Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By MorbidAngel
probushila sam se, genijalno je, skroz sam zadovoljna, i uopshte ne boli! :mama: :mama:
Korisnikov avatar
By Mars
U zdravlje da je nosis!

A gde ono bese....?

:prolece!:
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
ispod jezika, na resici... zove se tongue web to mesto, skrooooz je kuuul, volim sebe shto sam hrabraaa!! :meduza: :meduza: :machevi: :machevi:
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
da,da, bash zbog toga shto pomeram granice, danas u shkoli sam ispala totalni freak! ortakinja-" nevenaaa! da li si normalna! probushila si to, sada netjeh motji da prichaaash" i gomila slichnih komentara.... uzhas
Korisnikov avatar
By djo
ma nemoj da brineš. to svakako nisi uradila zbog njih nego zbog sebe,
ja imam probušen jezik ve? 9 godina i ništa mi ne smeta da pri?am kao navijen :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja i to kapiram...

Dovoljan mi je okidac da me neko pogleda ili kaze Neces valjda?! Nije da radim zbog njih, ali umeju te situacije da ubrzaju neke procese...

I ja odoh...Budi svoj. Sledi svoje instikte.
A ako mozes uz to da sablaznjavas okolinu-jos bolje!!!

:prolece!:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Planiram da bushim deo ispod obrve. Razmishljam se dal da stavim kuglicu ili shpic.

Planiram i tetovazhe. Na ramenu boga Seta sa 12 slova, iznad levog kuka mali Ankh i narukvicu od tribala na ruci.
Korisnikov avatar
By +PanDemonium+
Originally posted by Mars

E, a sta je ono.... ZABORAVIO KAKO SE ZOVE?!?!?

Neka vrsta toga, nosi naziv po nekom licnom imenu, tipa John-nesto...
Pa je neko pitao, pa galjudi odvracali od toga, boli...

Ne mogu da se setim sada imena...

Da li mislish na Prince Albert?

Inache imam piercing samo na ushima, 7 komada. Planiram jezik i donju usnu.

Tattoo nazhalost josh uvek nemam.
Korisnikov avatar
By Val
Dve tetovaze.
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
treba da se tetoviram ovih dana,nedelja, istetoviratju na guzi ankh a na levoj sisi chaostar sa horusovim okom unutar njega...eto, jedva chekam
By ^djavoljeva^
imam 6 piercinga....3 na levom,2 na desnom uvETU......imam bushan pupak...planiram da bushim jezik i nos...ali ne znam kad...
do kraja godine radim tattoo na donjem delu stomaka sa leve strane...
...samo moram da razmislim shta cju...a inache sam prezadovoljna
pupkom...i shonom koji mi je to radio....:mljac:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Volem pirsinge... na svim mogucim i nemogucim mestima. Svi me uveravaju da ne boli, znam da busenje ushne resice ne boli, tu skoro sve curice nose mindjusice, ali ja bih jos malo ukrasila lice... no, odvracaju me jer cu imati smor profesiju (kakav je to profesor sa mindjusom u nosu;obrvi;usni;
By Swanheart
Imam probusene usi:4 na levom i 3 na desnom,planiram ovih dana da uradim prvu tetovazu.
Korisnikov avatar
By Skituljko
Imam piercing na obrvi i obozavam ga! Mozda nekad probusim i jezik ili bradu, ali i ovaj jedan mi pravi dovoljno problema:ua: , tako da nisam sigurna! :sniff:
By amnesia_
e ja sam se na to nekad zesce lozila. iz tog vremena su mi ostale samo uspomene, tet na ledjima i oziljci na obrvi i usni od pirsa.mogu vam reci da mi vise toliko i ne nedostaju.kad bi opet radila pirs, bilo bi u pitanju neko skriveno mestasce, koje samo odabrani vide, aka pupak, jezik ili ono dole..... hehehe
By argentum_inf
rekoh vec da imam tattoo na levom ramenu-sledeci je na desnom,u sto skorije vreme i to-orao sa kukastim krstom..:avalon:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by argentum_inf
rekoh vec da imam tattoo na levom ramenu-sledeci je na desnom,u sto skorije vreme i to-orao sa kukastim krstom.. :avalon:

E nas dve bi bas bile lep par. :lol: Znas da se suprotnosti privlace...
Ja sa svojim
Slika(zamisli ovo u vidu tetovaze), a ti sa kukastim krstom. :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bojandjo
ma nemoj da brineš. to svakako nisi uradila zbog njih nego zbog sebe,
ja imam probušen jezik ve? 9 godina i ništa mi ne smeta da pri?am kao navijen :lol:
btw. taj tvoj jezik je toliko sexy da sam se ja naježio kada si mi ga pokazao ... padam u iskušenje da to isto i ja odradim (verovatno bi mi dok se ne naviknem na to, kure bio uvek u budnom stanju :transprst: ) ... pirsinzi su mi definitivno privla?niji od tetovaža ...
Korisnikov avatar
By djo
ahhhahhha.... a tek kad lizne.... :kralj:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bojandjo
ahhhahhha.... a tek kad lizne.... :kralj:
Lizao sam se samo jednom sa osobom koja ima takav pirsing .. best lick ever :kiss:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by MorbidAngel
jaoj, glupi shone mi odlozhio za ponedeljak bushenje, pa tju morati da bezhim iz muzichke...aaaaaaaaa... konkurs za osobu koja tje mi drzhati strah je josh iuvek otvoren :D :nesiguran: :nesiguran: inache sam nadrljala :die: :die: :die: jadna ja!
Jao taj Shone nije normalan sa svojim piercing/zima....Jbt shto je mnogo mnogo je.....
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Tattoo je tek u planu, a sto se piercinga tice imam ih 3, a u planu je jos jedan. Uskoro cu busiti pupak, a vec imam usnu. jezik & one special place:)
Korisnikov avatar
By radoznala
Imam piercing na jeziku i MNOGO GA VOLIM!!!
(iako me je napao par puta i pokusao da oduzme life.... ljubav je cudo:hug: )
By Çâðê_DUP
Originally posted by gothrose
Da li imate neki piercing ili tattoo?
Ne ja, nikakav pirsing nit' tatu se
ne nalazi na meni.
Korisnikov avatar
By Oziris
5 pirsinga na levom, 1 na desnom uhu, nekada imala i 2 jedno pored drugog na nosu, 1 na donjoj usni, 1 na pupku i 1 na jeziku... Sada, samo usi.
Korisnikov avatar
By m..
Nemam nijedan pirsing, ni busne ushi. Imam ostatak prastare tetovaze, koja je izbledela, i jedva se razaznaje (na unutrasnjoj strani potkolenice), i par tackica svuda po telu. Nemam nameru da ista tetoviram, niti da radim pirsing. Meni to ok izgleda na drugima, ali ja prosto ne zelim da imam strani element na telu, mislim da ne zelim ista trajno u tom smislu, mozda bih se tetovirala kanom.
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by MorbidAngel
kad podigneshj jezik, ona opna koja spaja jezik sa onim dole :)

Slika

Samo jedno mi nije jasno-cemu sluzi pierce na ovom mestu?! Niti ga vidis ti,niti ga vide drugi(osim ako bas ne zines i podignes jezik!) a nema uticaja ni na oralni sex-kao kad je sam jezik probusen...

Well...?! Piercing radi piercing-a to li je to?Onda mi je interesantnija kuglica na jeziku,mmmm....
Korisnikov avatar
By Adam*
Ma bezveze.Mazo trip!
Korisnikov avatar
By spliff
probushene ushi i nekoliko tetova
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!