Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597683#p2597683]Tungi napisao:[/url]Meni se neki dan slatko nasmejaše kad rekoh da bi bilo dobro da krenem u gym. U fazonu, kog ću ja tamo, samo bilderi idu u teretanu (?!), a ja ovako sitan, je l', iz kog pritom još vrište teatralne žene old Hollywooda. Pa blasfemija.
Najmanje bildera ima u teretani :)))

A ja od decembra idem tamo gde i svi pederi grada Kragujevca, a nije Olympia :D
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616335#p2616335]Marvin napisao:[/url]kako izgledaju vođeni treninzi?
jel radi neko to tako?
Zavisi od trenera.

Kod nas postoji covek srednjih godina kog iz vidjenja znam od kad krenuh u svoju teretanu pre dve i po godine. Nije se makao ni za pedalj. Instruktor cakula s njim, gleda sat, fon... ovaj se kao nesto znoji (uvek u pamucnoj trenerici komplet + suskavac) da mu pozli... radi on tu nesto simbolicno... maknuo se za kilogram nije.
Svi se krstimo kakvo je to otimanje 20e za personalni pa jezivo.

Drugi instruktori iz te teretani bi mu pak jebali mater da povraca na svakom treningu.

sve je pitanje s kim radis.
Korisnikov avatar
By Oziris
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616335#p2616335]Marvin napisao:[/url]kako izgledaju vođeni treninzi?
jel radi neko to tako?
Jako je bitno da se malko raspitas i po preporuci nadjes licnog trenera. Imas situacija, kao sto Sixto rece, da te trener prosto zaboravi na traci za trcanje i da ne ume da te posavetuje sto se ishrane tice, pa ces u principu gubiti vreme u teretani. Naravno, nema potrebe da povracas naokolo, takodje kao sto Sixto opisa pojedine trenere i njihove zahteve :lol: ali je jako bitno da trener UME da ti sastavi adekvatan program treninga, da prati tvoj napredak, i mozda najbitnije - da ti trening ucini zanimljivim, bilo da se radi o dobijanju na snazi, definiciji, gubitku masnih naslaga ili sta god vec da ti je potrebno.
Korisnikov avatar
By Oziris
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616341#p2616341]Sixto napisao:
ovaj se kao nesto znoji (uvek u pamucnoj trenerici komplet + suskavac) da mu pozli... radi on tu nesto simbolicno... maknuo se za kilogram nije.
Ja bih u svakoj teretani na oooogromnom panou napisala osnove sagorevanja masnoce, te da milion slojeva odece nema ama bas nikakve veze sa tim, i da sve sto time dobijaju je gubljenje vode iz organizma koje ce odmah da nadoknade nakon treninga jer su dehidrirali, zatim povecanje sanse da dobiju toplotni udar, masnu, bubuljicavu kozu po ledjima i upaljene znojne zlezde pod pazuhom...
Korisnikov avatar
By Marvin
pa da, ali kako ja nemam para za personalnog, a stvarno nemam ni nerava ni zivcaca da sam smishljam shta da radim na spravama i sam sebi osmishljavam program, nekako mi je ovo zvuchalo kao najbolje reshenje

jedino mi i dalje nije jasno shta znachi vodjeni treninzi
vidim pishe vezba se u grupama od 4,5

to znachi da svi vezbaju isto, da svima posvecuje po minut, dva pa tako u krug (shto bi meni bilo idelan) ili neshto sasvim trece?

A ovo gde cu ja ici da se raspitam je City fitness club, pa ako neko ima info kakvi su, cenio bih :shmi:
By Sixto
Da tebi rekne Sixto nesto.

Da se saunama topi salo ne bi zidali teretane vec saune. Nemoj da ti je palo na pamet kao sto Oziris napomenu da se oblacis u suskavce od glave do pete kao sto neki rade. Samo ces dobiti vrtoglavicu od loseg odavanja toplote.

