Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by galateja
Originally posted by TheCurseofBlondie
vise ovakva jedna ;)
Slika
Ta zena sa slike mi lici na Majkla Dzeksona iz mladjih dana. :pokazuje:
ne sxxxxxx ;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
TCoB, jel' ova izgleda kao ta tvoja profesorica? Daj neku sliku, pa cu ti reci kako da je smuvas. :D

pa dobro, ne nadjoh drugu sliku sa borama...ali meni bore ne smetaju so...

ne izgleda,profesorica je plavusa...nebih znala reci na koga lici od poznatih :(
Korisnikov avatar
By Val
evo ovde se vide bore...

Slika
Gudrun Landgrebe. Ali na ovoj slici se ne vidi, kako ova zena zaista izgleda. Mislim, strasno! :bljak:
Posao mi je takav, da ja sve te "poznate" vidim minimum jednom godisnje uzivo i bez sminke. I veruj mi, ne bi ti se svidela ova...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
ma videla sam je vec uzivo ;) no sve je to stvar ukusa...a sta ti je toliko bre ruzno na njoj???:shocked:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
a inace, necu valjda stavljati slike zena iz realnog zivota,mislim ne bi im to sigurno odgovaralo pa moram neke prominentne kao primere :)
Korisnikov avatar
By Val
ma videla sam je vec uzivo ;) no sve je to stvar ukusa...a sta ti je toliko bre ruzno na njoj??? :shocked:
Nije mi ruzno. Nego, jednostavno ne volim nacifrane bakice. Sebe ne mogu da zamislim sa zenom, koja mi moze biti majka. Isto tako ne mogu zamisliti, da uzivam u milovanju te njene naborane koze. Ne pali me to. ;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
ma videla sam je vec uzivo ;) no sve je to stvar ukusa...a sta ti je toliko bre ruzno na njoj??? :shocked:
Nije mi ruzno. Nego, jednostavno ne volim nacifrane bakice. Sebe ne mogu da zamislim sa zenom, koja mi moze biti majka. Isto tako ne mogu zamisliti, da uzivam u milovanju te njene naborane koze. Ne pali me to. ;)
pa okej.neko voli mladje, neko starije,nekom svejedno, neko plave,neko smedje,neko zene, neko muskarce a neko i jedno i drugo...sve stvar ukusa.
mene eto starije...
ne kazem da se ne bih mogla zaljubiti u jednu koja je mojih godina...ili tu negde ali ta bi bas morala biti/imati nesto posebno...
ustvari ispod 30 nista :)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Isto tako ne mogu zamisliti, da uzivam u milovanju te njene naborane koze. Ne pali me to. ;)
a sto se koze tice,verovatno i sama znas da mlada koza nije svaka jednaka, niti mlada zena ne znaci odma super figura,sve perfektno itd...i tu ima sve i svasta.
meni te male borice nisu uopste ruzne.
ne mislim sad kad nekoj zeni sve izborano i sve visi i smezurano(no u tim godinama koje dolaze kod mene u obzir, to jos nije tako)...
svidjaju mi se "dobro - ocuvane - mladje - izgledajuce - starije - zene ":iskolacen:
Korisnikov avatar
By Val
:shake:

Al' ih ja ipak ne preferiram. :D
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

okej je to, ne kazem ja nista, samo da svako ima drugaciji ukus (thanx God) ;)

Inace setila sam na koga mi profesorica malkice lici(naravno opet celebrity,jer drugacije ni ne mogu objasniti),tip Anastacia samo starija i ne oblaci se tako(bar ne na fakultetu *haha*).
A saznala sam i koliko ima godina!
1956 godiste je...
I sad Val koji su ti !tipps! za ispitivanje...please...imam jos 1 nedelju vremena ? :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val

Inace setila sam na koga mi profesorica malkice lici(naravno opet celebrity,jer drugacije ni ne mogu objasniti),tip Anastacia samo starija i ne oblaci se tako(bar ne na fakultetu *haha*).
A saznala sam i koliko ima godina!
1956 godiste je...
I sad Val koji su ti !tipps! za ispitivanje...please...imam jos 1 nedelju vremena ? :)
E ako je ona kao Anastacia, cemu onda uzbuna? Pa lepo odes i pitas je, kad se opet bude sminkala u "vasem" wc-u. Anastacia te za takvo nesto ne bi osudjivala ni za 30 godina. :D

Nego, sad iskreno:
Imas devojku, volite se i profesoricu koja te pali. Zasto to ne ostavis otvoreno, pre nego sto saznas, da zena nema veze sa zenama i razocaras se. Zar nije lepse nastaviti ovu igru?
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

Nego, sad iskreno:
Imas devojku, volite se i profesoricu koja te pali.
Zasto to ne ostavis otvoreno, pre nego sto saznas, da zena nema veze sa zenama i razocaras se.
Zar nije lepse nastaviti ovu igru?
aha...nemas neku "masche" pa zato takav odgovor...okej okej :smirk:

ma nema veze ako i saznam da zena nema veze sa zenama, nije u tome stvar...necu ja nju da "smekam" vec me jednostavno zanima, jer imam takav osecaj..pa mi ne da mira ;)
Korisnikov avatar
By Val
aha...nemas neku "masche" pa zato takav odgovor...okej okej :smirk:

ma nema veze ako i saznam da zena nema veze sa zenama, nije u tome stvar...necu ja nju da "smekam" vec me jednostavno zanima, jer imam takav osecaj..pa mi ne da mira ;)
Neeeeeee, keine Masche! Bin ne ganz brave, ob du es glaubs oder nicht. :D

