Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Timothy
Počeo sam gledati, serija je otprilike Grindr 24/7 i samo im je kurac u glavi i kako ce se pojebati....i dal ce se jel. Mada ok, pocetak je pa cu dati jos vremena, mozda preraste u nesto bolje, za sad je gledljivo.
Korisnikov avatar
By Timothy
Mislim da si malo više omašio kontext posta. Nije poenta preko čega se nalaze partneri, nego da je to celodnevna okupacija. Uostalom to je i objašnjeno u nastavku posta, tako da mi nije jasno zašto banalizuješ...
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2684299#p2684299]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2684258#p2684258]Timothy napisao:[/url]Počeo sam gledati, serija je otprilike Grindr 24/7 .
Da, potpuno bizarno da će staviti takvu naučnu fantastiku kao što je upoznavanje partnera za seks preko aplikacija. Svi znamo da se pederi uglavnom muvaju kad idu na operu. Malo Tosca, malo planiranje braka i zajedničkog života. :ubise:
:hail:
Korisnikov avatar
By gorilica
Da ponovim jos jedared: Totalno je realisticna i naprotiv, likovi su sve samo ne isprazni, i ne vrti se sve oko sexa vec su lepo i realisticno opisani svi problemi u gay vezama. Meni licnu su se desavale neke od situacija i dilema iz serije, tako da je za mene pun pogodak.
Korisnikov avatar
By gossip
necu moci da spavam nakon onih scena :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2684427#p2684427]gorilica napisao:[/url]Da ponovim jos jedared: Totalno je realisticna i naprotiv, likovi su sve samo ne isprazni, i ne vrti se sve oko sexa vec su lepo i realisticno opisani svi problemi u gay vezama. Meni licnu su se desavale neke od situacija i dilema iz serije, tako da je za mene pun pogodak.
Pa realistična.. Šta je čudno u tome da se pederi jebu uvek, svugde i sa svakim.
Dating sajtovi, grindr, gay match.. Sve je to stvarnost, ali je serija govno.
By Sixto
Forum koji onanise na Zvezdice granda/pinka/sunda ne bi trebalo da puno se izlece s kritikom... :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
i dalje stojim da je looking realnije prikazao gay svet nego QAF
Korisnikov avatar
By Horcrux
I dalje stojim iza toga da je QAF bolja serija.

Slika
Korisnikov avatar
By gossip
fina epizodica

ok,jako je freaky koliko se pronalazim u Patrick-ovom liku/desavanjima (and no,I'm not having sex with my boss :lol: )
Korisnikov avatar
By nsc
Mislim da je druga sezona malo bolje uradjena od prve i sa vecim ambicijama da se nastavi
Korisnikov avatar
By gossip
sad mi se igra half life :lol:
poor paddy :sigh:
Korisnikov avatar
By gossip
pa moze se reci da sam poslednju epizodu prosao u poslednjih godinu dana

found my boyfriend on grindr....check!
arguing about monogamy/open relationship...check!
Korisnikov avatar
By Srklet
da vratim raspravu ontopic ^^

'looking' je imao problem konteksta, neovisno o samoj seriji. a kontekst je taj da imperativ reprezentacije u kombinaciji s imperativom političke korektnosti rezultira skoro pa potpunom nemogućnošću da neko umjetničko djelo koje danas tematizira homoseksualnost ispuni svaku točku kolopleta očekivanja svoje (navodno) emancipirane publike. samo dok se udare kvačice uz "obaveznu" tematiku tipa autanje roditeljima, HIV, rasna i svaka druga raznolikost, seksualna praksa i moral itd., već se znojiš od muke ako radiš seriju kao 'looking'.

sve u svemu, s ovim malim odmakom mi se čini da je to bila odlična serija, a da je u tih 'pola sata ničega' bilo više ljudskosti i istine nego u bilo kojoj drugoj seriji koja je po vlastitoj odrednici obrađivala "gej život".
Korisnikov avatar
By Tungi
Snima se film sad, koliko sam načuo?
Korisnikov avatar
By bradx
Meni se ne svidja. Bas kao sto je neko napisao, sve se vrti oko sexu i to je to.
Iritirale su me glavne uloge, jedan je spavao sa deckom za da mu otvori restoran? To je bilo grozno.
Jedini lik koji mi se dopao je Richie, jer je stvarno bio jedini normalan gej, perfektan decko (zasto ja ne mogu da nadjem takvog decka ko ce da me voli toliko i ko ce biti toliko slatkoreciv? :((( ) a i prezgodan je. Ustvari sve epizode gledao sam samo zbog Richie :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!