Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680452#p2680452]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680379#p2680379]Laerem napisao:[/url]Vlastoručna eutanazija nije oduzimanje svog života već zauzimanje svoje smrti. Vitalistički čin par excellance. Trijumf ljudske slobode nad automatizmom nagona - prvenstveno onog za samoočuvanjem - kao i sentimentalne patološke ovisnosti za još malo života.

To sa psihologijom samoubojstva - oblikom kapitulacije superegu, sramu, društvenim konvencijama, vlastitim slabostima, sramotnom eskapizmu - veze nema.
a depresija je oslobadjanje od stega prirode ljudi da voli srecu? :retard:
Kakve veze "sreća" ima s prirodom, budaletino zbunjena? :roll:

To što ti vjerojatno patiš od depresije - pa laješ ko histerična kučka - ne znači da zaslužuješ ikakav respekt.
Korisnikov avatar
By bern
"histerina kučka" -- jesmo li se to vratili u 1930? :awesome:

stvarno me iznenađuje kakve fraze ti sebi dozvoljavaš.
Nekoliko puta, dok sam bio u ormaru i cak pokusao.. Popio nekoliko tableta za spavanje i mnogo alkohola, i ostavio jos jedno 20tak da popijem kasnije, medjutim toliko mi je dobro bilo na tim tabletama da mi nije palo na pamet vise nikad.

Prevelika sam ja picka za to a i valjda volim sebe i svoje ljude..
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680751#p2680751]Laerem napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680452#p2680452]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680379#p2680379]Laerem napisao:[/url]Vlastoručna eutanazija nije oduzimanje svog života već zauzimanje svoje smrti. Vitalistički čin par excellance. Trijumf ljudske slobode nad automatizmom nagona - prvenstveno onog za samoočuvanjem - kao i sentimentalne patološke ovisnosti za još malo života.

To sa psihologijom samoubojstva - oblikom kapitulacije superegu, sramu, društvenim konvencijama, vlastitim slabostima, sramotnom eskapizmu - veze nema.
a depresija je oslobadjanje od stega prirode ljudi da voli srecu? :retard:
Kakve veze "sreća" ima s prirodom, budaletino zbunjena? :roll:

To što ti vjerojatno patiš od depresije - pa laješ ko histerična kučka - ne znači da zaslužuješ ikakav respekt.
Slika
dva puta..
Prvi put je bilo to kad sam bila manja i kad sam se ja sama borila sa tim da sam gay. Tad sam i pokusala da se ubijem nisam samo mislila o tome. Drugi put je bilo pre.. pa ne znam, pre nove godine.. Ali samo sam pomislila i vratili mi se svi ti osecaji tako da nisam razmisljala o tome nikad vise tako intenzivno.. Shvatila sam u medjuvremnu da zivot volim vise od svega i da uvek moze gore tako da to sto mi se desava nije najvece sranje. :nerd:
Korisnikov avatar
By gossip
milion puta izjavim "obesicu se,skociti sa mosta i sl" ali to je samo uzrecica nikada ne msm zaista tako
tako da bi odogovor bio nula
Korisnikov avatar
By Sunce
nekad i 2,13 puta dnevno.

cesto je zivot gori.
Vrlo cesto.

Sta vise, slazem se sa Laeremom i smatram zapravo da bi svako ljudsko bice trebalo to da uradi u jednom trenutku kada im kvalitet zivota degradira bez nade da ce biti bolje. Zivot nije ni na kakav nacin "svet" (sto je i celokupna ljudska istorija, kao i cela evolucija zivota uopste, pokazala) i ne treba ga se drzati "po svaku cenu". Zasto ziveti ukolko ti je zivot postao pakao? Ukoliko patis i svaki trenutak ti je agonija koja je totalno besmislena i ne sluzi nicemu i zivot ti je postao devoid of any pleasure. Zasto ne prekratiti sebi muke? Nisam odabrao da li cu da postojim, ali zato mogu (figurativno govoreci) da odaberem kako cu skoncati. A skoncati nekako moram, pa zasto onda to ne uraditi pre nego sto izgubim svu dostojnost. Iz milosti i ljubavi prema sebi ne zelim da gledam sebe kako propadam u agoniji i uzasu koji su totalno besmisleni svejedno.

Tako da sam resio da to uradim jednoga dana kada/ako budem smatrao da mi je zivot izgubio (ili ce uskoro izgubiti) sav kvalitet i da me samo agonija ceka do gorkog kraja. Imam cak i metod i sve.

