatar
By haemoglobin
u ovoj seriji je neko toliko puta umro, oziveo, umro, ubijen, oziveo, umro, posao covek, pa vampir, pa covek pa umro, pa oziveo... dear god toliko su izlizali celu pricu da ce sledeca sezona vrv biti jos gore djubre
Korisnikov avatar
By gossip
sinocna epizoda je bas bila :rida: poor caroline :rida:

postace elena human definitivno ali mozda i d'umre :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
sta pu pu crkla daluciferda

dejmon ce da uzme cure iz prison worlda gde mu je majka bila zatocena, i tako ce ih zajedno popiti i srecni odsetati u zalazak sunca. sezona 7 ce se vrteti oko heretika iz prison worlda, stefija i kerol i njihovi lajf desizns, hoce se prcamo nece se prcamo..a i sare koja ce se trpa s meta, kako bi taj lik posle 100 godina imao neku pricu iza sebe

eto moje prognoze sry za spoil jer ce tako verovatno i biti
Korisnikov avatar
By Stefan01
E, do klinca ako ostane sa Dejmonom! :( A ti se slobodno javi producentkinji serije, rekla je da vodi na rucak onog ko pogodi kako se zavrsava sezona. :)
Korisnikov avatar
By gossip
ian somerhalder je potpisao ugovor za sedmu sezonu tako da msm da nece on otici sa elenom...i dalje msm da ce elena da rikne xD pa ce u sedmoj da je zale :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ako bude crkladajboze, onda ce ispasti martyr, zrtvovace se za ostale ili tako nesto cheesy. ali bas me zanima na sta ce da lici serija bez glavnog lika, oko koga su se i nebo i zemlja vrteli predhodnih 6 sezona
Korisnikov avatar
By gossip
pa nekako vidim jos jednu sezonu maksimalno bez nje i to da se cela sezona vrti oko toga kako je ostali zale
mada su mogli da ubace neku drugu glumicu da nju glumi...nije prvi put da se nesto tako radilo u serijama....
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Pa da, ali fanovi se onda mogu baciti u bunt, prestanu da gledaju, padnu rejtinzi...i sve ode nizbrdo. Mada tako ce verovatno biti zamenili je ili ne, ovo je kraj tvda svakako
Korisnikov avatar
By gossip
drago mi je da u originals nemaju takve ispade tipa " i need a glass of water" ili "i need a fresh air"
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ja ga se u opste i ne secam :lol:

niti imam pojma koja sezona/epizoda je u pitanju
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
meni je taj lik nekako average sexy

ne dobijam zelju da ga punim dok ga gledam
niti da on mene puni
ali mi je lep
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
isti slucaj mene s deanom :D

mada ni ollie mi nije privlacan, ali jeste mnogo hot

bas imam neki cudan ukus kada su muskarci u pitanju
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
a i kad smo kod tvd-a... nije mi privlacan ni stefan ni dejmon ni tajler ni dzeremi, met, alarik.. niko lol ali su mi lepi svi do jednog
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
kad vec pricamo o ovome

meni je steven r mcqueen hot s njim bih se tucao i pre nego sa jensenom ..ovi ostali iz vampirskih ne

sto se jensena tice...vise mi se dopadao dok je bio mladji ali ono nije kao da bih odbio ni sad :blush:
Korisnikov avatar
By gossip
meni je on (stephen) i lep i sexy i harizmatican...od svega po malo :D

a i tyler mi je neko vreme bio hot :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!