Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
gledao sam kod hemice, pojma neam gde ga ima
Korisnikov avatar
By mOwbid
to je više zajebancija, bar koliko sam ja videla. lupetaju žešće.
By Sixto
Ono je zestoki okrsaj suprotstavljenih klanova. Da reci i pogledi ubijaju bilo bi krvi do kolena.
Ono nije ni Z od zajebancije.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne valja da poslednji post na ovoj temi bude za moj rodjendan :lol:

Imal šta novo :D?
Korisnikov avatar
By mOwbid
dođe devojka, prelazimo semafor i toliko glasno priča da mi je došlo da se okrenem i odem kući. :shrug:
evo naježila sam se

kad sam je ispratila na busku, izvadila je telefon, privukla me ka sebi i napravila selfie. kaže: ne ljutiš se jel da.

juju glasne li devojke i još šta priča... onakav transfer blama dugo nisam doživela.
By Sixto
Ko jebeno pravi selfi na dejtu sa osobom koju je tek upoznao... wtf!?!

OT:

Pre dva meseca, tri... kliknem se s momkom. 24 godine, reko ajd, da damo podmlatku sansu.
Nadjemo se, sve ok, prica, vamo tamo... Uglavnom jedna stvar koju licno ja ne bi pricao na prvom dejtu, ali boze moj stvar je ukusa da li neko zeli da iznese odmah svoju tesku zivotnu pricu i time se predstavi nemam nista protiv, I'm all ears.
Rastanemo se, sve kao kul. Sutradan stize poruka sta radim, bla bla. Reko kucam neki pravilnik nesto sto je trebalo biti gotovo davnih dana, na sta ce on "Svaka cast, samo napred imas moju podrsku ako ti znaci". Mislim se podrska za kucanje u wordu... ok, nespretna konstrukcija misli, recenice... stagod.
Sutradan se cujemo, de si sta radis... reko evo idem da obavim neki privatni posao za kes, a kad se vrnem u stan ima se brecim u krevet ko guzica do sutra jer nikako da se naspavam. On ce na to "Ajde begaj kuci i odmaraj se... :) bice mi drago..."
Pitam sta ce ti biti drago, ne kontam? "Pa da si odmoran i da cinis stvari koje te cine srecnim i zadovoljnim," Reko, pa malo mi to nije jasno, drago ti je sto cu pod tus i u krevet... sta tu ima da ti bude drago, to svi radimo ceo zivot bar jednom dnevno... sta ima da te cini srecnim moj tus i krevet?
"Volim da je partner srecan i da kaze sta voli... zeli, a ne da precutkuje... Volim videti osmeh, a ne smoreno lice..." Reko, PARTNER? Otkad smo ti i ja posle jedne kafe od sat i po partneri bogte? "Pa dobro sada sam tako stavio... :D"
Reko isprva sam mislio da su ti poruke nespretne, ali mi se sve vise cini da izjave pet puta na dan "ako i dalje zelis, ako i dalje si zainteresovan, ako si voljan..." nisu slucajne kao i ovo. Malo promeni pristup osobi koja ti se dopada, ovo nije dobro... Servilnost, svojatanje, tripovi posle sat i po vremena poznanstva. Nece da moze.
Nista ucuta se on...

Sutra salje sms kao da juce nista nije bilo jbt. Reko kanda ti mene juce nisi dobro protumacio, ali ne bi da mi nastavljamo pricu dalje. Ne zameri... bla bla... kulturno se zahvalim na paznji.

I ne javi se covek vise... fala kurcu...

Nije mozda za verovali ili ne, ali davno mi se nije desio, pa sigurno 15 i vise godina tako neko... da, od onog lika koji me "sad si mi decko" uhvatio za ruku na prvom dejtu. :lol:
Korisnikov avatar
By GayForPutin
Skoro pa blind date, decko nema cam, poslao nekoliko slika, djelovao sasvim ok.
Dolazi po mene autom, udjem i zbeznem se. Totalno drugaciji nego sa tih slika. Kaze sta cemo, mislim u sebi da ti jeb** mamicu eto sta cemo!

Ali posto sam fin i kulturan decko kazem mu hajmo da obidjemo jedan krug kroz grad u planu da u toku tog kruga cimnem nekoga i naravno kazem da je hitno i da moram ici. Standard.

Medjutim, tokom te voznje decko je poceo da prica svoju mnogo tesku zivotnu pricu tj. socijalu na sta vjerujem ne samo ja nego svi lude. Nema roditelja, sam se bori za sebe i sestru, niko ga nece, nije odavno imao seS, itd itd...

