Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
Silver Tongues (2011)

Prvi put gledao na Festu pre nekoliko godina, pa ga se setih pre neki dan i odgledah ponovo.

Meni je ovo super film.
Korisnikov avatar
By Blady
The Babadook

dzizs, koje govno.
Birdman
http://www.imdb.com/title/tt2562232/" target="_blank
10 od 10
Sjajno je izveden trik sa konstatnim dugim kadrom,verujem da su na nekim delovima sekli ali efekat je sjajno izveden.Gluma mnogo dobro izvedena ali najvise mi se dopala sama ideja satiricnog prikaza holivuda i brodveja kao i to kakva je kritika danas od te scene film pocinjem da ima zivlju radnju,naravno reziser je od oinih danas retkih rezisera koji ume da snimi film koji ima sadrzinu a da pri tom ne deluje usiljeno i cheeze,svidja mi se sto je muzika odigrana samo na bitnim scenama a u ostatku filma nema muzike(moguce da je skolu kada tisina vise govori od muzike u filmu ucio kod Martina Skorsezea),i naravno srceparajuce scene su isto tako dobro izveden bez da deluju usiljeno.
Izbor za ulogu kriticara je odlican.
Korisnikov avatar
By bothways
Klopka (2007) - naši glumci stvarno treba da porade na svojoj glumi.
The Wolf of Wall Street - interesantno
Korisnikov avatar
By Mars
Kış Uykus (Zimski san)

Znajući dosta o filmu, sa velikim entuzijazmom sam seo da gledam.

Međutim ipak je predug.

Prvo, nije baš takvo remek-delo da ta minutaža ne predstavlja problem, a drugo filozofsko-moralna pitanja kojima se likovi bave sebi i postaviš najdalje negde do svoje 20 godine i vidiš šta je ko od pametnih ljudi imao da kaže na te teme... tako da mi je i to doprinelo vrlo neprijatnoj sporosti filma.

Meni 8/10.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Braca grim, evo sad bio na nekom pinku

Ono, sta reci, kontam da bi deci bilo zanimljivo, ja se smorio
Korisnikov avatar
By Mars
Still Alice.

Šta znam... Kim Katral i njena Samanta Dzounz su mi bolje dočarala kensr pejšent nego mnogo hvaljena Dzulijena i Alisa alchajmera (imam utisak kao i za crnog labuda kao i za Apolo 11 kao i za sve medikal drame-da se ljudi koji stvarno kroz zivot prolaze sa ovim stvarima gorko smeju).... Ovde nije moglo da me nervira štu su PONOVO akteri upper middle class pošto nam je doktor lepo objasnio da je kod njih progresija bolesti izraženija (intelectuals, al to mu je u ovom slučaju to).

Meni prilično jednodimenzionalno i pravolinijski, šta znam...

Manje-više je predstavila mene, kome su uspomene takođe važan deo identiteta i koji bi se istom onom sistematičnošću (podsetnici, spiskovi, hajlajteri, video poruke samom sebi) hvatao u koštac sa problemom.
Korisnikov avatar
By Mars
Nije loše, nije loše...TOTALNO te vidim kao Bette u ovoj sceni.

A boga mi i ovako nešto

Korisnikov avatar
By *deni*
Odista, ne mogu da gledam ove nove filmove, ma koliko da se tvrdi da su dobri. Nerviraju me. Sve je to već viđeno.
Zato gledam samo stare filmove. :)
  • 1
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 382
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!