Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Birdman (Alejandro González Iñárritu, 2014) - 8/10

Slika

Film je tehnički besprijekoran i u tom smislu se ostali nominirani za Oscara ne mogu ni uspoređivati s njim. Osim režije koja izgleda kao da se sve scene odvijaju u jednom kadru (samo jednom sam uočila prekid), Iñárritu je (za njega karakterističnu) 'deduktivnu' egzistencijalnu dramu nadopunio jakom notom crnog humora. Film funkcionira na specifičnoj frekvenciji, koja u mom slučaju varira između dopadljivosti i iritacije. Najsličnije sam se osjećala nakon Jonzeove 'Adaptacije'. Ukratko, impresionirala me kreativnost i tehnika, ali to mi je za sada najmanje drag film najdražeg redatelja. Možda će ponovljenim gledanjem i ostale puzzle sjesti na svoje mjesto. :)

American Sniper (Clint Eastwood, 2014) - 6.5/10

Slika

Solidno. Nažalost, Eastwood nakon 'Changeling' nije napravio film koji bi bio nešto više od solidnog.

The Normal Heart (Ryan Murphy, 2014) - 6/10

Slika

Ruffalo je odličan u politički 'konkretnim' scenama, ali u onim intimnijim djeluje strašno neopušteno. Micek. Svidjelo mi se što film jasno poentira na neke probleme koji su i danas relevantni.
Korisnikov avatar
By Blady
^
^
mislim stvarno, kao da gledas filmove 24/7

Ot
Pompeii
Another earth
Hercules
Europe report
Korisnikov avatar
By Mars
Eto šta znaci manjak informacije: da sam znao da je GLUPI GLUPI GLUPI Ryan Murphy rezirao The Normal Heart - ne bih gubio vreme ni u ovom fast forward modu od pola sata na dalje da ga pogledam.

Kako sam u odjavnoj špici ugledao njegovo ime-SVE mi je postalo jasno, svako POBOGU iz filma je došlo na svoje.

Mnogo sam iznerviran.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2687157#p2687157]Mars napisao:[/url]Eto šta znaci manjak informacije: da sam znao da je GLUPI GLUPI GLUPI Ryan Murphy rezirao The Normal Heart - ne bih gubio vreme ni u ovom fast forward modu od pola sata na dalje da ga pogledam.

Kako sam u odjavnoj špici ugledao njegovo ime-SVE mi je postalo jasno, svako POBOGU iz filma je došlo na svoje.

Mnogo sam iznerviran.
Da! Da!

Film je glup.
Slika

Jupiter Ascending... mnogo loše - 2/10.

Očekivao sam mnogo od stvaralaca genijalnog Matrixa, i simpatične Mile Kunis... dobio čisto sranje.

Ništa ja tu originalno video nisam.

Priča komplikovano osmišljena, a smotano i uprošćeno prikazana... gluma neuverljiva... vizuelni efekti na trenutke lepi, ali često pretrpani do nepodnošljivosti za oko.

Osnovna nit - kritika kapitalističkog sistema rastućih nejednakosti, mnogo bolje prikazano u filmu In Time (2011)... pogledajte to umesto ovog, moja preporuka.
Korisnikov avatar
By Blady
odgledala honeymoon
dzizz onaj momenat kad se bode u picic :hypno:

The Physician (2013)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2688085#p2688085]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2686810#p2686810]GayForPutin napisao:[/url]Ima super pricu, pocetak filma kao da sebe gledam.

http://www.imdb.com/title/tt1288571/?ref_=fn_al_tt_1" target="_blank
ali pocetak je lik koji ide u sumu da se jebe :lol:
:krezavi:

---

Birdman - svideo mi se
John Wick - bleh
Korisnikov avatar
By Blady
obozavam, pogledacu ga jos sto puta

Too wong foo thanks for everything juile newmar.

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Jackie Brown - vec sam gledao odavno, odlican
Selma (Ava DuVernay, 2014) - 7/10

Slika

Our lives are not fully lived if we're not willing to die for those we love, for what we believe.
Martin Luther King Jr.

Naježila sam se par puta. Taj dio crnačke povijesti se u toliko segmenata poklapa s LGBT borbom za jednakost. Lijepo i vjerodostojno odglumljeno. Najviše mi se svidio od prošlogodišnjih (povijesno) biografskih filmova.

Ava DuVernay je kjut. <3
Korisnikov avatar
By Mars
Ida.

Ništa ja tu spektakularno nisam video.

Niti je išta zagrebano po površini od kompleksnih odnosa katolička crkva-jevreji-partija u ratnoj i poratnoj Poljskoj... niti se išta od toga prelamalo u njoj-nego ide tako autistično, ko da svaki dan nosaš kosti roditelja i kopaš im rupu za grob...

Ceo film nose lice i oči glavne glumice.
Slika
  • 1
  • 377
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!