A do tada cu da zivim sto bolje i kvalitetnije mogu :)
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Prodje mi taj neki osecaj kada pomislim da sam bolestan, osakacen... u sustini kada bih se desilo nesto sto bi mi drasticno promenilo zivot( postojala je mogucnost da imam rak kostiju) i u takvim trenutcima osetio samda bih se ubio. Ali i u tim trenucima sto vise mislim da ce se nesto lose desiti to sam sigurniji da nema sanse da se ubijem. Tako da ne znam sta da odgovorim. pomislio sam na samoubistvo 4 puta do sada.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Дешавало се, али не у смислу класичног самоубиства, пошто сам од оних што превише брину. Одмах бих замислио како би ко реаговао кад би ми пронашли тијело, читава та слика ми је грозна, не желим ни мислити како би било мојим родитељима итд. Умјесто тога некад замишљам како би било лијепо да ме напросто нема, да ишчезнем, да се једноставно самоукинем, да не постојим, испарим, без икаквог трага, стопим се с ништавилом у ком ме нико никада неће пронаћи. Нема леша, нема сахране, нема црнине, нема осјећаја кривице, нема како и нема зашто, нема опроштајног писма, нема ничег сличног, само остављена нада да сам и даље негдје ту, чисто да најближима, колико-толико, олакшам.
Korisnikov avatar
By elizevin
^ do slicnog zakljucka sam i ja dolazila kad god mi je tako nesto padalo na pamet - da je to jednostavno nemoguce sve dok postoji ijedna osoba na planeti kojoj znacim. Ma koliko da mi je tesko, ne bih tako nesto mogla da priredim svojoj porodici ili prijateljima. Nisam cesto imala takvih misli, ali bilo ih je tokom godina. U jednoj od najgorih faza pre nekoliko godina sam ozbiljno razmisljala o samoubistvu kao opciji, bila sam depresivna, nezadovoljna, i nisam uspevala da se povezem ni sa kim i ni sa cim na planeti. Tada sam vrlo svesno donela odluku da je bilo kakav zivot (a tada mi je bio uzasan) bolji od alternative, i da samo treba da se lagano iscupam iz rupe u koju sam upala :)
Korisnikov avatar
By Night
Nikada nisam pomisljao zbog svoje znatizelje da znam sta ce biti sledece, sta cu propustiti, jer nikad se ne zna kako ce se stvari odvijati. Ta neizvesnost mi uvek okupira misli. Izmedju ostalog znam i da ne bih imao petlju za tako nesto.

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636094#p2636094]svemirskimajmun napisao:[/url]Imam obicaj da kazem dodje mi da se ubijem ..ali nikad ne mislim tako
lazem kao pas po ovom forumu

ajde ozbiljno

najozbiljnije sam razmisljao o tome relativno skoro
cak sam guglao statistiku da bih video na koji nacin mi je najbolje da to uradim

sreca u nesreci mnogo sam velika lencuga
pa nikako da se ubijem

kad hocu to...ja hocu da se skroz obrisem sa ovog sveta
da me svi zaborave
a to ne moze
ima ljudi koji me nesto mnogo vole...msm ajde mama i tata ..to razumem
al ovi ostali stvarno ne znam sta im je
By OpetMacak86
Ne znam da li sam to vec pomenuo ali ja definitivno nema shance da nekad izvrsim samoubisrvo jer to ono sto vecina ljudi I ocekuje da bi mogli da kazu "eto,znali smo da je izgubljeni slucaj" a ja im ne dam to zadovoljstvo.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2727422#p2727422]OpetMacak86 napisao:[/url]Ne znam da li sam to vec pomenuo ali ja definitivno nema shance da nekad izvrsim samoubisrvo jer to ono sto vecina ljudi I ocekuje da bi mogli da kazu "eto,znali smo da je izgubljeni slucaj" a ja im ne dam to zadovoljstvo.
:up: :up: :up:

Volim da kažem da ne marim za gradske priče, ali neke stvari je teško ignorisati, i to je jedan od razloga zbog kog sebi to ne bih dozvolio. Grozan trač kruži čaršijom o smrti moje majke, te mi ne pada na pamet da potvrdu i nadogradnju toga nađu i u mojoj smrti. Da postanem urbana (khm ruralna) legenda, kliše, anegdota. On the other hand, nemam i neku potrebu ni da im začepim usta, demantujem, niti da se bakćem time - bagra je to i polusvet, nebitni su - ali neka hvala, nek svi oni lepo pocrkaju pre mene. :klap:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!