Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem
#2681094
U EU aktivni su muškarc ko jednorozi. To vrijedi pogotovo za ove nove generacije koje više ne zahvaća toliko heteronormativnost; klinci rođeni nakon 1989. su manje-više feminizirani šupak s osnovnim motoričkim funkcijama. Vi u Srbiji još to ne znate jer ste zaostali, pa mnogo frajera nosi trenirke i pretvara se da je u stanju uživati u ičemu osim u artiljeriji kurčeva koji im bombarduju čmar ko NATO 99'.
Korisnikov avatar
By Sunce
#2681119
Laerem, i da 43 sopstvena ejakulata isprzis u tiganju, kao sto se to radi sa jajima sa zumancetom, a citava procedura se popularno zove jaje na oko, neces postati savremeniji. Srpski kurcevi ce ti uvek biti nedostizni. Sirovost koju pokusavas da proizvodis samo je falsirano otpevana strofa. Toliku ljubav prema srpskim kurcevima i fiksaciju prema trenerkama i sportskim carapama jos video nisam.


Kako Hrvati zovu sportske carape, adisice? Pricao sam sa par Hrvata na romeu, i svi su, kao i ti, fascinirani srpskim navijacima. Ja ih se, recimo, gadim.

Ja se nadam da ce Hrvati postati malo edukovaniji i da ce uspeti da snime bar jedan film sa golim muskim telom. Toliku zatucanost i laznu finocu ni oni sami ne mogu da podnesu.

Inace, desilo se neko desavanje u Beogradu, univerzitetske zavrzlame, i pojavila su se dva Hrvata. Ja sam bio raspilavljen. Bili su toliko slatki, da sam bukvalno morao da im pridjem i pricam sa njima. Retko sam to osetio na beogradskom univerzitetu, toliku dozu slatkoce i eroticnosti. Prosto da im covek podigne noge i zarije jezik u dupe. Ja cekam da mi se desi neki fini ovde, ali svi su sirovi. U provinciji je jos gore, njihovu lepotu i slatkocu pokvari teznja da budu strejt looking. Druga varijanta, ne-strejt-lukovska, je da lice na Cecu ili Jecu, da se ponasaju kao Merlinka ili slicno. :wtf:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
#2681128
ja imam dve predrasude, za koje ne znam skroz odakle mi :
-mnogi pasivni momci misle da su aktivni retkost
-najvise ima uni momaka
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
#2681133
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2681131#p2681131]alexandermagic napisao:[/url]Svi ti uni su mahom pasivni.

---


Volim, dominantne ne trpim u svojoj blizini.

ali otkud ti na primer to
neko moze da bude uni ali da vise naginje ka pasivnoj strani
ima onih uni momaka koji su ipak vise aktivni
and then tu su oni koji vole i da ih neko prca i da oni nekog prcaju potpuno jednako

stavio bih ovde jednu napomenu:
nemam ja dovoljno iskustva da bilo sta tvrdim u vezi ovakvih stvari
ali sam zato rad da cujem sta drugi misle :)
Korisnikov avatar
By Sunce
#2681134
alexandermagic je u pravu.
Korisnikov avatar
By Laerem
#2681136
Haha, Sunce Srbendo vidi kako si se uzrujao. :lol: Glupe šoviniste uvijek možeš navući istim trikom; čim im povrijediš nacionalni ponos odmah ti počnu ogađivati pretpostavljeni narod.

Samo... što mene boli kurac za Hrvate? Ne bi se popišao na njih da gore. Ta srpsko-hrvatska fascinacija je za luzere poput tebe kojima se kurac diže samo na nacionalni predznak.

Ali pak Albanci, još ako su s Kosova... givi it to me baby!
Korisnikov avatar
By Sunce
#2681140
Uzrujao sam se na tebe jer si sladak. A ti si fasciniran Srbima, a ja nisam fasciniran time sto si ti fasciniran. A istina je da se Hrvati loze na sirove Srbe.

Istina je, ja kad upoznam nekoga, prvo mu trazim licnu kartu, a onda ga odvedem da mu se analizira DNK i da se utvrdi da li je i koliko Hrvat. Ukoliko jeste, onda se skeniraju druge stvari. Ostale stvari su periferne.

Bok!
Korisnikov avatar
By Madonna
#2681148
svi su pasivni jer su pederi a to je slabost, samo strejteri su u stvari aktivni eheheh
Korisnikov avatar
By Macan86
#2681153
meni odgovarau baš takvi koji su sabmislivni i u sexu i uopšte...samo takvi se redovno uzpaniče i odmgle kad im objasnim šta sam...
Korisnikov avatar
By Macan86
#2681158
pa naravno da je njihov problem...
Korisnikov avatar
By GayForPutin
#2681161
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2681128#p2681128]svemirskimajmun napisao:[/url]j
-najvise ima uni momaka
Gdje god da sam bio najvise sam upoznavao uni momke. I mislim da je tako najbolje, ne ogranicavaju se momci kao kod nas na balkanu. Otvoreni su za sve, sve zavisi kako kliknes s nekim.

Kod nas kazes "frajeru" da ti popusi jos se i naljuti jer je on, molim te TOP ONLY... Izvini nisam te prepoznao, ti bi da me jebes i da ti pusim, a ti nista... Odjebi -.-
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
#2681202
ja nemam te faze u kojima bih hteo da budem potcinjen, ne volim da budem pod tudjom kontrolom u velikoj meri - ne ide mi u stvari
..ali imam faze 'zajebi lenj sam'
Korisnikov avatar
By Sunce
#2681204
Ima submisivnih koji zapravo naredjuju i koji su vise nego naporni. "Jebi me, udari me, naredi mi, hajde naredi mi, udari, hoces li biti grub"...a kao oni poslusni.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
#2681209
^ ^ to nije submisivnost vec dominacija + mazohizam. pasivan moze da bude dominantan, ne mora nuzno submisivan.
Korisnikov avatar
By Madonna
#2681235
...ali ja to kapiram, nije lep osećaj kad je teško ili nemoguće naći nekog da se uklopi u tvoje fantazije. pa onda ideš okolo i sikćeš kako ''nema pravih aktivaca'' i kako ''svi aktivni bi crkli za kurčinu u bulji''. feminiziranima smetaju feminizirani, pasivnima smetaju uni, uni pasivnima smetaju top only i tako dalje i tako bliže... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Sunce
#2681238
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2681136#p2681136]Laerem napisao:[/url]
Samo... što mene boli kurac za Hrvate?

Nastavio sam da pricam sa jednim na romeu i upravo dobijam rupice smejalice od slatkoce kako pise>

"Slobodno pričaj, malo mi je žao kaj smo prekinuli kontakt, a ja sam u nekom čudnom moodu gdje mi je teško pratiti socijalne interakcije i to.

I thanks. Iako zapravo nikad nisam skužio kako sve to na romeu funkcionira. Idem i ja tebe probati dodati u favoritse. :D"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!