Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
karađorđeve šnicle

pita sa sirom

sarme

ruska salata

spliffov kolač sa grizom

kolač sa višnjama, mada tu samo završni deo

od mene dosta

Posebno što sam od svega toga pojela jednu šniclu i dve kašike ruske.
Korisnikov avatar
By Mars
Danas sam pravila prolećnu mesnu rolnicu. Ide proleće, valja se...

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Blady
Neku corbu s povrcem pravim
Korisnikov avatar
By Sunce
Skuvao kukuruz iz kesice. Dosta od mene. A bas volim kukuruz, ali ne i da klecim u poljima kukuruza.
Korisnikov avatar
By Neutron
Nista nisam pravila, danima nista nisam pravila. Nikakva domacica nisam. Nikakva.
Korisnikov avatar
By Neutron
Imam kvesxcxn.??
Vec danima mi se jako jede nesto slatko sa susamom, poput nekih, plocica, kuglica, ili slicno. Jel poseduje neko recept za tak'o nesto?
Korisnikov avatar
By gossip
...dorucak mojima.
Malo sam eksperimentisao sa ukusima,dodao sam nijansu cimeta u przenice....ispalo je DELICIOUS!
Korisnikov avatar
By spliff
juce sam pravila:
rusku salatu
spansku pitu
pogacice
Korisnikov avatar
By Sunce
Slag. Neobicno mnogo volim da jedem slag. Ima nesto u tom mucenju.

Odjednom od praha nastane ogromna masa. Mnoze se mrvice, upijaju mleko, bubre. Pravljenje slaga je poput proizvodnje sperme. Mikser je kita, struja je nadrazaj.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2683743#p2683743]Sunce napisao:[/url]Slag. Neobicno mnogo volim da jedem slag. Ima nesto u tom mucenju.

Odjednom od praha nastane ogromna masa. Mnoze se mrvice, upijaju mleko, bubre. Pravljenje slaga je poput proizvodnje sperme. Mikser je kita, struja je nadrazaj.
Sunce, ja volim prvo da PROMUĆKAM konzervu gotovog šlaga, onda stavim pisak u usta, PRITISNEM ga i držim dok mi se uz zvuk ŠŠŠŠŠ! ŠŠŠŠŠ! obrazi potpuno ne napune šlagom. I onda progutam.

Šta to znači?
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2683803#p2683803]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2683743#p2683743]Sunce napisao:[/url]Slag. Neobicno mnogo volim da jedem slag. Ima nesto u tom mucenju.

Sunce, ja volim prvo da PROMUĆKAM konzervu gotovog šlaga, onda stavim pisak u usta, PRITISNEM ga i držim dok mi se uz zvuk ŠŠŠŠŠ! ŠŠŠŠŠ! obrazi potpuno ne napune šlagom. I onda progutam.

Šta to znači?
Volis da ti stenju! :smeh: Ima neceg vampirskog u tom tvom ispijanju slaga. :mama:
Korisnikov avatar
By Mars
kod mene nema šlaga u kesici

:(
Korisnikov avatar
By Sunce
Poslao bih ti.

Volim one klasicne slagove, sa mlekom i sa vodom. Volim te kesice. To su semeni zameci.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!