Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ulix
^
Turing je bio ljigava budaletina i ne vidim koji retorički obrt ga može oprati od toga što je pristao na hemijsku kastraciju. Meni je sasvim OK da se o njemu priča kao o matematičaru i da se s pravom ceni njegov doprinos u WWII, ali činjenica ostaje da on nije pao u borbi za LGBT prava, već se ubio jer nije mogao da živi sa posledicama svog kukavičkog izbora. I to se može filmski obraditi, ali se za takve uloge ne dobija Oskar.

Shodno tome, to je jedna od retkih situacija da se Laerem i ja slažemo .:D :drama:
Korisnikov avatar
By Laerem
Izašlo je već odavno u tiskanom izdanju, ali Zarez mi je tek sada linkao tekst o "Under the Skin". Po meni, riječ je o SF-u u rangu Odiseje i Aliena: dostiže intelektualne ambicije prvog i atmosferu potonjeg. Osim Guardiana - koji ga je proglasio filmom godine - "Under the skin" prošao je ispod mnogih radara, ali sam apsolutno uvjeren da će ga za desetak godina početi cijeniti kao remek-djelo koje uvelike nadilazi svoj žanr.

http://www.zarez.hr/clanci/prizori-ogoljene-ljudskosti

Tko voli nek izvoli.
Korisnikov avatar
By Blady
evo, pogledacu Amor
samo da naoravim neki sendviz
Korisnikov avatar
By Macan86
Percy Jackson & The Sea Of Monsters

bila bi to pristojna fantasy avanturica da su se malo potrudili i da nisu pokušali da malo kopiraju Harija Potera
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2684004#p2684004]Laerem napisao:[/url]Izašlo je već odavno u tiskanom izdanju, ali Zarez mi je tek sada linkao tekst o "Under the Skin". Po meni, riječ je o SF-u u rangu Odiseje i Aliena: dostiže intelektualne ambicije prvog i atmosferu potonjeg. Osim Guardiana - koji ga je proglasio filmom godine - "Under the skin" prošao je ispod mnogih radara, ali sam apsolutno uvjeren da će ga za desetak godina početi cijeniti kao remek-djelo koje uvelike nadilazi svoj žanr.

http://www.zarez.hr/clanci/prizori-ogoljene-ljudskosti

Tko voli nek izvoli.
Film je malo remek-delo. Ali mislim da je bilo neminovno da prođe ispod mnogih radara. To nije tip filma koji će ljudi ići da gledaju i koji će pokupiti Oskare.
Deux jours, une nuit (Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne, 2014) - 7.5/10

Slika

Autenticno do one mjere koja stvara dojam glednja dokumentarca. Marion je odlicna.

Still Alice (Richard Glatzer, Wash Westmoreland, 2014) - 5.5/10

Ne znam sto sam ocekivala, ali svakako ne prosjecan TV film. Za razliku od Marion koja je autenticno prozivjela i interpretirala ulogu, Moore je svoju bas odglumila. Isto vrijedi i za oba casta. Ostavio mi je slican (razocaravajuci) dojam kao i Osage County (+ Meryl) prosle godine, ali tamo je barem Julia Roberts briljirala.

Prokomentirah priji: Julianne mi je dobra u onim ulogama u kojima glumi suzdrzanost ispod koje prozivljava tragediju (The Hours, Far From Heaven). Kad treba odglumiti raspad sistema, kao da nema resursa iz kojih bi crpila mogucnost takve interpretacije. Uz to je postala tehnicki ispolirana kao i npr. Meryl ili Jessica Lange. Sve je to dobro, ali me vise ne odusevljava. Nemam dojam kao da gledam autentican lik, vec te glumice koje tek sporadicno glume neke likove.
Korisnikov avatar
By Blady
Pogledala Amour 2012
Pa, to me je samo podsetilo koliko starost jeste jedno odvratno doba.
Realan, ali isto tako i potresan. Dobar film.

White Ribbon, nisam uspela da odgledam, treba mi bolja koncentracija.
By Ulix
Theory of Everything 5/10

Ništa posebno. Pretenciozno i osrednje.
Boyhood (Richard Linklater, 2014) - 6/10

Volim Linklaterovu Before Sunrise/Sunset/Midnight trilogiju, ali ovo me je malo smorilo. Vise paznje je posveceno longitudinalnoj formi, nego sadrzaju i odrastanju iz perspektive jednog djecaka/mladica. Prijelazi su dobro napravljeni i svidja mi se gluma Patricie Arquette.
Whiplash (Damien Chazelle, 2014) - 7.5/10

Slika

Ono kad emocionalni kreteni imaju talent za...glazbu, in this case. :ledeni:
Došlo mi je nekoliko puta da polomim palice na glavi protagonista, a sigurna sam da kod većine gledatelja izaziva divljenje. Eto, toliko je dobro film napravljen. : D J.K. Simmons je pak stvoren za uloge tiranina (Schillinger u OZ-u).
By Ulix
before i go to sleep 5/10
Korisnikov avatar
By Blady
evo nakanjujem se da pogledam neki.
Korisnikov avatar
By Blady
Deadly.Virtues.Love.Honour.Obey.2014.

no comment.
The Imitation Game (Morten Tyldum, 2014) - 6/10

Slika

I read up, on my work, a whole field of scientific inquiry that only exists because of you. Now, if you wish you could have been "normal"... I can promise you I do not. The world is an infinitely better place precisely because you weren't.

Joan Clarke

Izgleda da u novije vrijeme Keira iz filma u film sve više napreduje. Samo da se još riješi one jedno-te-iste facijalne ekspresije kad isturi vilicu sa zubićima poput pekinezera i namreška nos, bilo da se smiješi ili ljuti. Film je malkoc anemičan, prelinearan i što bi se ono kod pjevanja reklo - "curi mu previše zraka van". Gotovo podjednako važnom dijelu Turingovog života je posvećeno vrlo malo filmske trake i scenarija. Svejedno, poslužio je kao utegić na stranu motivacije da što prije izrealiziram ono što sam zamislila.
  • 1
  • 375
  • 376
  • 377
  • 378
  • 379
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!