Sa neta skini ovo za pocetak... jako je dobra i slikovita, prelistaj malo pa cemo da pricamo. ;)

Slika
Korisnikov avatar
By Oziris
@ Marvin:

U grupicama trener verovatno zadaje iste vezbe celoj grupi pa ih rade ili u paru nekako ili svi isto... Iako ne mora da bude tako, u vecini slucajeva kod vodjenih treninga mala grupa ima isti cilj, jer ne postoji smisao formiranja manje grupe sa razlicitim stremljenjima, sposobnostima i afinitetima (primer: ako ja zelim da smrsam 5 kg, ti da dobijes 5, a Pera da iz bilderske konstitucije predje u vitkiju, yoga varijantu, sva je prilika da ce nam trening biti potpuno drugacije koncipiran ponaosob...) Cinjenica je da su treninzi 1 na 1 ubedljivo najefikasniji (to ti govori neko ko je smrsao 22 kg za 4 meseca, mnogo naucio o ishrani i treninzima i dosta poradio na snazi i kondiciji), ali ako nemas finansijskih mogucnosti za to, rad u maloj grupi moze da bude takodje jako dobar i stimulisuci ako su ti "saradnici" iliti suvezbaci iole normalni ljudi. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
sve je ovo ok, ali ljudi ja (možda po prvi put u životu) necu da smršam :lol:

ništa, ću odem pa ih ispitam kako oni to rade
Korisnikov avatar
By Oziris
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616704#p2616704]Marvin napisao:[/url]sve je ovo ok, ali ljudi ja (možda po prvi put u životu) necu da smršam :lol:

ništa, ću odem pa ih ispitam kako oni to rade
:lol:

Pa ne rekoh ja gore nista po pitanju mrsavljenja, vec po pitanju pristupa treninzima. Raspitaj se u nekoj teretani da li rade u grupicama i kazi im sta zelis da postignes i koliko si spreman vremena da odvojis za to nedeljno, a (ukoliko je dovoljno strucan) trener ce ti, osim adekvatnog programa treninga, vec dati neke savete i o ishran koju treba da pratis da bi postigao zeljene rezultate, bilo to mrsavljenje, dobijanje na masi, ili sta god da vec zelis, makar to bilo i samo da se osecas bolje. :)
Korisnikov avatar
By Korak
idem tamo gde su nabolji frajeri kojima masovno diskretno budze se i ispadaju sise kitišta i dupeta dok vezbaju, i u sve mozes da im gviris, ali to oni kao ne primecuju, a u svlacionici se vec i goli vacare, ali su totalno u str8 fazonu.. mogu i da se kresnu na sred svlacionice to je samo zajebancija i cisto drugarski.. jer svi su pravi dobri sport drugari :grouphug:
Korisnikov avatar
By Trilian
od prošlog leta idem... samo još da odem
Korisnikov avatar
By Delete
Teretana klub A, u Mutapovoj...ne preporucujem ni neprijateljima!
By goran85
musculus lux na autokomandi. otvoreni tusevi :)
Korisnikov avatar
By Korak
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633371#p2633371]Korak napisao:[/url]idem tamo gde su nabolji frajeri kojima masovno diskretno budze se i ispadaju sise kitišta i dupeta dok vezbaju, i u sve mozes da im gviris, ali to oni kao ne primecuju, a u svlacionici se vec i goli vacare, ali su totalno u str8 fazonu.. mogu i da se kresnu na sred svlacionice to je samo zajebancija i cisto drugarski.. jer svi su pravi dobri sport drugari :grouphug:
Ladno sam naisao na slicnu teretanu pre par dana, ali for real. :lol: Bio na jednom probnom treningu, a u svalicionici setkaju goli, i tako stanu nasiroko da nesto "vazno rasprave" brisuci se posle tusiranja, da ne stignu ni gace da navuku. Pogotovo oni zgodni i kurati :radosnice: Ali necu da vam kazem koja je jer ona je sada na forumu samo mojaaaaa, samo MOJAAAAA HAHHAHA :gotika:

No odlucio sam se za jednu drugu bez takvih momenata (za sada), jer mi je bliza . A i ovi imaju neku dzibersku preglasnu muziku..

P.S.

da ne pricam da ovde u kraju su napravili neke parkice za vezbanje, gde se napucani momci bez majica svaku vecer kvalitetno druze. pa kad se jedan popeo tu na sto pa poceo da izvodi one bodibilding poze za drugare :radosnice:
Korisnikov avatar
By V25
Ja se prebacih u Musculus Lux, zbog blizine a i vremena. Čisto pred selidbu negde da idem.
Korisnikov avatar
By bern
u najbližu i najčistiju, ali nažalost i najmanju i najpopunjeniju.
Korisnikov avatar
By Oziris
Jel ide neko u Cesarus na nbg ili u Pro gym u SC Vracar?
Korisnikov avatar
By olga_diktator
ja se držim city fitness gyma. jeftinije nigde nisam našla, a blizu je kuće.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!