Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By victoria
Originally posted by zbunjena

ps. vratite mi moju severinu.... :lol: :lol:
..pa zar netjes zavrsis river patrol :lol:
By Çâðê_DUP
Volim da mi se svidi.

:merlinka:
By spf 3000
recimo da je za mene fatalna devojka tamne kose (obicno krace do srednje duzine), tamnih ociju, misicavog tela (ne mora da bude narocito visoka), inteligentna, nasmejana :sunce: , prirodna, spontana, snaznog karaktera, perfekcionista, cistunica :kada:
moglo bi stvarno da se pise i pise.
ali ako nam je odlicna hemija a ona plava, pa sta da se radi :zen:
By spf 3000
mogucnost da je izvajam od gline a ja propustila najvazniju stvar :doh:
uzasan, uzasan fetis (ako tako moze da se kaze) mi je nos. kad vidim lep nos ja hocu da umrem.
tamnih krupnih kosih ociju, tamnokosa, misicava, lep nos, lepi zubi..
:pickme:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by electra
uzasan, uzasan fetis (ako tako moze da se kaze) mi je nos. kad vidim lep nos ja hocu da umrem.
E sad samo jos da zapocnemo diskusiju: "A sta je to "lep" nos?". Kako to treba da izgleda nos, pa da bi bio "lep" ?

;)
By Çâðê_DUP
Originally posted by electra
lepi zubi, lepa koza itd.
a imam fetish jamice na bradi. Obozavam kad zena ima blago istaknutu jamicu na bradi. Samo da ilustrujem.

Slika
Korisnikov avatar
By ***Olive***
Visoka, crna kosa, zgodna, sa plavim ocima. Takav tip devojke je prvo sto primetim.
Korisnikov avatar
By TKO
nemam odreðeni tip devojke koji mi se sviða
volim i when she's playing hard to get, ali i kad baci sve karte na sto... iz krajnosti u krajnost...
volim da istražujem i otkrivam... polako... diskretno...
Korisnikov avatar
By marvuk
Da je opuštena
pametnica mala
da me nasmeje
da imam s njom uvek o ?emu da pri?am
da je uspešna
da me vu?e uvek napred
da je maštovita u sexu
da me razume
da me prihvati takvog kakav jesam
Korisnikov avatar
By tramp
da se ne ponasa kao da je str8 i da je sve na ovom svetu OK, da ne zeli nista da promeni, da joj nije samo bitno sta ce pojesti, popiti i :fuck: , da nije opsednuta svojim izgledom... volim zene koje se raduju zivotu, koje ne kukaju, koje se smeju, koje vole zene, koje vole ljude uopste, koje su se spremne boriti za ono u sta veruju i spremne se ne boriti oko trivijalnih stvari, koje znaju da cene sebe i druge ...
By Bombina
i kod mene je i da je pazitivna osoba koja ume da razume i ko ume da voli
By Bombina
Originally posted by tramp
:jumphug:
kome?
ko je li ja
mene da zagrlis
Korisnikov avatar
By tramp
ma da .... za to pozitivno :klap:
By Bombina
ma da .... za to pozitivno :klap:
:kiss: :love:
p[azitivna da je ima smisao i dusu
Korisnikov avatar
By Galateja
Volim jako emotivne,inteligentne i dobrodusne umetnice i muze kojima je vazna estetika u svim vidovima,a najsrecnija sam kad se umetnica i muza spoje u jednoj osobi.
P.S.-mora fizicki da mi bude prijatna.
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Angelina777

a imam fetish jamice na bradi. Obozavam kad zena ima blago istaknutu jamicu na bradi.
interesantno!
inace ja imam jamicu na bradi,to puno njih primecuju iako ja to nekako ni ne vidim kad sam pred ogledalom...ustvari, valjda drugi drugacije gledaju nego ti sam sebe...
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Originally posted by gynarchy
Volim lezbejke koje su dyke identified i oblace se u tom stilu,sto znaci udobna , funkcionalna i kvalitetna odeca i obuca koja je,do nedavno,bila iskljucivo u rukama muskog roda.Lezbejke koje se odluce za heteroseksualnu privilegiju koja ide uz patriarkalnu,zensku uniformu ucestvuju u opresiji svih dyke identified dykes.

Volim ......opresivne :bic: :merlinka: :sise: :love:
Korisnikov avatar
By Val
da se ne ponasa kao da je str8 i da je sve na ovom svetu OK, da ne zeli nista da promeni, da joj nije samo bitno sta ce pojesti, popiti i :fuck: , da nije opsednuta svojim izgledom... volim zene koje se raduju zivotu, koje ne kukaju, koje se smeju, koje vole zene, koje vole ljude uopste, koje su se spremne boriti za ono u sta veruju i spremne se ne boriti oko trivijalnih stvari, koje znaju da cene sebe i druge ...
Pa zar nije bilo lakse napisati "volim Val"? :lol:
Korisnikov avatar
By tramp
eto nista mi ne preostaje nego da te zaprosim

:smeh:
By Bombina
eto nista mi ne preostaje nego da te zaprosim

:smeh:
ej TRAMP
sram te bilo
imam da te davim
:smeh;
inace ja bih zaprosila bit cu ja kod tebe na vencanje
nema zlatni prsten a
ne fali nista o papiru
By Bombina
:no: eh tramp bas steta necu biti tu do osmog maja
nema ko da oraspolozi
Korisnikov avatar
By gynarchy
Potpisujem 100% :zastava:
Korisnikov avatar
By Oziris
Jako mi je bitno da ume lepo da prica... Volim devojke koje su u stanju da svojom pricom i po nekoliko sati neprekidno drze paznju drustva u kojem su, volim lep osmeh na devojci ( dakle lepe usne i zubi su presudni), jako mi je bitno da ima jak, upecatljiv pogled koja odaje zivotno iskustvo,jedno dubokoumno, izuzetno inteligentno bice, volim kada se produhovljenost vidi u pogledu... volim lepe sake - duge vitke prste sa uredno podrezanim noktima, koje kad vidis, odmah pozelis na sebi ( i jos negde :D ) Visina, boja kose, tezina, to mi uopste nije bitno.
Korisnikov avatar
By natasag
nemam odreðeni tip devojke ,sve koje su mi se do sada svidjale dota su se razlikovale jedna od druge.Spoljasnji izgled je veoma bitan ali nista od toga ako ona nije pazljiva,emotivna itd. Ipak mislim da devojke sa crnom kosom, crnim ocima, devojke kao ANGELINA imaju malu prednost.
Korisnikov avatar
By reveal
ja sam ga napokon definisala, ali samo spoljasnji izgled!

ok, duga crna kosa i plave oci. visina... nebitna...
debljina... nebitna... samo da ima plave oci i crnu dugu kosu.
:) ))))))))))))))))))))))))))))00

:lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica: :lizalica:

:hekla:

:pilence:
Korisnikov avatar
By m..
To bash lici na onu tvoju bivsu....

:srbin:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!