Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Gotov mi je ispitni rok i konačno mogu sebe da nagradim Andersenom

Svaka mala kraljevna imaše svoje mestašce u vrtu, gde mogaše po miloj volji kopati i saditi. Jedna je svojim cvetovima dala oblik kita, drugoj se sviđalo da joj je kutić nalik na malu sirenu, a najmlađa je svoj vrt zaokružila da bude okrugao poput sunca, a i cveće joj je bilo jarko i rumeno kao sunce.
Bila je ona neobično dete, tiho i zamišljeno; dok bi se ostale sestrice kitile najčudnijim stvarčicama što bi ih uzimale iz potonulih brodova, njoj - osim njenog rumenog i žarkog cveća što je podsećaše na sunce - bejaše najmiliji lep mramorni kip što prikazivaše krasna dečaka; kip je bio isklesan u belu, čistu kamenu, a na morsko je dno dospeo prilikom nekog brodoloma. Mala sirena je kraj kipa zasadila žalosnu vrbu, što je divno uzrasla te svijala svoje sveže grane nad kipom i spuštala ih sve do modroga peščanog tla, gde se ukazivala ljubičasta sjena, što se baš kao i grane neprestano pomicala

Slika
Korisnikov avatar
By Waldorf
malo urban fantasy..
Fated, Benedict Jacka
By filipkum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2695782#p2695782]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2695290#p2695290]filipkum napisao:[/url]Tri lica jedne ljubavi - Sandor Marai, nisam do sada citao madjarsku knjizevnost (samo Decake Pavlove ulice) i bas je dobar pisac
Marai je sjajan, ali ima mnogo boljih mađarskih pisaca. Hint hint čitaj još.
Procitao sam nakon toga i Svece gore do kraja od Maraija da definitivno mi se svidja pisac

A danas sam zavrsio Suze Svetog Nikole- Branislav Jankovic, i sjajan je isto kao i njegov prvi roman, volim ove nove romane koji obilato koriste slovensku mitologiju, a Bane to bas lepo upakuje

Takodje sam po prvi put citao nesto od moderne hrvatske knjizevnosti Ljubav, struja, voda i telefon - Ante Tomic, zabavan pisac svidelo mi se
aplonije rođanin - argonautika (prvi put na srpskohrvatskom, dovršavam sutra ujutru)
ibzen - divlja patka (Vildanden)
heraklit - fragmenti (jako mi se čitalo danima)
sulpicijine elegije
od henrija džejmsa The Romance of Certain Old Clothes
čekaju me onda tri strindbergove ekspresionističke drame konačno koje sam razvukao od prošle nedelje
treći put uvod u psihoanalizu + nova predavanja + nacrt psihoanalize P R E D I V N O
ako do ponedeljka pročitam sve, verovatno ću preći na aristofanovog pluta
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ypytstvo farby za kosy

treci korak je bash uzbudljiw
By Ulix
Mind and Cosmos: Why the Materialist Neo-Darwinian Conception of Nature Is Almost Certainly False, Thomas Nagel
jaoj božy
imao sam pretešku nedelju i nisam ni ulazio u kuću,
sada je sve sređeno da blista
a kiša pada obilno i glasno
što znači otvoren prozor
kosa upletena u vrpce
i tri tone knjiga u krevetu
sreća
By Ulix
Tehnologije sopstva, M. Fuko
By Ulix
Shaky Ground: The '60s and Its Aftershocks, Alice Echols
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!