Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2692399#p2692399]saturn92 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2692396#p2692396]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Svašta, Strelčevi najbolji ljudi :love:
Previse na svoju ruku, kasne, uvek u fazonu kako cemo- lako cemo, nema neke preterane brige, retko zavrsavaju obaveze na vreme, non-stop flertuju, retko se zaljubljuju, ako se zaljube, to je obicno Blizanac, i cesto povredjuju Rakove jer nisu bas tako emotivni. I interesantno je da je vecina gay Strelceva koje poznajem aktivna, lol. Definitivno su dobri u krevetu, to da, ali za nesto ozbiljnije, teze malo . . .
I tako smo ja (blizanac) i moj strelac 3.5 godina u vezi :cvet:

Nego, el moze neko da mi kaze oce ova godina biti gora nego prethodna? Neki savet, koju posluku porati??? 31.05.1992. 22:35 pirot
Korisnikov avatar
By Madonna
yyyaaaaassss :xenia - skorpia u belom dopicnjaku:
Korisnikov avatar
By saturn92
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2692408#p2692408]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2692399#p2692399]saturn92 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2692396#p2692396]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Svašta, Strelčevi najbolji ljudi :love:
Previse na svoju ruku, kasne, uvek u fazonu kako cemo- lako cemo, nema neke preterane brige, retko zavrsavaju obaveze na vreme, non-stop flertuju, retko se zaljubljuju, ako se zaljube, to je obicno Blizanac, i cesto povredjuju Rakove jer nisu bas tako emotivni. I interesantno je da je vecina gay Strelceva koje poznajem aktivna, lol. Definitivno su dobri u krevetu, to da, ali za nesto ozbiljnije, teze malo . . .
I tako smo ja (blizanac) i moj strelac 3.5 godina u vezi :cvet:

Nego, el moze neko da mi kaze oce ova godina biti gora nego prethodna? Neki savet, koju posluku porati???
Ma vas dvojica se ne sekirajte, vama ce ljubav skoro uvek cvetati. :) Ako pak dodje do rastanka, ti ces brze preboleti, poceces da izlazis, takva je ta nemirna blizanacka priroda, za razliku od jednog zaljubljenog Strelca, koji ce se povuci u sebe... Sad kako se slazete i sve, treba pogledati sinastriju i uporediti vase natalne... Duga prica. :D
By alexandermagic
Anhe, to sto si Blizanac ne podrazumijeva za sve Blizance istu godinu.
Posto ne mogu da kopam i trazim ti podatke, a simpa si mi jer si pametan i zderonja, otvorio sam ti Tarot. Izvol'te, svi cimbenici su pokriveni.

Slika
(Mozda sam trebao ugasit blic, ali je sve jasno vidljivo.)

Bokte, pretvori nam se forum u sajam vjestica. Zovite egzorcistu. :/

:D
Korisnikov avatar
By gossip
Mars ( and Venus) in Aries
Jupiter in Leo
Saturn in Sagittarius

fire domination! :love:
Korisnikov avatar
By gossip
kada gledate/citate astroloska predvidjanja za neki mesec/godinu
uvek citajte za svoj podznak a ne znak
tako su predvidjanja preciznija
podznak je najbitnija stvar u natalu

volim njena predvidjanja
a i isti nam je podznak

https://www.youtube.com/watch?v=pDOnuOodb-E" target="_blank
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^ hvala za ovaj kanal, nikad mi pre nije palo na pamet da trazim horoskop po youtubu :lol:

Inace, rekla mi je da cu se u martu zaljubiti, ili poceti da se zaljubljujem jer mi je nesto tamo u petoj kuci. Saturn ce da me testira, a jupiter pomogne, olaksa neke stvari, i priredi mi neka pozitivna iznenadjenja
Korisnikov avatar
By gossip
^ pa ne mora da znaci da ce sve to doneti...opet zavisi od natala
ali svakako je preciznije gledati takve stvari za podznak a ne znak :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2692334#p2692334]Aven napisao:[/url]Davno su mi čitali natalnu. Sve čega se sjećam jest: Zajebana si. :/

Ukoliko netko zna što ovo znači, neka napiše koju rečenicu. :)
Ajd ovako, malo se igram sa tačkama :)

Svrha tvog života je rad na sebi, ali u smislu definisanja sopstvenog bića, otkrivanja sopstvene srži kroz posao koji radiš. Sve što budeš radila mora da ima tvoj lični pečat u sebi, u suprotnom se nećeš osećati zadovoljno. Tvoj zadatak je da donosiš sreću. Rođena si da budeš kreativna.
Prepreke, odnosno problemi koji će ti otežavati život, odnosno umanjivati kvalitet istog će pogađati tvoj finansijski segment, tj nedostatak finansija ili neke preče stvari na koje moraš potrošiti novac će dovesti do odustajanja od mnogih stvari koje bi želela raditi.
E sad, kako prevazići probleme... Tako što ćeš kloniti sebe od loših uticaja, izbegavati poroke, rasipanje energije na sve strane, petljanje sa opasnim situacijama i sl. Neretko vi sa tačkom oslobođenja u osmoj imate osećaj da imate neku misiju u životu, da ste rođeni za nešto više i sl.
Korisnikov avatar
By IriS
iju što bi se aven i ja lepo složile :pervert:

da ne kažem, posložile :lol:
By Aven
Wow, Noctise. Još ću početi vjerovati u natalnu kartu budući da sam do većine napisanog došla i sa stručnjacima. Hvala ti. :hug:

Najveći kuršlus mi se događa na području financija i ovoga 'sve što budeš radila mora da ima tvoj lični pečat u sebi, u suprotnom se nećeš osećati zadovoljno.' Sve više uviđam da moram zarađivati na nečemu prema čemu sam neutralna – to ne smijem niti voljeti niti mrziti. Kad zarađujem na nečemu što strastveno volim, to mi postaje odbojno. Primjerice, kad sam zarađivala pjevanjem (više nego sada s poslom), glazba mi nikad nije bila udaljenija. Loše sam se osjećala zbog toga, unatoč i usprkos racionalizaciji. Svrhu svog života vidim u pomoći drugim ljudima, a to mora biti pro bono ili tek da pokrijem egzistencijalne potrebe, drugačije se ne osjećam dobro. E sad, paradoks je što edukacija kroz koju prolazim i ona koja me čeka još dugi niz godina kako bih to ostvarila onako kako zaista želim, zahtjeva puno financijskog ulaganja. Dakle, najviše financija mi odlazi na edukaciju s kojom ne želim kasnije zarađivati. Vjerujem da u kapitalističkom svijetu to zvuči besmisleno, ali to je jedini put koji osjećam kao nešto autentično sebi jer empirijski znam da mi prisutstvo novca kroz zadano zadovoljavanje nekakvih kvota guši kreativnost. Sad mi valja pronaći najbolju poziciju između pokrivanja egzistencijalnih potreba (financije) i onoga za što strastveno gorim, uz što manje energije bačene u vjetar. :)
Neretko vi sa tačkom oslobođenja u osmoj imate osećaj da imate neku misiju u životu, da ste rođeni za nešto više i sl.
Ne znam ima li to u sklopu numerologije ikakve veze, ali broj 8 mi je bio najdraži otkad znam za sebe. :)
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!