Nego, sta te briga, da li je ili nije? Ako jeste i bude te htela, sama ce ti "odati tajnu". ;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

Neeeeeee, keine Masche! Bin ne ganz brave, ob du es glaubs oder nicht. :D

Nego, sta te briga, da li je ili nije? Ako jeste i bude te htela, sama ce ti "odati tajnu". ;)

Pa ti si bre rekla da ti je opisem pa ces reci kako da proverim...a za "sta me briga"...pokusala sam ti objasniti ali izgleda ne shvatas...neznam kako drugacije da ti objasnim...jednostavno me zanima isto kao sto me zanima kad je neka celebrity les/bi ili str8....
Korisnikov avatar
By Val
Nego, mislim da bi bilo vreme da ti nesto kazem. :D Meni 22 a njoj 50. I trajalo cela 4 meseca! :lol: Profesorica klavira. :)
Sta cu, ja bila mlada i neiskusna, pa me teta uzela pod svoje. :lol: Zato ti kazem, znam o cemu ovde pricamo, pa mogu da tvrdim, da mene ne zanimaju. To jedno iskustvo mi bilo dovoljno. Samo se nesto ne secam, da ona nije vlazila u klimaksu.... :misli:
Uf, ovo bese druga tema. :lood:
Korisnikov avatar
By Val

Pa ti si bre rekla da ti je opisem pa ces reci kako da proverim...
A ti mi poverovala? :P
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Nego, mislim da bi bilo vreme da ti nesto kazem. :D Meni 22 a njoj 50. I trajalo cela 4 meseca! :lol: Profesorica klavira. :)
Sta cu, ja bila mlada i neiskusna, pa me teta uzela pod svoje. :lol: Zato ti kazem, znam o cemu ovde pricamo, pa mogu da tvrdim, da mene ne zanimaju. To jedno iskustvo mi bilo dovoljno. Samo se nesto ne secam, da ona nije vlazila u klimaksu.... :misli:
Uf, ovo bese druga tema. :lood:
ozbiljno?
dobro tu je mozda bilo lakse ukapirati ako je bio privatan cas nego kod mene, sa 80 drugih u ucionici...nego neznaci da je bila u klimaksu sa 50 ili...je uzimala hormone ;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

bin verzweifelt...musste ich...;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
evo devojka moja kaze da mi konacno das tip, da ja to sledece nedelje proverim i konacno se smirim :peace:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val

bin verzweifelt...musste ich... ;)
Quatschkop' ! :lol:
Korisnikov avatar
By Val
evo devojka moja kaze da mi konacno das tip, da ja to sledece nedelje proverim i konacno se smirim :peace:
Kazi ti svojoj devojci, nek' te spakuje u auto, pa dovuce do Frankfurta, da konacno odemo na kafu. :P
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Kazi ti svojoj devojci, nek' te spakuje u auto, pa dovuce do Frankfurta, da konacno odemo na kafu. :P
pa mozda svratim kad budem kod mojih u darmstadtu...a inace...profesorica mi zivi u frankfurtu (ozbiljno!):okret:
Korisnikov avatar
By Val
...a inace...profesorica mi zivi u frankfurtu (ozbiljno!) :okret:
Daj adresu, da ja to proverim! :lol:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
...a inace...profesorica mi zivi u frankfurtu (ozbiljno!) :okret:
Daj adresu, da ja to proverim! :lol:
pa neznam adresu :( ali znam da je sigurno iz frankfurta(ili okoline)...
Korisnikov avatar
By Val

Pa bas imas pouzdane i tacne podatke. :smeh: Tacno je iz Frankfurta ili okoline. :lood:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

Pa bas imas pouzdane i tacne podatke. :smeh: Tacno je iz Frankfurta ili okoline. :lood:
pa rekla je jednom na predavanju,nesto u vezi grada manhajma....nesto kao "ist mir egal, ich bin eh aus frankfurt" e sad i ja bi rekla frankfurt ako sam iz nekog sela kod frankfurta za koje niko nije cuo...verstehst?!
tako da je moguce da je direktno iz frankfurta ili okoline...
Korisnikov avatar
By Val

pa rekla je jednom na predavanju,nesto u vezi grada manhajma....nesto kao "ist mir egal, ich bin eh aus frankfurt" e sad i ja bi rekla frankfurt ako sam iz nekog sela kod frankfurta za koje niko nije cuo...verstehst?!
tako da je moguce da je direktno iz frankfurta ili okoline...
Aha, to je isto kao sto su i svi iz BG, a u zivotu ga dva puta videli. :lol: Kontam!
Eto ti tvoje profesorice. Umesto da te pozove na kaficu, kao dobrog ucenika, ti se mucis da saznas gde zivi. :P
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

Aha, to je isto kao sto su i svi iz BG, a u zivotu ga dva puta videli. :lol: Kontam!
Eto ti tvoje profesorice. Umesto da te pozove na kaficu, kao dobrog ucenika, ti se mucis da saznas gde zivi. :P
dobro al verujem da je tamo negde, mislim mozda je i offenbach ali tamo negde...e pogledacu sta ima na auto tablicama, da li je bas F ....
Korisnikov avatar
By Val

dobro al verujem da je tamo negde, mislim mozda je i offenbach ali tamo negde...e pogledacu sta ima na auto tablicama, da li je bas F ....
OF ima svoje tablice. A ako pise F, vidi koji su brojevi iza, jer i sela oko F imaju te tablice. ;) To je odredjeno slovima i brojevima iza. Hab mal beim Strassenverkehrsamt gearbeitet. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!