U tom trenutku se nekako sazalim (ne znam koji kurac i zasto) i predlozim mu da odemo na pice i on kao hajde moze.

Sjednemo u neki pub ja narucim pivo, konobarica gleda u njega, on u mene, nista mi nije jasno. Kaze on casu vode (umro sam 5 puta kad je to rekao). Reko sta je problem?

On kao nisam dobar sa lovom ovo ono..

Bozeeee! Izadjes na dejt nemas marke u djepu, a vozas poprilicno OK auto i imas goriva lol. Kazem mu sad kad dodje konobarica naruci molim te nesto. On kao ne ok je???!!????

Salijem onu pivu imam osjecaj u jednom gutljaju i govorim mu hajmo. Krenemo, sjedamo u auto i govori mi on, moram ti reci nesto pa da ga citiram "Ok si decko, ali nisi moj tip" :cool2:
Kontam u sebi ono super mi je sto je on to rekao, meni je skratio muke, ali ko te bolan pitao to?

Otvorim vrata i izadjem iz auta!
Korisnikov avatar
By Madonna
Such a mess. Pa ja i nemam nekih primera da doprinesem temi. Mozda sam ja nekom bio takav dejt :radosnice:
Korisnikov avatar
By Sunce
GAYFORPUTIN - muka mi je od takvih gubljenja vremena, ali stvarno su neminovna.

A najzesce kada ti neko ko ti se u startu nije dopao krene da popuje da nisi njegov tip.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ vis da nece da daju :placko:

Ovo Sikstovo mi je bas onako transfer neprijatnosti, ali je super odreagovao.

A pravljanje selfija ....wtf ....mada ima mnogo gorih slucajeva, kao sto mozemo videti u temi...sad se podsetih

MISLIS DA CES ME SE TAKO LAKO OTARASITI!!!!

:pucaodsmeha:
By alexandermagic
^
Nazalost, ocito nije ni u pokretu a kamo li u punoj brzini :/, cim je ovaj jos uvijek u mogucnosti da otipka ono gore. Ili bilo sto drugo. :/

Edit: Ono bi post iz sijecnja. Kako da nam tek sad privuce pozornost ?
Korisnikov avatar
By Timothy
I tako....nakon višemesečne brakorazvodne parnice, napokon na slobodi odoh ja na prvi dejt.....i sladak dečko, odavno mi bio sladak(normcore type) al kad je progovorio....znate onaj osećaj kad vam treba šerpa da bi ste se lupali po glavi....dečko je skoro neuračunljiv, no tu padne kompliment kako sam na svetlosti još lepši i ja tu omekšam. Nije dugo trajalo uprskao ga je sa " sto se ne bi obrijao, vise volim mladje momke(18-19 godina)". Pojedem ti ja onaj buritos....i kazem "pokušaj jednom da ućutiš malo i nećeš biti toliko sam". Evo sad u glavi računam....možda će koristiti za neki sex sa flasterom na ustima.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ugovorim ja tako kres sa likom, i sve super, sve po PS-u...
Pritom je lep, kulturan, obrazovan, simpatičan dečko, ladno smo se raspričali jedno pola sata, iako je došao samo na kres...
I krene akcija, sve ide svojim tokom...
Skinem mu gaće, uzmem kurac u ruku, i kako sam povukao kožicu samo se začulo mljac...
Ja pogledam, kad ono jebene naslage i naslage onog belog 'kajmaka'.
Znate, muški, ono kad drkate, pa ga ne operete odmah? E pa kao da je uzeo supenu kašiku toga i razmazao po kurcu.

Msm jebote

je bo te

:barf: :barf: :barf: :barf:

Epilog: postideo se, izvinjavao se, otišao u kupatilo, oprao ga, vratio se, hteo da probamo opet, ja ga odbio. Oprah ruke, pa smo tako awkward popušili po cigaretu, izvinjavali se jedan drugom, pa kurtoazni small talk da skrenmo sa teme, i evo sad ode.

Ja ne znam kako sebi neko može da dozvoli da sa takvim kurcem ode u jebačinu. Dakle kao da ga nije prao jedno 5 dana, izgledalo je kao da ima jebeni sifilis, gljivice, neznamšta. Opet sam još jedno 10 minuta prao ruke nakon što je otišao.

:barf: :barf: :barf:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!