Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
...dobila ekstra kompliment. Baš me nešto raznežio. :waldorf:
By Speculum Columbae
Danas je profesor, a bogami i glupi studenti rekao za oazu sa jezerom Fajum da su se na staroegipatskom i koptskom zvali, kako se uopšte nisu zvali
ALI ja nisam rekao ni reč i pao u vatru.
Dodeliti mi prokletog nobela.
By Aven
Danas njegujem drugi, ali i najintenzivniji dan crvenog mjeseca i to na način da si udovoljavam. :D

U tom smislu nisam sigurna da se pretjerano razlikuje od ostalih dana. :'D
Korisnikov avatar
By Blady
lepo obelezila 8 mart
zao mi je samo sto mi nisu svi ljudi dali poklone jer smatram da ih trebam dobiti na danasnji dan
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Drugovoj potencijalnoj budućoj devojci odneo cveće i čokoladu na prag u njegovo ime, pošto je on u Novom Sadu. Plan je bio komplikovan:
  • U 20:00 smo izokola-naokola saznali ko je vlasnica stana u kom je meta operacije podstanarka, a onda smo preko Belih strana našli i adresu.
    U 22:00 kupujem cveće u cvećari i krećem ka destinaciji.
    U 22:30 drug počinje da se neobavezno dopisuje sa metom operacije dok ja u gomili zgrada pokušavam da pronađem pravi ulaz.
    U 22:45 pronalazim ulaz, zvonim nasumičnoj stanarki na interfon "komšija je, ključ sam zaboravio". Naivna stanarka otvara vrata, ulazim u zgradu.
    U 22:47 stojim ispred njenih vrata, stavljam cveće i čokoladu na prag, zovem druga.
    U trenutku kada mi odbija poziv, ja kucam tri puta, a on joj šalje poruku 'ja bih otvorio ta vrata'.
    U 22:48 ja letim niz stepenice, istrčavam iz zgrade i gubim se u senci poput fantoma.
    Devojka nalazi na pragu čokoladu i cveće sa posvetom.
    U 22:49 - mission accomplished. Meta operacije je oduševljena i večno zaljubljena u druga.
Fak jea.
Zovite me tajni agent Zlatica 007. :cool: :blady:
Korisnikov avatar
By Blady
^
Alo, koristis moj smajli !
:lol:
By Speculum Columbae
danas sam nazvan kopačem krompira zbog arheologije od osobe koja za sebe smatra da je elita jer sluša metaliku i čita oskara vajlda+++

radije ću slušati cecu i uživati u mojim karamela gifovima kao kopač krompira <3 <3 <3
Korisnikov avatar
By Blady
Imala maratonsku setnju od nekih 10 tak km.
By Speculum Columbae
Danas mi je rečeno da sam elitista od dvadeset i jedne godine koji paradira svojim opskurnim akademskim zanimanjem i baroknom muzikom <3 <3 <3

a imam dvadeset i tri btw
By Speculum Columbae
Danas mi je rečeno da sam elitista od dvadeset i jedne godine koji paradira svojim opskurnim akademskim zanimanjem i baroknom muzikom <3 <3 <3

a imam dvadeset i tri btw što kaže blenta nikada ne daj religioznim fanaticima da se bave matematikom
Korisnikov avatar
By emo_haos_
a danas ću spremiti patlidžan za ručak :yay:

of course, sve se vrti oko hrane
Korisnikov avatar
By Markiza
^
Da me obavestis kako je ispalo. :))))

Danas sam kupila rucak. Evo sad cemo ga pojesti, sebi batak sa povrcem, zeni junetinu.
Korisnikov avatar
By Markiza
...se fantastično provela. Bolji provod nisam u poslednje 2 godine imala. Žena i ja rešile da se malo socijalizujemo sa trećim dobom pa smo otišle na susret KUD veterana.
Pa, oni su bili divni, odasvud su došli, skakutali, sudarali se malo, malo zanosili ali :love: :love:
Toliko smo se smejale dok nismo zaključile da su nam stražnjice utrnule jer smo sedele , ne mogu da kažem sad kao babe naravno. Veterani su odlepršali kao da imaju 20 godina a ja i žena jedva ustadosmo pridržavajući se jedna za drugu. Jadne smo.

A, da, jedan od sponzora susreta je bio vlasnik pogrebne opreme Poslednji pozdrav.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
hvala, hvala, mnogo ukusno je bilo. iako izgleda kao dve porcije sve sam sama pojela :balerina:
Korisnikov avatar
By Markiza
^
Jao, Emo, ne idi mojim stopama, ne idi! Bićeš okruglasta kao ja. Danas salate 2 porcije a sutra sarme dve porcije!
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^
^ Markiza draga, odavno smo mi na istom putu :lol:
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!