Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Cudi me jer nikad nisam licno naisao na to i ne znam odakle to potice (godinama se nisam upleo ni u jednu zajednicu, osim ovog foruma). Jel to ono, nisi prava zena?

Jer sa druge strane imamo partijarhat koji govori da je musko > zensko (a kontam da su ljudi koji vrse butch bashing jaki konformisti i mutavi) pa bi onda u njihovim glavama trebalo da je butch > fem. Pa zato mi nije bas najjasnije. Mozda je zbog te kontradiktornosti za njih to zapavo bas tabu, a ne samo pogresno, neprirodno, sta god, ono, zbunjenost pa kao "bolje da se o tome ne prica".

Sacu srchnem.
Korisnikov avatar
By Madonna
iskreno, i meni je gadno stud on stud kad su u pitanju pederi :smeh:
Korisnikov avatar
By Markiza
Jedna moja bivša, bučica, sa kojom sam bila godinu dana u vezi je pre mene bila u vezi sa bučicom i mogu reći da su fizički lepo stajale, da tako kažem, jedna drugoj. Obe visoke 180, slične konstitucije, bivše lokalne rukometašice. Men se čini više joj je ta bučica pristajala no ja. Upoznala sam tu drugu i meni je bila baš hot. Obe su mi bile hot.
Korisnikov avatar
By Hys.
@Anhe

Na estrogen fiksu mozes da vidis postove, gde su se ranijih godina beshovale butchice. To je bio izvor mojih redovnih frustracija i opseznog edukovanja koje sam sprovodila, to mogu da kazem bez lazne skromnosti.

Otprilike nekako ovako to ide:

Da volim muskarce bila bih sa muskarcem a ne njegovom imitacijom.

Kako su bljak, mi femme zene koje smo PRAVE zene zbog njih kao lezbejke imamo bad rap.

Butchice smrde, pljuju i ponasaju se kao svinje.

Butchice su men hejteri a zapravo oce da imaju kurac.

Oh zasto su sve lezbejke muskobanjaste, mora da su imale neku traumu pa oponasaju muskarce (manje bitno al uvek sam se pitala de su te silne butchice o kojima se prica)

To je samo delic izrecenih stavova, koji su nazalost jako cesti, a srecom na ovom forumu sada iskorenjeni.

:sesir:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja ne kontam zašto je to toliko teško da se skonta, kada isto istijacko postoji u pederane, samo gender-flipped.

(okej ne istijacko, jer imaš drugačije negativne stereotipe za polove, but still)
Korisnikov avatar
By Hys.
mhm, znam na sta mislis.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Evo, npr., moja snaja je postavila pitanje (za pederluke nije imala izlete, zato što nije htela preda mnom) zašto Elen je nosila odelo za svadbu i zašto tako kod lezbejki (čitaj: kod dve aut lezbejke koje je videla na televiziji) jedna se uvek ponaša kao muško. Zar nije POENTA da voliš žene.

SPIKING OF VIČ

''''
Korisnikov avatar
By Hys.
^ joj kako je ona super <3
Korisnikov avatar
By heksagon123
Ne razumijem od kuda takve predrasude za butch cure ... naravno da je moguće. Jučer upravo vidjeh ne jedan par, već dva sretna, zrela butch&butch para, i ako bih morala nagađati, mislim da su već duže skupa oba para. To je prekrasno, iste energije, isti interesi u slobodno vrijeme. Ja mislim da i nema tu toliko previše kopromisa, jer ako voliš tu osobu onda je sve lako ... Ja sebe smatram butch recimo zašto? - ne ne pljujem po podu i ne imitiam muškarce niti mi to pada na pamet, već jednostavno imam zaštitnički stav koji femice nešto slabije ispoljavaju, volim sport i fizičku aktivnost, volim imat lijepe mišićave ruke - štaš :D , volim casual odjeću koja je prije svega udobna, a ovo ostalo je sve urođeno - način na koji sjedim recimo - na to ja nemam utjecaj niti ikoga oponašam, jednostavno je tako od malena, način na koji se ponašamo i ophodimo takođe. Mi butchice takve smo rođene.
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792029#p2792029]heksagon123 napisao:[/url]Ne razumijem od kuda takve predrasude za butch cure ... naravno da je moguće. Jučer upravo vidjeh ne jedan par, već dva sretna, zrela butch&butch para, i ako bih morala nagađati, mislim da su već duže skupa oba para. To je prekrasno, iste energije, isti interesi u slobodno vrijeme. Ja mislim da i nema tu toliko previše kopromisa, jer ako voliš tu osobu onda je sve lako ... Ja sebe smatram butch recimo zašto? - ne ne pljujem po podu i ne imitiam muškarce niti mi to pada na pamet, već jednostavno imam zaštitnički stav koji femice nešto slabije ispoljavaju, volim sport i fizičku aktivnost, volim imat lijepe mišićave ruke - štaš :D , volim casual odjeću koja je prije svega udobna, a ovo ostalo je sve urođeno - način na koji sjedim recimo - na to ja nemam utjecaj niti ikoga oponašam, jednostavno je tako od malena, način na koji se ponašamo i ophodimo takođe. Mi butchice takve smo rođene.
:odlican:
Kao da sam ja ovo pisala, ali, bukvalno. Sto se tice kompromisa, moraju postojati samo u tom smislu da ne dodje do nekih situacija koje bi dovele do toga da se jedna od dve butch oseti manje istom/jednakom u odnosu na svoju butch partnerku (podela poslova, pogotovo tezih fizickih je jedan od najcescih primera). Sve ovo sto pisem o butch- butch vezi, pisem iz licnog iskustva veze u kojoj smo obe butch. Pre nje sam bila samo sa femme devojkama, i slobodno mogu da kazem da se ni sa jednom femme nisam toliko uklapala kao sa devojkom koja je takodje butch, kao i ja.
P. S.: Moram se pohvaliti, moja bivsa i ja smo se sastale, i dugo pricale pre neki dan, i obe dosle do zakljucka da ne mozemo jedna bez druge, te smo se pomirile. :) Mislim da je to bio dan kada smo nas dve bile dve najsrecnije butch na planeti :liz: :minibounce: :minibounce:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Bravooo :pervert: :smilegrin: .. pretpostavljala sam da ćeš je uspjeti vratiti. Draga moja istomišljenice :D , nemoj sad da više nikad ne dođeš na forum, komentiraj u zanimljivim temama i dalje, odlična si.
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792042#p2792042]heksagon123 napisao:[/url]Bravooo :pervert: :smilegrin: .. pretpostavljala sam da ćeš je uspjeti vratiti. Draga moja istomišljenice :D , nemoj sad da više nikad ne dođeš na forum, komentiraj u zanimljivim temama i dalje, odlična si.
Hvala ti puno :kiss: :) :bigsmile: Uvek cu dolaziti na forum, podrazumeva se, i aktivno cu ucestvovati, kao i do sada. Hvala na podrsci, i hvala sto tako o meni mislis. :) Naravno, i za tebe vazi isto- nemoj sada kada nadjes onu koja ti je sudjena, da nestanes sa foruma, ko ce onda ovde pisati komentare za koje, dok ih citam, imam osecaj kao da sam ih ja pisala? :grin: :zastava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!