Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By disaster blue
^ ma sta ce to biti :lol:
e ja razmisljam o Blondushi...zasto? pa zato :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
ne smem da napišem :radosnice:

svaki put kad dođem o njemu mislim

a i kad odem s foruma se setim

skinuo sam i slike njegove na komp da gledam s vremena na vreme

ozbiljno je
Korisnikov avatar
By Madonna
sad šaljem drugovima slike
svi smo srećni
Korisnikov avatar
By Hys.
marvuk

iako niko nema pojma ovde ko je on.
Korisnikov avatar
By acid drop
o ultri, jer ne ide na fejs i neće da tresemo guzicama.

i jer je volem.
Korisnikov avatar
By Hys.
Na marriniju, konacno sam danas posetila infektivnu prvi put, bilo je neizbezno da je se setim :lol:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
o barnipetru nedostaje mi
da napise nesto nako iz svog sveta
da se uzburkam(o) malo
da mu postavim milion besmislenih pitanja
da ignorise moja bracne i vanbracne ponude
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2689460#p2689460]marrinija napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2689016#p2689016]Hys. napisao:[/url]Na marriniju, konacno sam danas posetila infektivnu prvi put, bilo je neizbezno da je se setim :lol:
au porke cico sta bilo?
Nista novo, i dalje ona temperatura, pa sam se konacno naterala da odem. Al mi rekli da dodjem ranom zorom u sredu, jer moraju "temeljne analize da obave"

Se kladimo u sta oces da nece naci nista :ozbiljan:
znaci nista novo, doce i dalje dzabalebare. lepo od njih sto su se krajnje setili da obave temeljne analize. divni su. gade mi se.

naci ce oni................... na kraju svih krajeva. hakuna matata :friends:

ja fala bogu zavrsila s lekarima samo sto mi se govna prijedu kad moram mesecno jednom po lekove jer sam dozivotno na njima.

ot o hitsugayi. ocu da ga upoznam
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa pravo da ti kazem, to mi je rekla sestra, odmah, lekara nisam ni videla, u fazonu dzabe da ga vidite kad ce traziti laboratoriju koja je zatvorena u ovo doba. Kao kod tih dugih temperatura to ide po difoltu.

Samo sto je ja nemam vec par dana :lol: Mrzi me sutra da idem, nesto se smorih danas, pa cu u petak, kad je dzabe, sto da ne, greota da propadne uput: :lol:

I ja idem jednom mesecno po lekove, po difoltu, isto sam na jednom leku "vecno". Jbg.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690418#p2690418]Aven napisao:[/url]O EnMademoiselle.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690287#p2690287]EnMademoiselle napisao:[/url]edit: skoro sve najbolje pičke su onlajn. :ozbiljan:
Kod rijetkih ljudi vulgarizmi ne zvuče vulgarno. Eto, ona je jedna od rijetkih.
A zbilja mrzim kad se žene oslovljava pičkama, ribama, trebama i sl. :D
neko mi je baš skoro rekao nešto slično, zaboravih da je pitam što. što? :lol:

pretpostavljam za ove koji me poznaju malo bolje pa mi to kažu da je zato što znaju da sam inače fina dama džentlmen i da nikad ne bih tako opisala neku devojku a da nije iz zezanja i u dobro poznatom društvu gde se dobro razumemo pa mi je lakše da to kažem nego da opisujem koliko je neko baš.. jer ću se onda svakako zbuniti i postideti i zaljubiti pa mi je lakše da se tako održim na šmekerskoj distanci :lol:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
o barnipetaru

nema ga da napise da je sanjao neke simbole ali nije ih sve lepo uhvatio
+
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2686207#p2686207]barni napisao:[/url]Pisem ovo sve ne bi li pogledali u sebe, meni je stalo do vas majmune,
Nisam ovde da bi ikoga ismevao, da bi mi se divili drugi, nikakve koristi nemam sebi sem sto cu neku ciglu upakovati i cupati je posle.To je cena.
Al ljudi ne slusaju, lazu sami sebe
Niti vole ljude oko sebe niti sebe, vole tela i imidz.
To je istina o ljudima u koju se boje pogledati.
To bi ih urusilo a ne shvataju da bi se rodili ponovo.

Nisam citao iz knjiga ovo, doziveo sam to.
I niko mi ne treba verovati ni reci nego nek pogleda u sebe i samo ce mu se reci sve i bice zahvalan sebi sto je sve tako a ne meni.
Korisnikov avatar
By Madonna
Pisem ovo sve ne bi li pogledali u sebe, meni je stalo do vas majmune,

:'''')
Korisnikov avatar
By Anhedonie
O sebi i svojim emocijama koje su mi naterale suze na oci dok sam gledao u kazaljku koja je pokazivala na 83 kilograna D':
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 77
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!