- 07 Apr 2015, 23:20
podaleko od ...? hocu da kazem - sa b. kose stizes u centar za 20 minuta, ako ti je stan kod ondasnje crkve.
Banovo brdo uopste nije jeftino, hm, sad gledam, tebi je budzet do 150 evra, lep stan na kosi za te pare ne mozes da nadjes, jer vazi za fensi kraj, za 200 mozes. Scout i ja smo zivele u takvom do skoro, imao je malu spavacu (bukvalno krevet i polica), dnevna soba zajedno i lepa kuhinja. I uzasne komsije ispod psihopate. Oni su jedini bili losi, kraj, stan i gazde su bili super.
Sve te ponude koje vidis ne postoje, to su agencije.
Krajevi, bez cimera da zivis, a da zivis u pristojnom a ne socijala bakin regal okreceno pre 5 godina stanu, za taj novac su Miljakovac, Miljakovac 2, Zeleznik, Zarkovo, Cukaricka padina, Rakovica, Ledine, eventualno Konjarnik, ali ka poslednjoj stanici 17, mada je i to pitanje.
Sve zavisi sta ti je bitno, meni da zivim u lepo prostoru, makar mi trebalo pola sata do grada prevozom. Jer toliko u prinicipu treba, ako je direktan, i ne ides za vreme spica (tada je svakako haos de god da zivis)
Svi krajevi grada koji imaju direktan prevoz do zelenog venca, i direktan nocni, ma koliko da ti deluju "daleko" su skroz ok, veruj mi.