Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morpheus
Ne secam se da je meni neko rekao da ODJEBEM...bar ne tim recima :) ....ali ja jesam....priznajem....jednoj nekulturnoj devojci koja je ubedila samu sebe da je najpametnija,najlepsa,najinteresantnija.....i sve u suprelativu.....U jednom trenutku sam popizdeo i rekao joj da ODJEBE....Mozda sam pogresio......ali........

:spliff:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Receno-ucinjeno. :novinar:
Rekla sam to 1000 puta ali nisu hteli ni da cuju...
samo su oduzeli prva dva slova...:opatica:
Korisnikov avatar
By Blady
Setra mi kaze kad je smorim
ovako, mislim da ne
jesam, i rekla bih opet ako treba :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
Mislim da ne. Ako se neko seti neka me podseti.
Korisnikov avatar
By Mars
Eskarina...

:drama:

Umro Majkl Dzekson

I da ja pričam sa jednim forumašem, da utičem na njega da se odljuti, da ona ništa loše nije mislila, da su njemu loše preneli - a ni njoj ni njemu oči u životu nisam video.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako da ne. Ne sećam se tačno koliko ljudi mi je to reklo, ali ih je bilo baš mnogo.
Ne u smislu ljubavi i seksualnosti u užem smislu, ne znam što je tema u ovom folderu uopšte, nego onako, u životu, u diskusijama i raspravama na različite teme, najčešće.
Kad nemaju više argumenata u rukavu, najlakše im je da kažu '' Odjebi ! '' :odbij:
By alexandermagic
Najvaznije je kako je nesto izgovoreno. I najbanalnija rEc moze zazvucat kao uvreda kad se izgovori kako treba. Nekad je dostatan i pogled. A caps lock gdje mu nije mjesto, makar se radilo i o naslovu neke tamo teme, asocira na postojecu dijagnozu.
Korisnikov avatar
By Mars
Bila je tema, ali je onda ona nju mesecima držala u aktuelnom, vodila neke monologe sa sobom...
Korisnikov avatar
By Trilian
Niko mi nije rekao... a nisam ni ja nekome... ako me dobro pamcenje sluzi... uglavnom tu poruku koja se salje sa ODJEBI posaljem na neki suptilniji nacin, a i drugi su znali meni isto tako kontam... tu vrstu reakcije mogu da imam ako predjes sve moguce granice kod mene i tada cu prvo da te najebem pa da te odjebem...to se ne desava cesto
By Aven
Ako se i dogodilo, ne sjećam se. Ljudi kojima je odjeb lansiran to ne zaslužuju ni čuti. Onima kojima bih takvo što izgovorila bi mi vjerojatno i nešto značili pa bi to više bio izraz neke akutne ljutnje koja bi me relativno brzo mogla proći.
Korisnikov avatar
By *deni*
A imala je i muža , mušku Dragu Mašin. Jalovca i kabadahiju. Svakih šest meseci je jaja podmetao, misleći da će iz njih da se izlegnu neka pilad. No, međutim, on je podvezivao čarape i zokne pod gaće, ne bi li se mislilo kako može da napravi dete. No, međutim, pošto je beskurica, to je nemoguće. Nemojte se opterećavati.
Znači, mušku Dragu Mašin - niz kaljav drum
a nju - na lečenje od narkotika i koke.
By Deni5
Nisam rekao odjebi ali sam ugasio profil na sajtu za upoznavanje zbog proganjanja, u stvari jednog nabildvanog sam napušio a ostale sam ignoirisao. Drugi su me samo lajkovali i ovaj Deni iznad me lajkovao sada se sećam, učinilo mi se da mi se jedan dopada preko slika ali mi na skajpu nije odgovarao, onda me proganjao danima i nisam hteo da ga otkačim, mislio sam da je bolje da ugasim profil.
By Speculum Columbae
Ova tema me jako podseća na to kada su mi rekli da je interfon pokvaren pa sam jednom u nastupu dosade sam kod kuće podigao slušalicu od interfona i krenuo senzualnim karleuša glasom zovem te samo da ti kažem da te volim sololokvij i shvatio da su ipak ceo hodnik, zgrada i svi ispred nje čuli to.
Korisnikov avatar
By Hys.
o boze

ot

sigurno jesam u fazonu koji je Aven pomenula, al to je vise " e nosi se bre u picku materinu"

mislim da je ta recenica bliza mom diskursu od odjebi

nego ja sam sama gajbi i slusam fanki dzi ful blast kapiram komsije cuju i tako to

sinoc je muz vikao MARS JEBEM TI MATER U KURAC PICKO JEDNA CRKNI dok je igrao igricu i mislim da pocinju da stvaraju sliku o nama kao treserani levela vrh
Korisnikov avatar
By Srklet
'volim te' me je beskrajno više sjebalo nego sva zajedno 'odjebi' koja su mi upućena. iako, nije ih bilo mnogo, rijetko kad ulažem toliko truda i angažmana da bi mi se uopće trebalo reći da odjebem.
Korisnikov avatar
By elizevin
^
^
:lol:

ot: verbalizovanje "odjebi" mi je poslednji izlaz kada neko ne kapira bilo koji drugi ljudski nacin da mu kazes da odjebe lepo, mozda mi se desilo dva-tri puta u zivotu, inace nije moj stil i ne volim da komuniciram na takav nacin s ljudima, ali ima nekih kojima drugacije ne mozes objasniti

meni to nikada nije niko rekao, valjda znam i bez toga :D
Korisnikov avatar
By Srklet
ne, to je samo osobno iskustvo bez nekih naročitih ideoloških konotacija. ^^
Korisnikov avatar
By Blady
MRŠ mi je postalo draze od ovog odjebi.
I da, sve cesce to upucujem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!